שלום יש לי בעיה.
אני כן מצליח לגמור אבל בדרך אחרת והיא כאשר אני ערום על המיטה ועולה ויורד.
אבל כשאני מנסה עם היד אני לא מצליח לגמור למה?
איך אני יכול לגמור עם היד?
תודה לעוזרים
שלום יש לי בעיה.
אני כן מצליח לגמור אבל בדרך אחרת והיא כאשר אני ערום על המיטה ועולה ויורד.
אבל כשאני מנסה עם היד אני לא מצליח לגמור למה?
איך אני יכול לגמור עם היד?
תודה לעוזרים
|
|
זאת לא בעיה
אתה מתרגל למגע מסויים שגורם לך להגיע לסיפוק מהר יותר.
יש המון אנשים שמתרגלים למגע של היד ואז שהם מגיעים למצבים אחרים יותר קשה להם להגיע לסיפוק.
זה עניין של הרגל אם כל כך חשוב לך עם היד אז תנסה עוד פעמים ותנסה לעשות עם סבון\וזלין וכל מיני תכשירים שיהיה יותר קל.
ת'אמת זה שפיך... ם-ם שפיך יכול לבוא בכמה צבעים לא בהכרח לבן ובחיים אל תנסה עם וזלין או סבון או כל מיני תכשירים, זה פוגע, שורף, מעצבן וסתם יכול להרוס לך את הפין, וגם אם זה "נעים", זה לא באמת נעים לפין שלך... זה לא טוב... עזוב אם אתה כבר עושה תעשה נקי.
נערך לאחרונה על ידי Crunch; 23-05-2011 בשעה 17:38.
הבעיה שבשיטה בלי היד יוצא לי שפיך לבן אבל ממש לבן ובלי יוצא לי פיפי או שפיך ואם זה שפיך הוא בכלל לא דביק והזין שלי ממשיך לעמוד אחר כך
דבר ראשון וזלין וסבון לא פוגעים באיבר זה כמו שתגיד להסתבן יכול לפגוע בגוף.
דבר שני יש לפני שאתה גומר שפיך שיוצא יותר מוקדם מאשר השפיך שמשתחרר שאתה גומר.
זה נשמע כאילו אתה עושה ביד ואתה לא מגיע לסוף התהליך ואתה לא באמת גומר אלא מפסיק באמצע.
תנסה למצוא דרך שנעים לך לעשות ביד איתה ואתה תראה שגם שם יצא לך זרע סמיך
האמת? הייתי דיי מופתע לראות את האשכול הזה כי גם לי היתה את הבעיה הזאתי בדיוק.
אני התחלתי עם ה"שיטה" הזאתי די מתמימות וכי לא ממש הבנתי מזה אומר "אוננות" וכל הסובב את זה.
אני הייתי יוצר צעיר ממך וכמו מפגר התחלתי לנסות להבין למה זה כן גורם לשפיכה ועם היד לא. הדבר שאני יכול להציע לך זה או לעשות כמוני או לנסות להתרגל עם היד. לאנשים לעיתים קשה להתרגל לדברים חדשים אחרי שהם רגילים לדבר מסויים.
אל תדאג זה יסתדר עם הזמן ואין סיבה להילחץ, אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית.
זה עניין של הרגל. תעשה עם היד כמה שיותר, חודש-חודשיים נניח, עד שתתרגל.
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
אני לא פותח האשכול
אחי יש לי אותה בעיה בדיוק כמוך ואני משתמש באותה "שיטה" כבר 5 שנים
ניסיתי בדיוק כמוך להביא ביד בשיטה הרגילה ולא הלך
קיצור מה שאני מנסה להגיד זה שכל עוד אתה נהנה ומשפריץ זרעים בכיף לא חשוב באיזה דרך אתה עושה זאת ובמיוחד שבעתיד אתה תזיין ולא יהיה לך צורך בלהביא ביד
לילה טוב
אתה לא חייב לאונן אחי והנוזל השקו בא ליפני הגמירה וזה יכול לקחת 10 דקות ליגמור פשוט תאונן שאתה חרמן
אוקיי תודה אבל עלה לי רעיון
לנסות להיגמל באוננות עם המיטה ככה לשבוע ואז לנסות להביא רגיל