קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] שיר לסיום של מערכת יחסים...
    על ידי ~BlackJack~ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 03-06-2011, 16:51
  2. [בקשה] שיר לסיום של מערכת יחסים...
    על ידי ~BlackJack~ בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-06-2011, 13:33
  3. [פריקה] מערכת יחסים בזמו צבא?
    על ידי JustJey בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 19-11-2009, 19:11
  4. [דיון]מערכת יחסים בסדרה
    על ידי ~$FiRe MaN$~ בפורום גיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 22:05
  5. והינה הגיעה לסיומה עוד מערכת יחסים....איך אני מרגיש? חרא.
    על ידי אור. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 23:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מערכת יחסים עם גבר מבוגר|19

ברירת מחדל מערכת יחסים עם גבר מבוגר|19

שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם בקשר למערכת יחסים בין גבר ואישה עם הפרשי גילאים, כי לא מצאתי מקום מתאים אחר.
    בעוד חודש אני אחגוג את יום הולדת ה- 19 שלי לפני כשנה היכרתי בחור נחמד מאוד, מאוד. הוא משכיל, נאה ומתחשב (שזה מאוד חשוב בשבילי). הוא יכול להבין אותי את כולי החל מכף הרגל ועד הראש. כול פעם כשרע לי או טוב לי אם אחלוק את הרגשות שלי איתו הוא יבין יעודד וישמח בשבילי. אף פעם לא קיבלתי כזאת הבנה מאף אחד. אנחנו מבלים ביחד כשיש לי ולו זמן, צוחקים (הוא משעשע ותמיד גורם לי לצחוק ולחייך). חשוב לי להדגיש שאנחנו ביחסי ידידות בלבד. יש בעיה שדי מציקה לנו לעבור למערכת יחסים רצינית: אני רק מסיימת י"ב השנה והוא, הוא כבר אדם מבוסס לחלוטין מבחינה משפחתית וכלכלית - הוא בן 36, יש לו ילדה מקסימה סגן מנהל בחברה מבוסס בארץ (אני נמנעת לתת שמות בכוונה). אבל, לא... לא מעניין אותי הצד הכלכלי שלו, וגם מצדי לא מעניין אותי ההפרש ב- 17 שנה, כי מגיל צעיר יש לי העדפה למבוגרים ממני. אותי מטריד הצד המשפחתי, למרות שהוא גרוש יש לו ילדה ואני נורא מפחדת שאם נעבור את הגבול של הידידות הילדה תשנה את היחס שלה כלפיי או כלפיי אבא שלה. עכשיו יש להם מערכת יחסים ממש מעולה, לעולם לא ראיתי אבא שאוהב ככה את הילדים שלו, אבל אם זה יקרה... ואם הוא יבחר בבת שלו (אני לא אתנגד כי זאת הבת שלו) אני אפגע, כי אני אדם רגיש. אני ממש לא רוצה לשנות את היחס הנפלא שקיים בינהם עכשיו, לא רוצה שבגללי הכול יהרס. דבר שני, הוא הרבה פעמים אומר לי גם בצחוק וגם בשיחות עמוקות יותר "את עוד ילדה", זה גורם לי לחשוב שהוא, לא יודעת איך להסביר את זה, פחד מזה שאני צעירה ממנו ב- 17 שנים... למרות הכול אנחנו מתחבקים, מתנשקים על הלחי, יש נגיעות ידיים לפעמים אבל מצידו זה לא זורם למשהו יותר. פעם הוא הזמין אותי לצאת עם מעגל חברים שלו (היה איזה אירוע והוא אזמין אותי), ורוב החברים שלו גם בוגרים והם שידרו מבטים עקומים לצד שלנו. הוא גרם לי לאהוב אותו, אופי שלו... הגבריות. לא העזתי להגיד לו על התחושות שלי כלפיו - ייתכן שהוא לא יבן אותי נכון ואז אני אפגע - אלא, רק ברמזים קלילים, בחיבוקים מתמשכים. מצד שני נמאס לי להסתיר הכול... כשאנחנו יוצאים למעגל חבריו יש הרבה בנות שהם אומנם מבוגרות ממני בכמה שנים בודדות (בנות 25 - 30) והן נתפלות עליו ומתחילות לפלרטט, חיבוקים נשיקות, צחוקים. זה גורם לי לקנא ולסבול בשקט, מי אני שאגיד לו "לא! אסור לך"... ברור לי שהוא לא מתבודד לבדו בלילה... לפחות ממה שזה נראה.

אני לא יודעת מה לעשות, חשבתי "לחתוך" את הקשר שלי איתו (כן, למרות כול התחושות שלי כלפיו, לסיים עם זה ולא לצאת לא מנצחת ולא מפסידה), אבל הוא דואג לקרב אותי אליו. למשל, אם לא אתקשר אליו ולא אפגש איתו במשך כמה ימים בודדים הוא יתקשר ויתקשר עד שאני לא אענה ולא נצא יחד להסתובב ולשחוח. לפעמים הוא עמוס בעבודה ואני בלימודים בגלל הבגרויות וזה גורם לנו להתגעגע אחד לשני.
    מה עושים?

מצפה לתשובות בוגרות, ובאמת תודה לכול העונים.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני הולך לשירותים, בנות, אתן מוזמנות להצטרף

לדעתי את צריכה ללכת על זה, תמיד מוצאים הרבה סיבות למה לא, וזה שמצאת את כל הסיבות האלה של למה כן זה מראה שיש שם משהו.
    הפחד הזה להיפגע לא אמור להניע אותך מזה, כי צריך לקחת סיכונים, בלי סיכונים את אולי לא תפסידי ולא תפגעי אבל בלי לקחת סיכונים את גם בחיים לא תרוויחי. בעניין הקשר שלו עם הבת אין לי כל כך מה להגיד כי זה באמת נשמע מסובך אבל שוב אני אומר, לדעתי את צריכה ללכת על זה.

דא"ג בהצלחה עם הבגרויות

משתמש מכור האוואטר של הנודד
    לייקים
    53
    נקודות
    336

להימשך לגברים בוגרים ממך יותר זה מובן כי רוב ה"גברים" בגילאים שלך הם עדיין ילדים בראש.
    פשוט בנות מתפתחות נפשית הרבה יותר מהר מאשר גברים...אבל להיות עם גבר שגדול ממך ב 17 שנה זה קצת מוגזם לפי דעתי.
    ומה לעשות את שואלת? תלוי מה הציפיות שלך מהקשר, אם את רוצה להיות איתו בקטע רומנטי זה מסובך כי אתם בכלל לא באותה רמה ולא באותו פרק זמן בחיים, אבל אם זה רק בשביל סקס או דברים כאלו זה עוד בסדר.
    את אולי מסובבת ממה שהוא מציע לך והוא מציע לך הרבה, אבל שוב, לקשר רציני אין מצב לפי דעתי, אתם בכלל לא באותה רמה, את עוד בכלל לפני צבא, בלימודים, הוא כבר עבר את כל זה והוא הרבה אחרייך.
    זה אולי ניצול הדדי, אבל זה יותר ניצול שלך מאשר שאת תנצלי אותו.
    אתם כרגע בעולמות שונים לגמרי.
    לפי דעתי אם זה ימשיך בכיוון הרומנטי זה ייגמר אחרי כמה זמן, אתם לא תשדרו על אותו גל והחבילה תתפרק.
    ולא סתם הוא קרא לך ילדה, כי את עדיין ילדה, יחסית אליו כמובן.
    נערך לאחרונה על ידי הנודד; 02-06-2011 בשעה 20:40.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

חד משמעית לחתוך. את ילדה, את לא צריכה מישהו בן 30+ ועוד עם ילדה וגרוש. עם כל הצער של הדבר. זה הפוסט הכי ראלי ונכון שתשמעי כאן.
    The Pod

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

לא רוצה לשבור לך את הלב, אבל אני כמעט בטוח שזה לא בריא כ"כ, אולי אצלכם זה שונה, אבל תביני שב90% מהמקרים האלה זה לא הולך טוב... את עדיין בת 19, בלי נסיון חיים רק כ"כ, אני בטוח שאת עדיין לא מוכנה להיות אמא, והוא, הוא בן 30+ היה נשוי פעם אחת, ובעל ילדה קטנה!
    אל תדאגי אני בטוח שאת תמצאי את האחד שלך!
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,586 | הודעות: 8,174,173 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect