ישלי באנגילה ( נרגילה קטנה עם כד עגבניה ) ואני רוצה לשפר אותה.. ישלי אחלה צינור והכול אבל היא לא מוציאה הרבה עשן...
מישהו יודע למה?
וישלי שאלה מה ההבדל בין כל הנרגילות? ולמה הנרגילות הגבוהות מוציאות יותר עשן?
תודה..
ישלי באנגילה ( נרגילה קטנה עם כד עגבניה ) ואני רוצה לשפר אותה.. ישלי אחלה צינור והכול אבל היא לא מוציאה הרבה עשן...
מישהו יודע למה?
וישלי שאלה מה ההבדל בין כל הנרגילות? ולמה הנרגילות הגבוהות מוציאות יותר עשן?
תודה..
|
|
כל הנרגילות מכולת האלה שוות לתחת אחי תשקיע פעם 150 שקל+- על סורית טובה ולא תצטרך להתבאס על עצמך כל פעם שזה חונק/לא סוחב/מת אחרי חודשיים/גרים בזה ג'וקים/יש לזה בריחה
עדיף מ"לחסוך" 100 שקל לעשן זבל ואחרי חודשיים שלוש לקנות חדשה X:
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 24-05-2011 בשעה 01:16.
שלום. אני חושב שהנרגילה שלך לא מוציא הרבה עשן אולי בגלל הצורה שבא אתה פותח ראש ( כמות החורים וגודלם שאתה עושה בנייר כסף, כמות הטבק ) ואולי זה גם בגלל גודל וצורת ראש הנרגילה תנסה להחליף אותם ואז אולי זה ישתנה. אני כמעט בטוח שזה בגלל זה. יש מצב שיש לך חור בצינור ואתה לא יודע... אולי הגחל לא נדלק טוב. תבדוק את כל זה.
ההבדל בין כל הנרגילות זה צורתן, גודלן, ואפשרויותן( כמו מקום ל 2 צינורות או 2 ראשים וכו׳) לא תמיד הנרגילות הגדולות מוציאות עשן רב יותר. אבל אם כן, זה כי הן גדולות יותר ברוב תכונותיהן ולכן ברור מאילב שיהיה עשן רב יותר. מקווה שעניתי לך על התשובות. בהצלחה!
כמות עשן תלויה בדברים הבאים בלבד :
1.אם יש בריחות אוויר בנרגילה
2.גודל הראש ואופן הכנתו (אופן הכנתו - כמות טבק, עובי נייר הכסף, כמות חורים).
3.סוג הגיחל וגודלו ביחס לראש
במידה ויש לך בריחות אוויר מגוף הנרגילה / הצינור / חיבור הראש לגוף יכנס אוויר ולכן כמות העשן תרד באופן משמעותי.
כמו כן אופן ההכנה וגודלו של הראש הוא המשפיע ביותר,אני לא יכנס לפרטים כי זה פשוט פוסט שלם, אתה מוזמן לחפש פה בלנקייה נושאים על זה.
דרך אגב - גודל הנרגילה כלל לא משפיע על כמות העשן, תתעלם מהתגובות המבלבלות שנתנו לך.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
תבדוק אם בצינור אין חורים, איך אתה עושה את החורים בנייר כסף?
כמות טבאק וכמו שאמרו אם הגחל לא נידלק טוב...
יכול להיות שגם הגוף ניחסם מכמות טבאק מסויימת
על כל מיקרה, לא הייתי הולך רחוק מידי עם הצפיות..זה בסה"כ נרגילה עגבנייה ואם יש לך אותה 3 חודש-חצי שנה..אתה מוזמן להשים אותה כקישוט בחדר...
נערך לאחרונה על ידי False; 24-05-2011 בשעה 01:44.
תודה רבה אני ינסה ..
וראיתי איפשהו שחותכים את הגחל ל -2 ככה שיש חצי ירח ואז שמים כל אחד בחלק אחר של הראש ולא צריך להזיז את הגחל..
וישלי גחלים ב 5 שקל..
ORIGINAL STAR וטבק הרגיל שיש בקיוסקים..
נערך לאחרונה על ידי Like2Play; 24-05-2011 בשעה 08:25.
דבר ראשון ערכתי לך, מיפני שרשמתה 2 הודעות רצופות ויכלתה לערוך אותן. להבא תעשה זאת אתה! אני מזהיר אותך בע"פ, ואם אתה לא יודע אז תקרא חוקים! כי אי קריאת חוקים לא פותרת מעונש...
בקיצור שחותכים את הגחל ל2 לדעתי לא מומלץ, עדיף למקם את הגחל במקום יחיד ומידי פעם להזיז קצת..
ואין לדעתי בעיה עם הגחלים שלך 5 שקל זה המחיר הממוצע בערך וזה סביר, אותו הדבר גם לגבי הטבק שלך.
קיבלתה את התשובה שלך אפשרי לנעול?
הגחלים שלך סבבה זו לא בעיה בגחלים ולדעתי אופן ההכנה של הראש שלך הוא הגורם שפוגע בסכיבה, כמובן שגם הרעיון שקליקר העלה ראלי אבל ניראלי שהייתה מבחין בעניין לבד. תבקש מחבר שמבין בנרגילות ויש לו אחת שסוכבת שיעשה לך ראש ותלמד מימנו.