אהלן חבר'ה, מודה הסתקרנתי....
הייתי רוצה לדעת מה אתם מעדיפים בסיס פתוח או סגור ולמה?
דיון מהנה![]()
אהלן חבר'ה, מודה הסתקרנתי....
הייתי רוצה לדעת מה אתם מעדיפים בסיס פתוח או סגור ולמה?
דיון מהנה![]()
|
|
אני עוד מעט מתגייסת והייתי מעדיפה בסיס פתוח (כמובן שיהיה קרוב לי לבית).
אני לא יכולה לישון עם אנשים שאני לא מכירה ובמקומות כאלה, אני צריכה להתקלח בבית לישון בבית.
סגור! מתה כבר לא לראות את אמא שלי ימים שלמים ולהיות עם אנשים אחרים DDD:
הו אני מרגישה שזה הולך להיות כיף (:
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
חחח נכון אבל מצד אחד שלא תראי את אמא שלך ככה תעריכי אותה כמו שצריך וזה יעניק לך חוויה מיוחדת כי לחזור כל יום הבייתה היה לך ויהיה לך כל החיים..
עשיתי את שתיהם עדיף סגור כיף רצח נהנתי עם האנשים שהכרתי רק צחוקים בבסיס
זו בידיוק הסיבה למה דווקא את צריכה לשרת בבסיס סגור.
להיפתח למקומות וסיטואציות חדשות. להכיר אנשים לראות מה זה בעצם מחוץ לבית. איך זה להסתדר עם מגורים בסביבה צעירה שלא תמיד מפנקת ואוהבת כמו אמא.
להתמודד עם ריבים ודילמות, לפתור בעיות בעצמך ולעצמך (לא שאת לא עושה את זה עכשיו אבל אין מי שיעשה את זה במקומך כמו אסיפת הורים וכו' שההורה יכול לבוא ואשכרה לדבר בגובה העיניים עם המורה של הילדה שלו). זה את מול המפקדים שלך ואיך את מתמודדת עם הסיטואציה.
אישה או גבר אין פה הבדל, מתבגרים ללא היכר כשאופי השירות הוא א' כל בבסיס סגור.
ב' כל כאשר יש את נטל האחריות על הכתפיים.
ראיתי אנשים שהצבא עשה להם מהפך. ילדים שיצאו גברים. חסרי אחריות שהפכו לאנשים שהכי אפשר לסמוך עליהם.
עבריינים עם תיקים על תקיפה ודקירות ומה לא שהשתחררו מהצבא ונהיו בני אדם שמכבדים את הזולת.
בסיס סגור ולבוא בראש פתוח- יעשה לך רק טוב.
הייתי רק בבסיסים סגורים בשירות שלי, אז אין לי מושג איך זה בסיס פתוח.
אבל אני יכול להגיד שמאוד נהניתי מכל שנייה והרעות והאחווה שהייתה שם לא הייתה משתווה בחיים לזאת שבסיס פתוח אם יש שם בכלל.
אני הייתי שנה בבסיס פתוח היה כיף היה בן זונה זה אבל זה הכל תלוי היה לי מפקד טוב עזב הגיעה אחת מפקדת מגעילה מהתחת ואז עשיתי הכל בשביל לעזוב... עם החבר'ה היה תענוג כל יום צחוקים בלאגן ריתוקים היה טוב עכשיו אני כבר שנה ושלוש בבסיס פתוח גם כן כיף שונה לגמרי אין לך כמעט על מי לסמוך כמו בבסיס סגור שאתה יושן עם חברים שלך אוכל מתקלח ומאונן P: אבל טוב לי בפתוח מגיע מאוחר הולך מוקדם(משרד רס''ר)
בטח שסגור :\
אני עושה יומיות עכשיו עד שאני יקבל סיווג ביטחוני וזה מטריף אותי![]()
נערך לאחרונה על ידי -David-; 31-05-2011 בשעה 19:12.