|
|
יפה מאוד, תודה רבה :]
ספוילר:
ואו סרטון מדהים ועוד בשתי דקות, תודה רבה![]()
תודה רבה![]()
LOVE marijuana
יש פה הברה דברים נכונים, ואפילו כולם.
אבל העניין הוא שגם ככה ביהודה ושומרון יש רוב גדול של פלסטינאים, ושהו שטח שההתישבות הישראלית בו קטנה מאוד. ירושלים היא מקרה יוצא דופן, אבל אני לא מאמין שמישהו יתחיל להפציץ את ירושלים. צריך לזכור שהעיר קדושה לכולם.
איזה אינטרס יש לישראל לשמור שטח שאין בו בכלל תושבים, ואולי יגרום להסכם מדיני בין ישראל לפלסטינאים?
נערך לאחרונה על ידי theidan; 22-05-2011 בשעה 16:45.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
ברור שיש התנחלויות, אבל בגלל אחוז קטן יחסית של תושבים (אל תגיד לי יש, תגיד מספר)
אתה לא יכול להשאיר את המצב ככה.
צריך להגיע לפתרון. אי אפשר שהאיזור הזה ימשיך להיות שטח כבוש, ואני בטוח שישראל לא רוצה לשלוט על כל האיזור הזה. חלאס כל הזמן להיות בטוחים שהם בטוח יתקיפו אותנו ושזה לא אסטרטגי. ישראל לא נמצאת במקום אסטרטגי מלכתחילה. אנחנו מוקפים אויבים בכל מיקרה. אתה רוצה מקום ללא אויבים? מקום אסטרטגי? בוא לאוגנדה.
תתחיל לראות מה קורה בעולם, איפה דעת הקהל עומדת, מה מעצמות אומרות, ואישה שינויים עוברים בצד הפלסטיאני בשביל שהם יכינו את עצמם להפוך למדינה.
זה לא כזה גרוע אם הם יהפכו למדינה. הם יהיו כפופים לאמנת ז'נבה, חוקים בינלאומיים, ויהיו צריכים לדאוג לעניינים של עצמם. אתה חושב שמעל כל זה יהיה להם זמן להפציץ את ישראל? יהיו להם מספיק צרות משלהם, ואם ניצור תלות כלכלית של כל מדינה אחת בשניה (כמו שעשו בכל אירופה ויישבו שם את הרוחות) אפשר גם לעשות פה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
אנחנו חיים במצב של מלחמה מתמשכת יום יום,קאסמים על הדרום וקטיושות על הצפון,המצב שלנו יהיה פי מאה
יותר גרוע ברגע שנחזור לגבולות האלה.
החמאס יהיה זה שישלוט ברצועה,פת"ח לא יעשה כלום על מנת למנוע זאת,מחבלים ירו לעבר צה"ל מדי יום ורקטות
יפגעו בישובי הדרום ,הצפון והמרכז יחדיו.
אני לא רוצה לחיות במציאות הזאת,היא ממש אבל ממש לא מתאימה לי,יש לי לאזרחי מדינת ישראל מספיק בעיות בחיים מבחינה
כלכלית ,חברתית ,פיננסית וכד' ,תאמין לי שהם לא צריכים עכשיו את החמאס על הראש.
חזרה לגבולות הקו הירוק=התאבדות לאומית.
מי שרוצה להתאבד מוזמן כבר עכשיו לקפוץ מהחלון מאשר לחכות עד שהחמאס יפגע בביתו האהוב עם איזה קאסם טוב.