אני לא יודע למה אני מרגיש ככה, נושא רגיש אצלי, אבל זו לא סיבה לא לפתור את הבעיה ואני מקווה שיעזרו לי כאן...
רקע, בערך שבוע לפני שאח שלי הגדול יצא למבצע צבאי שממנו הוא כבר לא חזר הוא אמר לי: "אני ידמם על הדגל בשביל להשאיר את הקווים שלו כחולים... שאלת איך דם בצבע כחול? זה קל... אני בן של מלך!"
מאז אני מאמץ את המשפט, ואפילו כתבתי את זה בחתימה שלי,
בא מפקח שלכם, העתיק את המשפט, שכ"כ חשוב לי ובסיבה מוצדקת אני חושב, והעתיק אותו... בהתחלה זה הציק לי אז שלחתי לו ה.פ., והוא התעלם ממנה, התעצבנתי אז שלחתי לו הודעת אורח כזה בבקשה תקיפה שיוריד את המשפט מהחתימה שלו, העיק לי לראות את זה הופך למשו דפוק כזה שכתוב בכל חתימה בעולם... אח"כ הוא מחזיר לי הודעה שכתוב בה שאני לא ישגע אותו ושהוא ראה את המשפט הזה בכלל בפייסבוק... בולשיט אני אומר, הוא כתב את זה ממש אחד על אחד ממה שכתוב אצלי... כשאמרתי לו שאני לא מאמין לו ושרד מזה כי אני לא מתכוון לוותר, גם כן, אין תשובה... פניתי לאחד מהמנהלים הראשיים שלכם ולאחד מהמפקחים והם אמרו לי לכתוב את זה בפורום משוב...
אני לא מתכוון לכתוב את שמו של המפקח, אבל אני ידאג שאת האשקול הזה הוא יראה... אם אני רואה שעד מחר הוא לא מוחק את זה, או מגיב על האשקול ומודה בהאשמות שלי כלפיו, אני יפרסם את השם שלו כאן...
מה אתם חושבים על הקטע הדוחה הזה?