חבר שלי נסע לירושלים לרגל הריקוד דגלים המסורתי ,במהלך ההליכה שלו לעבר הכותל ,הוא ראה פתאום אדם מחופש לחייל מהניצחון שלנו על הירדנים ,הוא היה צבוע כולו בלבן ,והיה לו נשק צעצוע ,הוא התהלך לו ברחוב יפו פשוט בתנועה קפואה ,חברי התחיל לצלם מיד בוידאו את ההליכה שלו ותוך כדי זה שהוא הולך שאל אותו שאלות כגון
"מה? זה פוליטי ? מטעם מי אתה ," וכו וכו ....והוא לא עונה לי ,פתאום מישהו צועק לחברי שיזוז מהדרך כי הוא מפריע לצלם אחר לצלם
,חברי אומר להם שזאת זכותי לצלם וזכותו לעמוד שם ,ואז חברי הבין שזה הפקה של משהו על ירושלים (את האמת שהוא את זה כבר לפני כן ) אז הוא עשה אחד ועוד אחד ויצא לו 100% בקיצור הלבן מסמל את השלום ,והנשק מסמל את הכוח הכיבוש ,"כי לא עושים שלום אם נשק " חברי הבין שזה משהו שמאלני ,אז הוא המשיך לצלם כל אותו הזמן ,חברי הפסיק לצלם באיזשהוא שלב , בדיוק כשהו הפסיק לצלם עברו לידו שני אנשים עם חולצות שחורות ששאלו אותו "אתה רוצה לכסח אותו נכון ?" הוא אמר להם שלא ,שהוא לא חושב על זה ,ואז הם אמרו "בוא תצטרף אלינו " חברי לחשוד שהם גם חלק מהקבוצה הזאת ,אז הוא התחיל לשאול אותם מי הם ,ואחד העיתונאים בתגובה עונה לו בחזרה שהם עיתונאים של ידיעות אחרונות ,אז מיד קפץ לי הפיוז, בקיצור הוא התחיל להאשים אותם (לא קילל אותם פעם אחת אפילו ) קרא להם שהם לא אוביקטיביים שהם מעלים פירסומים שקריים שהם שמאלנים והם נמאסים עלינו ושהם כותבים על המתנחלים דברים שאינם נכונים (חשוב לציין שעדיין חברי לא פתח את המצלמה כי הוא ממש לא שם לב ) בקיצור העיתונאי כניראה שחברי הקפיץ לו את הפיוז אומר לו "אם אתה מתקדם איתי עוד 100 מטר אני ינגח לך בראש תיזהר" חברי אמר לו שאין בעיה(ברור שהאדרנלין של חברי ממש פועל ברמה מטורפת ) ,חברי התרחק ממנו לכמה שניות ואז חזר לאותו המקום שבו הוא היה וחברי אומר לו "זה השמאל הנאור ? שלא דוגל באלימות ? " הוא לא ענה לו כמובן אלא אמר לו ללכת להזד#566ן בקיצור אחר כך חברי הלך לשוטר ואמר לו מה קרה (ברור שבשלב זה חברי היה עצבני ושכח לצלם אותו ,השוטר אמר לו את האופציה שזה ללכת ולהתלונן ,הלכתי לתחנת המשטרה כדי להתלונן עליו אבל הביאו לו שוטר ערבי ,שהניע אותו מלעשות את זה ,השוטר אמר לחברי שהוא יכול באותה מידה לקחת אותו בתור חשוד אמרתי אז חברי אמר לו לעזוב את זה ושהוא לא מתלונן ,קיצר מחר אתם (או היום או מתישהוא ) תיראו את הפרצוף של חברי מככב בוויינט בצורה לא אוביקטיבית כמובן ,והכתבה כניראה תראה שיקרית !
לגבי הבחור האחרון שחברי ראיין ,הוא לא ידע למה הוא היה שם ,אבל לדעתו של חברי הוא היה ביחד איתם וזה רק נותן לגיטימציה להתנהגות של חברי כלפיו.