כמוסות נעול | אמא
תמצאו עקרון מנחה ותפתרו את החידה אני מודיע מעכשיו זה קשה רצח
כמוסות נעול | אמא
תמצאו עקרון מנחה ותפתרו את החידה אני מודיע מעכשיו זה קשה רצח
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
זאת החידה תמצא עקרון מנחה
כמוסה (או אתה יודע מה קפסולה) נעול | אמא
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה מילה בודדה, או ביטוי או הסבר, או מה?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אוקי זאת מילה בודדה בעלת משמעות..
אם תתקעו אני אתן רמז
נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-05-2011 בשעה 22:21.
יש מצב שזה לחלק או משהו?
אז כאילו, הכמוסות צריכות להתחלק ע"י אמא או משהו?
טוב אז הנה רמז ראשון
כדי לפתור החידה אתם חייבים מקלדת (תפתחו את הראש איך אפשר להשתמש במקלדת כדי לפתור את החידה)
כדי לפתור את החידה צריך מקלדת בשביל לרשום את התשובה?
או אולי בעזרת המקלדת אנחנו 'מבטלים' את הנעילה כמו שיש נעילת מקשים מה"כמוסות נעול"?
יש מצב שאנחנו נועלים את ה'כמוסות' (שהן בעצם תמונות של כוסיות \ המקלדת) על מנת לא לאפשר לאמא גישה לאתרי הפורנו שלנו? O_O
נערך לאחרונה על ידי Crunch; 24-05-2011 בשעה 15:28.
אמא יצא TNT, אולי קשור בלפוצץ משהו שנעול, איזה בונקר? חחחח
יכול להיות
חח קשה! יפה! אהבתי!
חשבתי שנעלתי טוב נו, נעול