טוב אז כמו שאתם רואים, בזמן האחרון הרמה של הפורום ממש מתדרדרת בהודעות, ואני לא רוצה שנהפוך להיות פורום AFC's כמו הקהילה הפתוחה השניה.
לדעתי שורש הבעיה פה הוא שאנשים מפחדים לכתוב בשם המשתמש שלהם בפורום, זה כאילו הכי חסרי ביטחון, שאלוהים יעזור לי (ביטוי) אבל אני לא מבין את ההיגיון: זה כולה פורום, זה לא שבאמת מכירים אתכם פה.
בכל מיקרה אני חושב שאם האפשרות של "פרסם בעילום שם" תרד מהפורום הזה, הרמה שלו תתחיל לטפס בחזרה כמו שהוא היה פעם, והקהילה תהיה הרבה יותר רצינית ותומכת בחלשים. שוב פעם, אין שום סיבה לפרסם דרף משתמש אנונימי, זה לא יקדם את האנשים שכותבים דרך המשתמש הזה לשום מקום!
תתחילו לפתח ביטחון עצמי קודם כל לדבר עם אנשים דרך ההסביבה הוירטואלית (ממש נשמע לי פתטי ואדיוטי לכתוב את השורה הזאת...) ורק אחר כך ביחסים הבינאישיים שלכם עם הסביבה האמיתית.
עוד דבר בקשר למשתמש אנונימי: אף אחד לא לוקח אנשים כאלה ברצינות, וכמו שראיתי - התשובות לשאלות של האנונימים למינהם הן בהתאם.
מהיום אנחנו לא ניתן תשובות רציניות למשתמשים אנונימיים ואפילו בכלל! המשתמשים האלה הורסים את הרמה של הפורום, ובמקום לקדם אותו מורידים את הרמה. אני אומר את זה כי אני יודע שאם הייתם שולחים את ההודעות ממשתמשים רגילים ולא מאנונימיים הכתיבה הייתה הרבה יותר רצינית ומסודרת, והייתם חושבים לפני שאתם מפרסמים את ההודעה ("חשבתי מספיק בעצמי?" "חיפשתי מספיק בעצמי?" "אולי אני מגזים ומנפח את הסיפור יותר מידי?").
אם לא ניתן למשתמשים האלו לגיטימציה הם פשוט יתנוונו מהפורום הזה ולא יהיה בהם עוד שימוש, זאת בעצם המטרה שלנו.
נסיונות לדבר עם ההנהלה הגבוהה בקשר לחסימת המשתמש האנונימי מהפורום, לפי מה שהבנתי, נכשלו.
אם באמת אכפת לכם מהקהילה שעזרה לכם, אל תתנו לה ליפול לבינוניות.
אני רוצה לדעת מה אתם חושבים, ושתכתבו אם אתם מסכימים או לא בסקר. ערב טוב לכם![]()