קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Aviran בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-05-2006, 14:18
  2. אין לי משתמש אנונימי
    על ידי ~psysex~ בפורום משוב
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-04-2006, 18:17
  3. איך אני עושה משתמש אנונימי
    על ידי Sagi26 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-02-2006, 22:06
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-12-2005, 23:06

צפיה בתוצאות הסקר: לחסום את "משתמש אנונימי" מהפורום?

מדרגים
12. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • בעד

7 58.33%
  • נגד

5 41.67%
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

לחסום את "משתמש אנונימי" מהפורום

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ברירת מחדל חסימת "משתמש אנונימי" מהפורום

טוב אז כמו שאתם רואים, בזמן האחרון הרמה של הפורום ממש מתדרדרת בהודעות, ואני לא רוצה שנהפוך להיות פורום AFC's כמו הקהילה הפתוחה השניה.
    לדעתי שורש הבעיה פה הוא שאנשים מפחדים לכתוב בשם המשתמש שלהם בפורום, זה כאילו הכי חסרי ביטחון, שאלוהים יעזור לי (ביטוי) אבל אני לא מבין את ההיגיון: זה כולה פורום, זה לא שבאמת מכירים אתכם פה.
    בכל מיקרה אני חושב שאם האפשרות של "פרסם בעילום שם" תרד מהפורום הזה, הרמה שלו תתחיל לטפס בחזרה כמו שהוא היה פעם, והקהילה תהיה הרבה יותר רצינית ותומכת בחלשים. שוב פעם, אין שום סיבה לפרסם דרף משתמש אנונימי, זה לא יקדם את האנשים שכותבים דרך המשתמש הזה לשום מקום!
    תתחילו לפתח ביטחון עצמי קודם כל לדבר עם אנשים דרך ההסביבה הוירטואלית (ממש נשמע לי פתטי ואדיוטי לכתוב את השורה הזאת...) ורק אחר כך ביחסים הבינאישיים שלכם עם הסביבה האמיתית.
    עוד דבר בקשר למשתמש אנונימי: אף אחד לא לוקח אנשים כאלה ברצינות, וכמו שראיתי - התשובות לשאלות של האנונימים למינהם הן בהתאם.
    מהיום אנחנו לא ניתן תשובות רציניות למשתמשים אנונימיים ואפילו בכלל! המשתמשים האלה הורסים את הרמה של הפורום, ובמקום לקדם אותו מורידים את הרמה. אני אומר את זה כי אני יודע שאם הייתם שולחים את ההודעות ממשתמשים רגילים ולא מאנונימיים הכתיבה הייתה הרבה יותר רצינית ומסודרת, והייתם חושבים לפני שאתם מפרסמים את ההודעה ("חשבתי מספיק בעצמי?" "חיפשתי מספיק בעצמי?" "אולי אני מגזים ומנפח את הסיפור יותר מידי?").
    אם לא ניתן למשתמשים האלו לגיטימציה הם פשוט יתנוונו מהפורום הזה ולא יהיה בהם עוד שימוש, זאת בעצם המטרה שלנו.

נסיונות לדבר עם ההנהלה הגבוהה בקשר לחסימת המשתמש האנונימי מהפורום, לפי מה שהבנתי, נכשלו.
    אם באמת אכפת לכם מהקהילה שעזרה לכם, אל תתנו לה ליפול לבינוניות.

אני רוצה לדעת מה אתם חושבים, ושתכתבו אם אתם מסכימים או לא בסקר. ערב טוב לכם
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 30-05-2011 בשעה 19:52.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

מסכים גם ככה פורום הוא מעטה אנונימיות

נשמע לי מוכר..

אממ:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=705952
    נערך לאחרונה על ידי D@nIeL; 30-05-2011 בשעה 22:10.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

הדרך הכי פשוטה למגר את התופעה היא לא להגיב לנושאים שמפורסמים ע"י משתמש אנונימי.

בדיוק סוג הילדים שנכנסים למשתמש אנונימי כדי להגיב פה הם הילדים שהולכים עם חולצות "רוצה למצוא צלי".

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

כןןןןןן אני הולך עם חולצות של "רוצה למצוא צלי" זה עדיף על להיות מישהו שמשחק אותה זיין בפורום של ילדים בני 14 שנכנסים למסיכה של סופר זיינים מ'אצו קאזנובה ג'ק ספארו שרדרר אנטיוכוסססס.
    תלמד אותי בבקשה איך להיות מגניב ומושך כמוךךךך בבקשההההה
    כמה שעות צריך להיות מחובר בפורום ליום ולעשות פוזה של זיין? עזרה בבקשההההה

נ.ב
    אנשים זייני עולם , קאזנבות ANTI AFC סופר מאגניבים ANTI SENIA פרו פיקאפ SOCIAL PROOF AA
    כגון: TYLE DURDEN שכנראה ראה יותר מדי מועדון קרב או משהו... וטוען שהוא זיין על מארגן אורגיות 800 על פול כושיות לבנות ומולטיות
    ומחובר לפורום הזה 24/7 וממשיך להתווכח עם ילדים בני 14 על זה שהוא זיין על סופרמן+ ומתלהב מזה שהוא רק מכיר איזה כוסית
    שסביר מאוד להניח שהוא אפילו לא מיזמז,
    יחדיו עם השותף החמוד שלו BIKER STYLE שגם שיחק יותר מדי GTA IV LOST AND DEMAND או השפעה כזו או אחרת,
    שגם כן הוא נוהג לפרסם בכל אשכול בפורום החמוד הזה את הילדה הכוסית שהוא כולה רקקקקקקקקקקקקקקק מכיר , בשביל להוכיח את הגבריות/קוליות/את זה שהוא זיין, או משהו אחר..
    אז זיינים יקרים , אם אתם כאלההההההההההה זיינים , למההה אבל בבקשה תסבירו לי למההההה אתם בכלל תורחים להגיב לAFC הלוזרים
    החנונים בפורום הזה ולבזבז את הזמן היקר שלכם על בנות כוסיות על מקושרות עם חזה D++ שאתם יכולים להביא תוך כמה שניות בצלצול טלפון
    והיא תיהיה מתחת לבית שלכם עם בגדים מינימלים ואביזרי סאדו.
    בבקשה רק תענו לי על זההההה PLIZZZ

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח מעניין אותי למה המר. מגניב מלמעלה הגיב את זה דווקא מאנונימי אם הוא כזה "גברי"

ואני בעד

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

נכון, נכון נכון נכון... נכון...

ותגיד לי........

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect