אני בן 20 והווינג גם כן.
החלטנו לא לצאת מהעיר ולנסות את מזלינו בעיר עצמה(שזאת עיר קטנה ומשעמם בלי מועדון וכולם מכירים את כולם).
אבל כנראה הקארמה החליטה לקרוץ לנו ונתנה לנו 3 סטים עם בחורות שפגשנו בפעם הראשונה.
סט 1: לא יצא הרבה אבל העיקר החימום.
אני וחבר הולכים בטיילת של העיר ורואים סט של 2 מתקרב אלינו.
קצת אחרי שאנחנו עוברים אותן הוא פונה אליהם:
ווינג: תגידו, את יכולות לעזור לנו בשאלה קטנה?
בחורה 1#: אממ מה?.. כן בטח.
ווינג: היית שמה תמונה של ידיד/קרוב משפחה כתמונה....
-אמר את זה קצת בגימגום והעביר את זה אלי: "איך זה הלך?"
אני: היית שמה תמונה של ידיד/קרוב משפחה כתמונה ראשית בפל'?(רוטינה שהמצאתי עקב מקרה אמיתי שיוזכר בהמשך)
היא: אממ כן
אני: ולא היית חושבת שזה יכול לדחות גברים?(בזמן שני אומר את זה היא גם כן אומרת את זה כהשלמה ושאלה)
*מחייכת ותופסת את הצד של היד(IOI)
בזמן הזה חברה שלה שואלת משהו לא קשור לגמרי חח "זה הם?"
חבר שלי מגיב לה "למה אתן בורחות ממישהו?"
בחורה 2#-לווינג: *חיוך* קצת
ואז כבר לא הקשבתי מה הם המשיכו לדבר, התרכזתי בבחורה 1#.
אני: אני פשוט יסביר לך מה קרה לי.. לפני כשבועיים הכרתי מישהי חמודה והכל ובזמן שדיברתי איתה ראיתי אצלה באייפון תמונה שלה עם ידיד וחשבתי שזה חבר, אז אמרתי לעצמי "נשאר ידידים", אחרי שנפגשתי איתה פה ושם עוד כמה פעמים אחדות, ראיתי שהתמונה כל פעם מתחלפת, ובסוף התברר שאלו סתם ידידים/קרובי משפחה, ויש תוכנה כזאת באייפון שמשנה תמונות. אבל הקטע שהתרחקתי ממנה בגלל זה, והיא התחילה להימשך אלי ואני לא יודע מה לעשות.
היא: ואללה כן, לא חשבתי על זה ככה*מחייכת*
פה כבר הרגשתי שאני מתחיל לאבד את זה אז עברתי לרוטינה שאני מאוד אוהב
אני: *צוחק בקול רם* זה קצת מזכיר לי סרט אחד
היא: איזה?
אני: "איך להיפתר מבחור בעשרה ימים" רק שפה זה קצת הפוך, איך אני נפתר מבחורה ב10 ימים.
היא:*צוחקת* כן אה.. דרך אגב אתה מעיר הזאת? למה תאכלס אני רק פעם שניה פה, והפעם הראשונה היתה משעממת ביותר, אין לכם איזה מקומות מעניינים?
אני: כן, לא נראה לי הבילוי שלך מתקרב לבילוי שלי(היא בלונדינית, ציפורניים שחורות ועגיל מעל הסנטר[לא יודע איך קוראים לנקודה הזאת, קיצר כמו אצל מיסטרי, אם מישהו ראה] נראת כמו חצי פאנק חצי פופ, ואני לבוש חולצה מכופתרת פתוחה, ג'ינס וכפכפים, נראה כמו אחד שכל היום זה ים גיטרה וגראס חחח, שתי עולמות שונים לגמרי).
היא:*מחייכת* ואללה? אתה די בטוח בעצמך לומרות שאתה לא יודע איך אני מבלה
פתאום לסט הגיעו שתי גברים שכנראה הן היו אמורות לפגוש וזה די הסביר למה חברה שלה אמרה: "זה הם?"
באים ולוחצים לי ולחבר שלי את היד. בזמן שאני לוחץ לשני את היד(שדרך אגב הוא לבש כזה פיקוק טוב!!! נעלי צבא מכנסיים שחורות, כולו נראה מטאל אבל לא אימו, נראה מאיים עם כל מיני צמידים שרשראות, ובאנדה יוצאת מהכיס השמאלי או ימיני, ולומרות שזה ישמע גיי, חח, הוא היה נראה טוב!) קיצר בזמן שאני לוחץ לו את היד אני אומר לו "חזרת מהמתים" והוא בתגובה קצת גימגם ואמר "משהו כזה"
פניתי בחזרה לבחורה 1# צריך לבדוק את זה בהזדמנות *מוצאי את הפל' ונותן לה* היא מחליפה מבט עם חברה שלה(כנראה בשביל אישור, חח, זה היה דאי מעניין) וכותבת.
אמרנו שחבר מחכה לנו והלכנו משם..
ציטוטים לא הכי מדוייקים אבל שיהיה.. גם היה קטע שבין משפט למשפט דיברנו גם עם הווינג ובחורה 2# על הכלב הזה שיש בסרט "איך להיפתר מבחור בעשרה ימים" שיש אותו לחבר שלי וזה לדעתו פיקוק טוב, מתברר שהוא צדק חחח הן ישר "ואיייי איזה סוג כלב חמוד זה!!!".. למי שלא מכיר זה סיני מצוייץ
קיצר אם האהבתם, תגיבו ואני יפרס את שאר הסטים של אותו הערב, שבוע הבא אחרי הבסיס..



ציטוט ההודעה