*כותרת* עמלה עליי.
-UP-
לא משתלם 7 אלף נקודות מתאים
נכתב במקור על ידי קליט לא משתלם 7 אלף נקודות מתאים תחפש אותי,רשמתי מחיר,לא רוצה לא צריך,אתה לא צריך להרוס את העסקה.
אוקי אני לא מחפש להרוס ולא כלום פשוט המחיר לא מתאים לי המינימום שאני ילך עליו זה אלף לכול דולר אבל איך שבא לך
נכתב במקור על ידי קליט אוקי אני לא מחפש להרוס ולא כלום פשוט המחיר לא מתאים לי המינימום שאני ילך עליו זה אלף לכול דולר אבל איך שבא לך הוא קונה 6.5$ על 5800 נק' וזה עמלה עליו זה דיל בן זונה.. והוא לא רשם תציעו.. מתן סליחה שאני מגיב פה.
נכתב במקור על ידי Undecided הוא קונה 6.5$ על 5800 נק' וזה עמלה עליו זה דיל בן זונה.. והוא לא רשם תציעו.. מתן סליחה שאני מגיב פה. המחיר בסדר גמור אבל הוא לא מה שאני צריך לכן אני לא הולך על זה ועם הוא מוכן לשלם 7 אלף העמלה עלי
נכתב במקור על ידי קליט המחיר בסדר גמור אבל הוא לא מה שאני צריך לכן אני לא הולך על זה ועם הוא מוכן לשלם 7 אלף העמלה עלי 7 אלף זה יותר מי 1000 נקודות לדולר.. הקיצר יאללה בוא נפסיק להספאים לו את האשכול. ושמע לי כדי לך למכור לו. אני לא חושב שתמצא מישהו שקונה ביותר.
נכתב במקור על ידי Undecided 7 אלף זה יותר מי 1000 נקודות לדולר.. הקיצר יאללה בוא נפסיק להספאים לו את האשכול. ושמע לי כדי לך למכור לו. אני לא חושב שתמצא מישהו שקונה ביותר. הוא לא מבין שהדולר ירד ... מי רוצה?
פתח תיווך
נכתב במקור על ידי שגיא16 פתח תיווך Kvar Poteah
חוקי הפורום