קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 10:12
  2. טוב כנראה אני צריך להיות יותר ברור!
    על ידי never-time בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 22:08
  3. די אני לא יכל יותר
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 22-10-2005, 15:11
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 00:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

אני לא מסוגלת יותר.

Post אני לא מסוגלת יותר.

אממ היי.. אני רוצה קצת לפרוק פה את רגשותיי ואולי לקבל עזרה.. מקווה שיהיה לכם כוח לקרוא עד הסוף.. \=
    אמ, קודם כל אני בת 14, והכול היה נחמד עד שהיה לי ריב (די קטן אני חייבת לציין) עם 3 החברות שלי, אפילו אפשר לא להחשיב את זה לריב.
    אנסה לספר בקיצור; אחת מהן נעלבה בגללי ואמרה לחברה הכי טובה שלי כל מיני דברים רעים עליי, מחשבות שלה עליי ועל איך אני, כשבמציאות היא לא מכירה אותי בכלל. וכשאני אומרת בכלל, היא בכלל לא יודעת מי אני, ובגלל זה כנראה היא הוציאה אותי חרא.
    עכשיו יש אחת שהיא התחברה אליי בזמן האחרון ויצא ככה שכאילו אני נטשתי את החברה הכי טובה שלי והיא נטשה את אותה הזאת שמרכלת עליי. (שכנראה הייתה חברה טובה שלה).
    כשכל המצב הזה התגלה אליי אני הייתי בפאניקה, הייתי בפשוט לחץ לא נורמאלי. כי יצא ככה: החברה הכי טובה שלי מאשימה אותי שאני לא מתייחסת אליה (כשזה כל כך לא נכון, ז''א היא הושפעה מזו שמרכלת עליי), אותה חברה שהתחברתי אליה יוצאת גם חרא ונוצר מצב מביך ביני לבינה, וזה מדכא אותי עוד יותר כי ממש התחברנו, ואותה אחת ששונאת אותי ככל הנראה יוצאת הצדיקה שהייתה לבד.
    עכשיו, ניסיתי לתקן את כל המצב, ניסיתי לדבר איתן, יצא משו מוזר, אבל אני ממש ניסיתי להחזיר את המצב כמו שהוא היה לפני כל זה.
    ויצא ככה שאני מתחברת (או לפחות מנסה) עם זו ששונאת אותי, בשביל שתכיר אותי ולא תשנא אותי. מנסה לשמור על הקשר עם החברה הכי טובה שלי (חברה שאיתי במשך 8 שנים), ומנסה גם לשמור על קשר עם האחת והיחידה שלא מאשימה אותי בכלום.
    אז בקיצור, יוצא שבאלי כבר למות. אני לא מוצאת סיבה לחיות בעולם הזה, ונכון תגידו שזה שטויות, תגידו שזה סתם וחברות באות והולכות. אבל אני לא מוכנה לתת להן ללכת, אני לא מוכנה שהחברה הכי טובה שלי תאשים אותי בדברים שלא עשיתי או התכוונתי לעשות. בדברים כאלה שטותיים שנובאים מקנאה (?!)
    ועכשיו המצב הכי טיפשי ומעצב ןשיכל להיות, כשאני נמצאת לדבד עם החברה הטובה שלי, היא מנסה לעשות לי רגשות אשמה כפי שהבנתי. היא אומרת לי "אבל יש לך את סתיו. למה את צריכה אותי?" (סתיו זאת זו שהתחברתי אליה). אחרי המשפט הזה ברור שאני נשברת, ברור שכואב לי וברור שאני לא יכולה להישאר בריאה.
    אז בשבועות האחרונים לא רק שהמצב הנפשי שלי מגעיל אלא גם הפיזי. אני עם רצון להקיא כל היום מרוב הלחץ, כאבי בטן, איבוד תאבון ושלא נדבר על המצבי רוח שמשתנים אצלי בקצב לא נורמאלי.
    ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות, כי היחס של החברה הכי טובה שלי (?) נעשה כאילו אני שקית זבל. כאילו אני מישהי זרה שלא חלקה איתה 8 שנים. כאילו לא היינו אחת עם השנייה באש ובמים כמו שאפשר להגיד, כאילו כל זה נמחק.
    אז עכשיו, אני פונה לכל מי שאולי יכול לעזור לי ויכול לייעץ לי מה לעשות, לכל מי שהקדיש כמה דקות לקריאת הבעיות הלא כל כך מעניינות שלי, בבקשה תעזרו לי. תייעצו לי משהו קטן לפחות. מה לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Sapir.
    שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יש לך סיפור די דומה לשלי, שגם לי יש חברה טובה ופיתאום אני התחברתי למישהי ו"הזנחתי" את החברה הכי טובה שלי.
    ואז פתחתי את העיניים, אמרתי אין מצב אני מוותרת על החברה הכי טובה שלי, נכון שאת התחברת לעוד מישהי וכיף לך איתה למה לא זה זכותך להיות עם עוד בנות חוץ ממה אבל תמיד תראי לה כמה שאת אוהבת אותה באמת כי הרי היא עברה איתך 8 שנים ולא החברה השנייה שלך.
    לגבי זאת שמרכלת עלייך, אני לא מבינה למה את עוד מנסה להתחבר אלייה ולהראות לה כמה את טובה וחמודה במקומך לא הייתי מסתכלת עלייה בכלל, אל תנסי להתחנף אלייה כי כשאת עושה את זה, זה סתם ניראה ליצני.

את יודעת מה אני עשיתי שהיה לי את כל זה? רשמתי לחברה שלי מכתב, את כל מה שאני חושבת וכמה אני אוהבת אותה ואף אחת לא חשובה לי כמו שהיא, אם את רוצה את יכולה לכתוב לה גם מכתב זה מאוד עוזר (לי זה עזר ממש) ותשפכי שם את כל מה שאת מרגישה.

אני גם מכירה את תחושות הבטן הכואבות, אבל את יודעת בסופו של דבר זה יעבור לך ואין לך צורך לחשוב על דברים כמו- אין לי טעם לחיות, חברות זה לא הכל בחיים..

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    יש לך סיפור די דומה לשלי, שגם לי יש חברה טובה ופיתאום אני התחברתי למישהי ו"הזנחתי" את החברה הכי טובה שלי.
    ואז פתחתי את העיניים, אמרתי אין מצב אני מוותרת על החברה הכי טובה שלי, נכון שאת התחברת לעוד מישהי וכיף לך איתה למה לא זה זכותך להיות עם עוד בנות חוץ ממה אבל תמיד תראי לה כמה שאת אוהבת אותה באמת כי הרי היא עברה איתך 8 שנים ולא החברה השנייה שלך.
    לגבי זאת שמרכלת עלייך, אני לא מבינה למה את עוד מנסה להתחבר אלייה ולהראות לה כמה את טובה וחמודה במקומך לא הייתי מסתכלת עלייה בכלל, אל תנסי להתחנף אלייה כי כשאת עושה את זה, זה סתם ניראה ליצני.

את יודעת מה אני עשיתי שהיה לי את כל זה? רשמתי לחברה שלי מכתב, את כל מה שאני חושבת וכמה אני אוהבת אותה ואף אחת לא חשובה לי כמו שהיא, אם את רוצה את יכולה לכתוב לה גם מכתב זה מאוד עוזר (לי זה עזר ממש) ותשפכי שם את כל מה שאת מרגישה.

אני גם מכירה את תחושות הבטן הכואבות, אבל את יודעת בסופו של דבר זה יעבור לך ואין לך צורך לחשוב על דברים כמו- אין לי טעם לחיות, חברות זה לא הכל בחיים..
    תכלס את ממש צודקת, אבל הקטע פה שהחברה הטובה שלי עכשיו "נוטשת" אותי. כי כשאני מנסה להתקרב אליה היא מראה לי בוז ועצבים. (למרות שלפעמים יש לה מצבי רוח, לפעמים אולי היא שוחכת מכל זה ומתייחסת אליי טוב).
    ואני מתחברת לזו שמרכלת עליי כי היא חברה טובה של אותה האחת שכאילו נטשתי. אז אין לי כל כך ברירה..
    ובכללי, ברור שאני לא מתכוונת לוותר על החברה שלי, אבל אני חושבת פשוט שהיא זו שמוותרת עליי. וזה יוצא ממש נאחס. כי אישית אני מרגישה שהיא זו שנוטשת אותי עכשיו, אבל כשאני מדברת עם סתיו (זו שהתחברתי אליה) היא מסתכלת עליי כאילו אני איזה חבר שלה שבוגד בה עם המאהבת שלו. בדיוק ככה היא מסתכלת ונותנת הרגשה כזו.
    והרעיון עם המכתב ממש טוב לפי דעתי, הקטע עכשיו אני חושבת שאני מפחדת להביא לה אותו. כי אם היא כועסת עליי ושומרת טינה (מה שקורה בדרך כלל) היא פשוט תקרע את המכתב בלי לקרוא אותו ותזרוק את זה. היא עקשנית מידיי, וכזאת. לא יודעת אין לי פשוט מילים להסביר את זה. היא יותר מידיי אגואיסטית לפעמים, היא חושבת רק על הצד שלה.. מבינה?..
    אז אני לא כזה יודעת מה לעשות, כי יש עוד משהו. שנה הבאה אני והחברה הטובה שלי לא נהיה אותה כיתה, כי בחרנו מגמות שונות.. ואני אהיה עם זו שהתחברתי אליה- סתיו.
    וזה ממש יוצר בעיה, כי זה עוד משהו עיקרי שגורם לה לקנאה. ואני שוב- לא יודעת מה לעשות, היא אף פעם לא התנהגה אליי ככה.

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

את לא חייבת לחברה שלך כלום, סך הכל רצית להתחבר לעוד מישהי ואין בזה משהו רע תסבירי את זה לחברה שלך.
    בקשר למכתב אם את אומרת שאת מפחדת שהיא תקרע אותו עדיף שתקריאי לה את זה את וככה תדברו על הכל.
    כן יש לך ברירה את לא חייבת להתחבר לזאת שמרכלת עלייך רק בגלל החברה הכי טובה שלך, אם היא באמת החברה הכי טובה שלך היא לא תוותר עלייך כמו שאת לא מוותרת עלייה.
    תממשי את הרעיון עם המכתב ותיראי איך זה הולך לך..

ציטוט נכתב במקור על ידי Sapir. צפיה בהודעה
    את לא חייבת לחברה שלך כלום, סך הכל רצית להתחבר לעוד מישהי ואין בזה משהו רע תסבירי את זה לחברה שלך.
    בקשר למכתב אם את אומרת שאת מפחדת שהיא תקרע אותו עדיף שתקריאי לה את זה את וככה תדברו על הכל.
    כן יש לך ברירה את לא חייבת להתחבר לזאת שמרכלת עלייך רק בגלל החברה הכי טובה שלך, אם היא באמת החברה הכי טובה שלך היא לא תוותר עלייך כמו שאת לא מוותרת עלייה.
    תממשי את הרעיון עם המכתב ותיראי איך זה הולך לך..
    אוקי אנסה לכתוב לה.. תודה על הכל.. אם לא איכפת לך אכתוב לך בפרטי עוד כמה ימים, לספר מה קרה וכל זה, ואם תוכלי לייעץ לי גם אז..
    באמת תודה על הכול..

שם פרטי
    sapir
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אוקי אנסה לכתוב לה.. תודה על הכל.. אם לא איכפת לך אכתוב לך בפרטי עוד כמה ימים, לספר מה קרה וכל זה, ואם תוכלי לייעץ לי גם אז..
    באמת תודה על הכול..
    בטח כל דבר שאת צריכה אני כאן
    אני אחכה לתשובה שלך..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,890 | הודעות: 8,174,477 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect