מישהו פה הלך לאחרונה לקולנוע???
מה אוכלים הכי הרבה בקולנוע? פופקורן נכון? עכשיו אני מזמן הגעתי למסקנה שמי שאוכל פופקורן בסרט הוא מזוכיסט-
סוף הסרט הוא יוצא עם שפתיים שרופות מהמלח ועם אינפוזיה של קולה מהיובש .
אנשים מתחילם לשים לו שקלים בכוס של הקולה ,עובר לידו הומלס בלחש הוא אומר"איזה אנשים מסכנים יש בעולם".
נכון תמיד כשהולכים לסרט שהוא המשך של סרט אחר יש את החבר הזה שלא ראה את הסרטים הקודמים? באמצע הסרט ,שיא האקשן
הוא מתחיל לחפור לך שעתיים " זאת שהרגו אותה עכשיו- היא גיסתו של הגיבור? סבתא שלו? הגננת שלו?" עכשיו בהתחלה אתה עוד נחמד אתה אומר לעצמך נענה לו:"חברה שלו". אחרי זה הוא ממשיך לחפור לך - "זה שעכשיו קפץ באנג'י מהמפל הוא האבא?" ברגע הזה באמת כבר אין לך סבלנות, אז מה אתה אומר לו? את התירוץ הכי מטומטם :"אחי, זה מסובך להסביר"
כאילו זה מילים אחרות ל-"אחי, תפסיק לחפור כו*ע*ק!! תן לראות תסרט בשקט!
ואז מה הוא אומר לך? "אחי אני מפריע לך"?לעעעעעע ,זה בסדר.שזה מילים אחרות ל"עוד לא הבנת את הרמז?"
תמיד יש את החבר הזה שכשרואים סרט הוא יצחק מכל דבר אפילו אם זה לא מצחיק מהכתוביות בסוף הוא צוחק,
אבל בסוף הסרט הוא יוצא "חרא של סרט לא שווה תכסף". יש לי חבר כזה כל סרט עושה אותו דבר, פעם אחת אמרתי
לו תגיד למה אתה צוחק כל הסרט ובסוף אומר שהוא חרא? הוא כאילו לא מודע לעצמו -אני אף פעם לא צוחק בסרטים
כאלה זה לא מצחיק אותי .העיקר שהוא נקרע מצחוק מהפרסומת של הום סנטר בהתחלה.
יש גם את החבר הזה שתמיד יש לו תחביב לקבוע איפה תשבו. הוא מביא לך כל מיני סיבות מוזרות למה לשבת
דווקא בשורה 11 כסא 41. "פה האוויר יותר טוב" "אתה בדיוק באמצע המסך" "אתה בדיוק ליד הסאב וופר"
אפשר לחשוב שהוא מינימום זה שבנה את הקולנוע, בתכלס הסיבה האמיתית היא שהוא ראה שמה מישהי יפה .
מה הכי מבאס שיכול להיות בקולנוע? ערסים.
עכשיו יש אתה הערסים האלה שמקללים כל דבר , נניח הוא נתקע בשולחן עץ "כו**מקקקקקקקק" "שולחן מניא* אני **** אותך" "יבן ז***"
מה הוא מקלל שולחן כאילו מה הוא מצפה שיקרה?
שסבא ג'פטו יבוא פתאום ויגיד לו "הלו הלו מה אתה מערב הורים?"
יאללה תגובות חבר'ה!

ציטוט ההודעה

ספוילר:
ציון 6

ציון 9 (מקווה
שלא העתקת את זה)