קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]משה פרץ / אייל גולן
    על ידי maor2008 בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-12-2009, 15:50
  2. [דיון+מידע]שמועות-אייל גולן,סרט התעודה
    על ידי SoulMan בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-04-2008, 16:29
  3. [דיון] אייל גולן
    על ידי Yossi Menashe בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 15-10-2007, 11:20
  4. [כתבה]אייל גולן עם פלטינה ל”בשבילך נוצרתי”
    על ידי Aviv בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-10-2007, 17:14
  5. [כתבה] אייל גולן נגד עמ"י
    על ידי Aviv בפורום מזרחית ודיכאון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-09-2007, 23:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[כתבה+דיון] אתניקס נגד אייל גולן :

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

Post [כתבה+דיון] אתניקס נגד אייל גולן :

"נפגעתי מאייל גולן כשהוא סירב לנו לדואט"

זאב נחמה מאתניקס, שהקפיץ את אייל גולן למעמד של כוכבות, חושף שנעלב ממנו כאשר סירב להקליט עם אתניקס דואט לאלבומם החדש ולארח אותם בקיסריה. נחמה: "בחיים לא הייתי מתנהג ככה"

בראיון מיוחד שנתן ל-mako לפני שלושה חודשים וחצי, אמר תמיר קליסקי מאתניקס: "אייל גולן היה בינגו של פעם בחיים", אבל מתברר שבינגו מלפני 14 שנה, ארבעה אלבומים משותפים (אחד בהופעה חיה), מכירות של מאות אלפי דיסקים ומהפכה מוזיקלית ים תיכונית - הם לא ערובה להמשך יחסים תקינים.

חברי אתניקס, או לפחות שני מנהיגי הלהקה - זאב נחמה ותמיר קליסקי - מרגישים נעלבים ופגועים מאייל גולן וחושבים שהוא לא בסדר. כך הם מספרים היום בראיון למגזין "7 לילות" של "ידיעות אחרונות". אתניקס, מתברר, שבקרוב יוציאו אלבום חדש, פנו לאייל גולן בבקשה שיקליט איתם דואט לאלבום, אך נענו בתשובה שלילית ממנו.

אין דואט, אין קיסריה

"הוא לחש לי באוזן: 'כל החיים אכבד אותך'". אייל גולן
    צילום׃ שי אוקנין

בנוסף, חברי אתניקס גם לא הוזמנו להתארח בהופעותיו הגדולות של אייל גולן במקומות כמו קיסריה. לפני כשנתיים, כשגולן פתח שורה של מופעים בקיסריה, הוא אירח דווקא את שימי תבורי, שבדיוק באותו רגע היתה הפופולריות שלו בעלייה בגלל השתתפותו ב"אח הגדול VIP".

"אנחנו המצאנו את איל גולן", אומר זאב נחמה בראיון לעיתון. "כנראה שאייל פחות זוכר את הימים האלה, אבל אל ההצלחה הוא הגיע הרבה בזכות שיתוף הפעולה איתנו, וגם בזכות הכישרון שלו. אנחנו לא ממש בקשר והוא כנראה עבר לשלב אחר. חבל... לא כולם זוכרים אותך כשהם למעלה. כנראה שלא תמיד נוח לזכור את מי שהיה איתך כשלא היית למעלה. כשתמיר ואני יושבים ומדברים על זה ברור לנו שאייל לא היה בסדר. אנחנו גידלנו אותו, טיפחנו אותו, האמנו בו. אבל אני אוהב אותו, למרות שאני לא מקבל את התנהגותו".
    "נפגעתי מהתשובה כי חשבתי שהוא יענה בחיוב"

על ההצעה לדואט לה סירב גולן אומר נחמה לעיתון: "אני הייתי מתנהג אחרת.. זה בסדר לסרב לדואט... נפגעתי מהתשובה כי חשבתי שהוא יענה בחיוב. אבל כיבדתי את ההחלטה, היא לגיטימית. הוא בכלל לא שמע את השיר ששלחנו לו, אבל מסר שאת הדיסק הבא שלו הוא רוצה שאנחנו נכתוב.. אנחנו באמת אוהבים אותו..התפרנסנו ממנו... אני לא מתעסק בלהיעלב.

"אייל פגש אותי שבועיים אחרי שאמר לנו 'לא' ולחש לי באוזן: 'אתה יודע שכל החיים אני אכבד אותך'. אז זו זכותו אבל אני בחיים א הייתי מתנהג ככה.... הייתי פגוע ממנו אבל אני לא סוחב א זה איתי כל הזמן... אייל הוא חלק מאיתנו לטוב ולרע. בהמשך הראיון הוסיף נחמה: "סיכוי קלוש שנופיע עם אייל בעתיד".

ממשרד יחסי הציבור המייצג את אייל גולן נמסר: "אין תגובה"

באדיבות mako :
    http://www.mako.co.il/music-news/loc...&pId=786102762

דיעה אישית: אני לא ממש בקיא במערכת יחסים ולכן אני מכבד את להקת אתניקס וביקורותיה
    אבל אני לא רוצה שאייל יוצג בכשה בשחורה והרעה חסרת ההתחשבות..
    כי זה מורכב הרבה יותר ממה שאנשים יודעים וחושבים... אייל גולן עזב בהסכמה רבה ואין לדעת למה
    הוא בחר שלא למנף את להקת "אתניקס" דרך הצלחתו המשגשגת אני חייב לציין שזאב נחמה צודק בכך
    שהם טיפחו וגידלו את איילגולן ומנגד הכישרון האדיר והעצום שלו לקח אותו כמה דרגות יותר ממה שהם
    עשו אותו... אני מקווה ששני הצדדים יידעו להגיע לעמק השווה ויחזרו אפילו לשתף פעולה כבעבר כי אם
    מתבוננים אחורה אייל הפיק אלבומיםמעולים עם זאב נחמה ולהקתו.. ורק טוב יכול לצאת מכל הסיפור הזה !!

מה אתם חושבים האם אייל בסדר? הביקרות של להקת "אתניקס" מוצדקים?
    האם הייתם לשמוע שיתוף פעולה מחודש בין הצדדים?
    ספרו מה דעתכם:

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    0
    נקודות
    849
    משפט מחץ
    תן חיוך הכול לטובה :)

תודה רבה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,439 | הודעות: 8,173,026 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect