שלום לכולם ,
אני בן 19 ו-3 חודשים , משקל 78 גובה 1.80
מבנה גוף רחב , כתפיים רחבות מאז ומתמיד ללא קשר לאימון כלשהו..
מאז ומתמיד השתתפתי בפעילות ספורטיבית אך חובבנית
מאז חודש פברואר-מרץ (2-3) השנה , לאחר קריאה מעמיקה בפורומים ואתרים וגם כאן , החלטתי לבנות תוכנית אימונים כדי להשיג את המטרות הבאות :
1.ירידה ברמת השומן באזור הבטן והאגן , מאז ומתמיד האיזור היה יחסית שמן מכל הגוף מה שלא איפשר לראות את שרירי הבטן (קוביות)
2.עקב מצב של "גמישות יתר" בכל הגוף (נולדים עם זה) אני צריך לחזק את שרירי הכתף כדי למנוע פריקות חוזרות ונשנות ..ב"ה זה עוזר!
3.כניסה למצב כושר , והרגל חיים בריא יותר!
אז מה שהתחלתי לעשות זה קודם כל לסדר את התפריט שלי בכל יום , בדר"כ אני לוקח למכללה (קדם צבאי) חצי ג'בטה מלחם מלא עם לבנה 5 אחוז שומן עם זיתים ולפעמים ירקות \ שוקולד השחר או נוטלה . אוכל בשעה 10:00 [במקרים חריגים אוכל חצי מזה מוקדם והשאר ב-10:00]
בצירוף בקבוק מים מינרליים \ ממולאים מתמי 4 למשך כל היום.
ו-2 פירות להסעה חזור בשעה 13:00.
בבית 15:30 בדר"כ ארוחה בשרית\דגים , סלט ומיץ קל.
בשעה 18:00\19:00 יוצא לריצה פעמיים-שלוש בשבוע של 1.6 קילומטר , לאחר מכן אימון שרירי בטן עם הווידאו הזה : , אימון עם גומי לאזור הכתפיים (שהומלץ ע"י פיזיותרפיסטית למקרה הספציפי) ולבסוף אימון של 2 סטים של 15 שכיבות שמיכה.
מחכה ושותה מים בנתייים משהו כמו חצי שעה - שעה להירגע לאחר מכן אוכל :
קופסת טונה בשמן קנולה (שופך את השמן כמובן) , סלט , גבנית קוטג' 5 אחוז שומן חצי קופסא , וקצת לבנה 5 אחוז שומן .
מלווה ב-2 פרוסות לחם מלא עם דגנים \ 2 תפוחי אדמה אפויים עם קליפה.
ומים.
בקשר לשינה - בדר"כ 6-7 שעות שינה.
השאלה שלי היא האם הרגלי אכילה וכושר שכאלו יעזרו לי להגיע למטרות שלי או שמה הם מעקבות ? או לא מתאימות ?!
תודה על כל תגובה!

ציטוט ההודעה