אם אני רוצה להתמיין לתלפיות אני אמור ליצור איתם קשר או שהם פונים אליי?
אני בתהליכי מיון לצ"א והמליצו לי להתמיין ליחידות נוספות תוך כדי...
אם אני רוצה להתמיין לתלפיות אני אמור ליצור איתם קשר או שהם פונים אליי?
אני בתהליכי מיון לצ"א והמליצו לי להתמיין ליחידות נוספות תוך כדי...
|
|
אני לא יודע אם צריך לבקש או לא, אבל זה אף פעם לא מזיק.
תתקשר למדור סיירות ותשאל.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
ממה שהבנתי הם מבקשים אותך ולא להפך.
בכל מיקרה אתה יכול לשאול מה קורה עם זה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
בבקשה יש לך פה בדיוק מה שאתה צריך.
http://www.mod.gov.il/pages/Talpiot/klali.asp
"מערכת שמגבילה את התלמידים שלה לחשוב באופן כל כך צר ולא יצירתי לא יכולה להיקרא מערכת החינוך, אנחנו מייצרים רובוטים חסרי יכולת לחשיבה עצמאית, שרגילים שמאכילים אותם בטונות של חומר מאוד טכני ולעולם לא מבקשים מהם לחשוב מעבר. דבר שפוגע במקצועות אמיתיים אשר יועילו לאדם ובפרט לתחום אבטחת המידע והמחשוב שדורש מוטיבציה וסקרנות."
לפי מה שהבנתי אתה חייב בתיכון להרחיב פיזיקה 5 יחידות.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
חארטה בפיתה - הקשר ביני לבין פיזיקה הוא חברותי בלבד. הייתי נותן לו כיף בבצפר בבוקר וזהו - וקיבלתי את המיונים לתלפיות.
הם פונים אלייך, והם לא קשורים למדור סיירות.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אני ממליץ לך לרדת מהרעיון הזה כי תלפיות זה קריעת תחת רצינית.יענו לימודים לימודים ולימודים.
בן דוד שלי סיים את זה ופשוט סיפר שטחנו אותם שם,הוא כמעט ופרש מהלחץ
לתלפיות צריך קבא 55-56, מתמטיקה ואנגלית 5 יחידות לימוד עם ממוצע בגרויות של מעל 80 ואם זה 4 יחידות מתמטיקה אז ממוצע מעל 90 ופיסיקה זה מאוד חשוב שם 5 יחידות עם ציונים של מעל 80... במידה ואתה עונה על הקריטריונים האלה הם יפנו אלייך כבר בזימון לבחינות.
כפי שאמר פה אחד הבחורים אל תבנה על זה יותר מידי, מעטים מאוד מתקבלים לשם כי המבחני קבלה באמת קשים מאוד וגם במהלך הלימודים עצמם מופעל עלייך לחץ אדיר שכן אתה סטודנט וחייל ביחד ככה שאתה צריך למלא את שני התפקידים ואף להפסיד לימודים בשביל הכשרות צבאיות, שמירות, תורניות וכו'...