סיקור:
"Call of Duty: Black Ops" משחק היריות מגוף ראשון.
במשחק Call of Duty: Black Ops יש מאפיינים טקטיים מאוד. אתם במשחק תהיו בעצם לוחם צללים אשר יעשה משימות בידיוניות ומענינות ביותר.
# תמונה שאישית, אני אוהב מאוד!
אתם תתעזרו כמו בכל משחק של הסדרה "Call of Duty" בחיילים אשר יצאו אתכם לרוב המשימות ויהיו שם ברגע האמת.
חווית המשחק היא נדירה ביותר, יכולת טקטית משגעת יש במשחק. אתם תשלטו על השחקן שלכם באופן מדהים כמו בכל המשחקים בסדרה "Call of Duty ".
בCall of Duty: Black Ops יש המון אפשריות משחק חדשות שנוצורו במיוחד למשחק "Call of Duty: Black Ops ".
כמובן שבמשחק תהיה את האפשרות לשחק ברשת כמו בכל סדרת המשחק: "Call of Duty", הפעם ממש ממש שווה לנסות את המשחק גם בסינגל פלייר וגם ב- מולטיפלייר.
איכות המשחק מדימה עד מאוד, כל המשחק ממש מזכיר מציאות.
מה המשחק מציג?
- המון כלי נשק שלא יצא לכם להכיר אך גם כלי הנשק המוכרים מהמשחקים הקודמים בסדרת ה"Call of Duty".
- במשחק תגלו המון אפשריות משחק חדשות שעוד לא יצא לכם להכיר.
- ב- "Call of Duty: Black Ops" המון מצבי משחק: מצב של שחקן יחיד, מולטיפלייר ברשת.
- המון תכונות חדשות ומסתוריות מאוד שמוסיפות המון למשחק.
- המשחק השביעי בסדרת המשחקים: "Call of Duty " מדבר על הבעיות של עידן המלחמה הקרה.
- המון תכונות חדשות ומסתוריות מאוד שמוסיפות המון למשחק.
סיכום כללי:
המשחק "Call of Duty: Black Ops" פשוט משחק מצויין, ממולץ לכל אחד.
במשחק המון משימות מרהיבות, במיוחד המשימות האחרונות של המשחק: הן פשוט מדהימות ומרהיבות.
הנשקים במשחק פשוט מעולים, כיף לשחק איתם.
אישית הכי אהבתי את הסוף, אבל אני לא אגלה אותו, משום שבטח יש אנשים שעוד לא גמרו אותו.
בקרוב אני אפתח אשכול בנפרד שבו אני אתן את דעתי האישית על המשחק.
*קרדיט לי על הסיקור, אין להעתיק בלי אישור.
התמונה הראשית של המשחק:
סרטון:
# איזה סרטון, פשוט מסכם את המשחק בגדול, מומלץ ביותר.

ציטוט ההודעה

ספוילר: