שלום,
אז היום ראיתי שהוכרז הזוכים
ירדן עבר אותי בהפרש של 74 נקודות שזה לא הגיוני אז ככה
אני חושב שזה מכור בגלל כמה וכמה סיבות
א. הוא בא באמצע התחרות
ב. הוא אמר לי שאור חושב שהוא עושה עבודה טובה
ג.מספים ביום האחרון ובלא אומרים כלום
ד. לא מקבל קנס
כמה הוכחות להספמה שלו ביום האחרון ובכללי:
עכשיו מה ברצוני להגיד?
זה נראה מכור כי כולם פה חטפו על ימין ועל שמאל למשל אני Mindstorm atlaNTiS וכו' וכו'
עכשיו אור תמיד בחן אותי הוא הוריד לי נק' פה ושם עד שזה הצטבר ל-1200 נק' ולירדן לא הורידו ולא אפילו נקודה אחד
הקטע שזה הכי נשמע הזוי כי הוא מפרסם פשוט מדריכים חסרי תועלת חוץ משתיים ככה ומנסה לעשות כמה שיותר תמונות עכשיו הוא לא קיבל קנס ולא פעם אחד של נקודה ואותי תופסים על כל דבר קטן.
עכשיו מה הקטע פה באמצעות חישוב קטן :
נקודות רגילות+מספר האשכולות המושקעים + מספר נקודות מינימלי פר אשכול = יותר מאשר ירדן ב-30 נק'
בגלל מה אני חושב:
לא רשמו שם כלום כמה נקודות אני קיבלתי וכמה הוא לפי דעתי זה נראה מכור כי חשבתם על תירוץ 4 ימים "ולא הייתם פעילים/בבית"
הפורום סלולרי ומולטימדיה במיוחד iPhone/iTouch נהרס מהפסת ירדן לא נתן ולא להשחיל אשכול הכי קטן שיש.
מקווה שאתם מבינים ותפעלו בהתאם כי אני חושב שממש מגיע לי והשקעתי את רוב הזמן שלי .
לא לנעול ולא למחוק אני רוצה תשובה .
לפי דעתי אתם צריכים לעלות את הפרס של מקום 2 לתחרות הבאה כי יש הבדל משמעותי ואם הם יוצאים כמו אז הם נדפקו כי זה הבדל ענק אני מעדיף שתעשו 2 תחרווית ותוסיפו פרסים שווים מאשר 3 עם פרסים נמוכים למקומות 2 ושלוש.
קחו לתשומת ליבכם!
נ.ב
מחקתם את האשכול של roy1paz הזה הוא מבין מה הולך פה ואני רואה שהוא מבין עניין אז הנה "תמיכה" כזאת מהצד. ומחקתם אותם שזה גם נראה חשוד מאוד
תודה,
טל

ציטוט ההודעה