יש לי מחשב נייד (DELL STUDI 1555 אם זה משנה)
והמקש CTRL יצא מהמקום, כולו, אי אפשר להחזיר אותו, איפה יש בצפון מעבדה או משהו שיכולים להחליף לי, וכמה זה עולה פחות או יותר?
כזאת מקלדת יש לי
תודה מראש.
יש לי מחשב נייד (DELL STUDI 1555 אם זה משנה)
והמקש CTRL יצא מהמקום, כולו, אי אפשר להחזיר אותו, איפה יש בצפון מעבדה או משהו שיכולים להחליף לי, וכמה זה עולה פחות או יותר?
כזאת מקלדת יש לי
תודה מראש.
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמיר מהצפון תנסה לדבר איתו
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כן נסה לתפוס איתו שיחה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
מי אמר שהןא צריך עזרה ולא קיבל?![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
לא נראה לי צריך להחליף מקלדת, תצלם לי את המקלדת הפגומה עם הפלאפון בנקודה שחסר בה המקש אבל בצורה ממוקדת כדי שאוכל לראות אם זה באמת שבור שם או לחילופין פשוט חסר משהו שם ולכן המקש לא חוזר למקומו.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!