אני לא מצליח להפעיל את מנהל המשימות, אני לוחץ על ctrl+alt+delete ואז מופיע לי תפרית אני לוחץ על האפשרות "מנהל המשימות" ושום דבר לא קורה.
תודה לכל העוזרים!
אני לא מצליח להפעיל את מנהל המשימות, אני לוחץ על ctrl+alt+delete ואז מופיע לי תפרית אני לוחץ על האפשרות "מנהל המשימות" ושום דבר לא קורה.
תודה לכל העוזרים!
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בד"כ זה קורה בעקבות וירוסים/תוכנות ריגול.
נסה להריץ סריקה מלאה עם האנטי וירוס ועם Spybot S&D.
מחכה לעדכונים,
דן.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שים לב בחתימה שלי באדום יש קבצים לתיקון מנהל המשימות ומדריך איך להסיר תוירוס תוריד חלץ יש שם הכל
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
בסדר תודה רבה אני אנסה את שתי הדרכים, טני גבר בסריקה וגם אני מוריד את ערכת הווירוסים.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
מ א ו ש ר
כן שם יש לך גם קבצי תיקון למנהל המשימות אפשרויות תיקייה שנעלם עורך הרישום שחסום ועד
טוב ניסית את ערכת הוירוסים והיא לא ממש עוזרת, אז עכשיו אני עדיין עושה סריקה מלאה של המחשב, בואו נראה איך זה יעבוד!
מ א ו ש ר
יש שם גם קובץ התקנה למנהל המשימות וקבצים לבטל חוסר הרשאות בכל מקרה ציין איזה מערכת הפעלה יש לך בדיוק על מנת שאני יוכל לתת לך קבצי תיקון מתאימים
תנסה התחל הפעלה רשום taskmgr ותראה אם עובד