קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלות]אני דיי חדש בזה
    על ידי SmexyApplE בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-01-2010, 16:56
  2. היי אני דיי חדש איך עושים חתימה
    על ידי tkss15 בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 29-09-2009, 20:36
  3. [חתימה]אני דיי חדש בתחום הבל קבלו חתימה....
    על ידי ioneccc בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-10-2008, 06:18
  4. שאלה|אני דיי חדש פה
    על ידי Cloudi בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-11-2007, 22:34
  5. אני דיי חדש פה.. הנה הגלרייה שלי
    על ידי G28 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:24
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

דיווח שטח..אני דיי חדש..

Unhappy דיווח שטח..אני דיי חדש..

שלום לכולם ,
    עכשיו 3 בלילה ואני כותב תדיווח אחרי שכבר חזרתי הביתה דיי עצבני...
    רקע :
    אז ככה יצאתי היום עם 2 חברים שלי (אנחנו בני 19) , אני מכיר אותם מהיסודי , העניין הוא ששלושתנו לא ממש מנוסים בכל הנושא , אבל תמיד רצינו ללכת למועדונים ולהתחיל עם בחורות למטרות היכרות וכאלה..- זה לא פעם ראשונה שלנו במועדון..היינו כבר כמה פעמים בכל מיני מקומות.. לא ממש אאוטסיידרים..
    עכשיו אולי זה חשוב אנחנו כולנו מרקע דתי..מ-א' עד י"ב ההיינו במסגרת דתית (לא חרדית!)

אני - נראה טוב , זורם , קראתי פה על פיק וכל זה יש לי קצת ניסיון..
    חבר א' -נראה סבבה קצת גיי האמת , יש לו קטעים שהוא מדבר כמו גיי..ממש במקרה יצא איתנו..לדעתי מספר סיפורים עם בנות ומחרטט כל הזמן..[כי לפי איך שהוא תיפקד היום אני לא מאמין יותר לאף מילה שלו]
    חבר ב' - מבנה גוף מלא .. נראה סבבה , הוא צריך לשפר את הביטחון העצמי שלו , אני בעצם כל הזמן מדבר איתו ומעודד אותו , הוא ממש ילד גבר מצחיק נשמה.. הוא לפעמים מוריד לעצמו תביטחון בגלל שהוא מלא(שמן)..וחבל שככה..
    כולנו כמובן לבושים כמו שצריךךך...

תחילת הערב סביבות 22:30 :
    הערב התחיל במעין 'טורטייה בר' בעיר שלנו , מקום שאני ממש אוהב ללכת אליו , והוא ממש טעים , בדר"כ יש שמה מלצרית שאנחנו מכירים הפעם הייתה מישהי אחרת , אז באתי לה כזה מה זה איפה ע' , היא אמרה לי שהיא לא עובדת היום לקחה יום חופש , ושאלה אם אנחנו באים רק ימי חמישי , אמרתי כן , הזמנו את המנה , עכשיו שהיא באה לרשום באתי לה "כזה נעים מאוד אני ... ואלו ... ", היא אמרה שקוראים לה ר' ..לא חשוב וואלה נחמדה זורמים , אמרה שהיא מקווה להיות בשירות כמלצרית כמו ע' זאתי שבאה כל חמישי..קיצור וואלה בחורה נחמדה ..פתח את הערב בחיוך..

סביבות 23:30 :
    אחרי זה נסענו למועדון 'דאנס בר' גילאי 19+ , מקום ממש טוב , קשה להסביר אבל יש שמה שתי ברים , מלא ספות כאלו ושולחנות והכל על החוף..פתוח בלי גג ..אז תדמיינו משהו כזה..
    קיצור נכנסו , קצת צחוקים עם השומר .. ישבנו על הבר השני .. לא המרכזי.. אני וחבר הזמנו בירה והשלישי הזמין ערק אשכוליות , להיכנס קצת לאווירה היינו קצת לחוצים...עכשיו הברמן בא לנו לכו תישבו על שלושת אלו נראות נחמדות , הוא הצביע לעבר 3 ילדות נראות 17-18..ישבו ביחד נראות חמודות..ליד הרמקול..היה דיי רועש..אחרי כמה שלוקים מהבירה אמרתי לאחד מחברים , חבר א' , יאללה בוא נישב איתם..אמרנו יאללה-חבר א' התקדם ..הוא בא להם "שלום , תפוס פה ? אפשר לשבת ?" משהו כזה , אני גם הצטרפתי אליו באתי כזה "אפשר להצטרף" אמרו לי כן , ישבנו בצורה כזאתי שאני יושב ליד שתי בנות והחברים יושבים ליד השלישית ספה מול ספה שולחן באמצע..נראה שהבנות אחרי אוכל ובשלב של הסיגרייה...אמרתי להן לא חבל על הבריאות..לא בריא סיגרייה פה שם.. מה עם עור הפנים ? חח הם צחקו..
    עכשיו התחלתי קודם כל "שלום שמי י' , לוחץ יד לכל אחת "נעים מאוד.." , כל אחת אומרת את השם שלה , אחרי זה התחילה השיחה שלי עם שתי הבנות ליידי שאלתי אותן -אם זה פעם ראשונה שלהן פה אז הן אמרו , כן ,רק הקיץ פעם ראשונה.., מאיפה אתן ? מתברר שמאותו העיר , איפה לומדות , מה עושות ? הכל הם ענו בזרימה..ודי בפירוט , בעצם מה שהם אמרו לי שהם הולכות לעשות וללכת המשכתי בנושא הזה שהתפתח..אמרו לי לדוגמא אנחנו עוברות לעיר מסויימת כבנות שירות אני יודע..
    אחרי שנייה של שקט אמרתי להן והצבעתי שחבר הזה(הצבעתי על חבר א') בצבא , גם זה בצבא..(הצבעתי על חבר ב') ואני עריק! , את זה אמרתי כדי להדליק אותה קצת לראות איך היא מגיבה לזה..אם היא תתעצבן ? תאהב..כי אם אני יגיד ישר מה אני עושה זה יהיה משעמם.., עכשיו זרמתי עם זה אמרתי אני לא אוהב חוקים פה שמה , עכשיו זאתי שנדלקתי עלייה נקרא לה א' צירפה את חברה שלה אמרה לה היא גם כזאתי לא אוהבת חוקים וכ"ו..שוב צחוקים כאלו הם לא ממש יצרו קשר עין רק שהן אמרו משהו.. כל השאר הן ישבו התחלה חצי גב אליי ואז לאט לאט הסתובבו רגיל..
    בספה שנייה חבר א' יותר דיבר עם השלישית כנראה ממש שיעמם אותה..והפגין חוסר ביטחון..
    אבל אחרי זה אמרתי סתם אני סטודנט..חחח והוצאתי לה את הכרטיס סטונדט שלי..(אולי מעשה שגוי? ) היא הסתכלה אמרה לי ממתי התמונה אמרתי לך 16 משהו כזה..החזירה לי..עכשיו עברה אולי דקה היא מדברת עם החברה ליד פתאום הם קמות , שאלתי אותן לאן ? אמרו לי לשירותים , עכשיו הסימן הזה אומר או שזה טוב או שזה ממש רע..עכשיו אני והחברים התחלנו לאכול סרטים הם ברחו לנו פה שם..
    אמרתי אני ילך להשתין וידבר עם חבר..הלכתי להשתין שיצאתי מהשירותים ראיתי אותן מדברות והולכות לכיוון חזרה לספות , הן הסתכלו עליי ולא התייחסתי כלכך בכוונה..ואז דיברתי עם החבר איזה 10 דקות ככה וגם החברים וגם הן רואים אותי מרחוק מדבר ככה בקלילות וצוחק..החבר בטלפון ניסה לעזור קצת עם כל מיני שיטות אני יודע..[כמו לקנות לזאתי שנדלקת עליה משקה..קח אותה בחוץ תסתובבו תנשק אותה פה שם..] אמרתי לו שמע זה רחוק ממני .. עכשיו חזרתי אחרי 10 דקות האלו נראה שהם לא דיברו ממש , שלושת הבנות ישבו על ספה אחת ואני וחבר א' על ספה וחבר ב' לבד..(הוספנו ספה) הכל סביב שולחן אחד..שיחקו אותה קשות להשגה דיברו בינהם..עכשיו אחת התחילה לעשן אמרתי לה חבל נשמה חבל על הבריאות.. היא חייכה ...
    הבאסה:
    אחרי 2 דקות אולי אחת הבנות שהייתה הכי מבואסת שמה (ישבה בהתחלה ליד חבר א' וחבר ב' ולא ממש דיברה) אמרה לי "אני מצטערת אבל לשלושתינו יש חברים ולא נעים לנו לשבת איתכם"..
    אני כמובן הבנתי את הרמז אמרתי לה סבבה , חיכיתי משהו כמו דקה וחצי ואז קמתי אמרתי לחברים בוא נמזוג עוד בירה..ופשוט קמתי, אחת הבנות שממש זרמה איתי ונדלקתי עלייה ממש שקמתי תפסה לי את היד או פשוט אמרה לי אני לא זוכר..
    "אני מקווה שאתה מבין אבל יש לנו חברים" אמרתי לה סבבה אין בעיה בכלל.. (אולי הייתי צריך לומר משהו אחר ??)
    הלכתי לשבת על הבר לבד , הזמנתי לי צ'ייסר ערק עם בזוקה..רק כדי להראות להן שאני לא שם עליהן.. החברים הלכו לשירותים..
    אחרי זה העיפו אותי מהבר כי רק גילאי 22 יושבים שמה אז ישבנו על ספה אחרת..סיפרתי להם למה קמנו ואז פשוט הלכנו הביתה..דיי עצוב..
    קיצור אני יודע שהיו כמה פאשלות מצידנו , אבל בסופו של דבר מפסידן זה - זה שלא מנסה בכלל..
    אשמח לתגובות והערות..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אם ראית שיש סימני משיכה אלייך היית צריך להתעלם מההערה שיש לה חבר ופשוט להמשיך.
    לפי מה שהבנתי הייתה מישהי שממש נהנתה איתך ו2 שלא ממש, אז אחת מהאלה שלא נהנו הביאה לך CB ואכלת את זה, לפעם הבאה פשוט תנסה לנטרל את זה ע"י נגים למטרה (תלוי בביטחון שלה שאז זה בד"כ אפשר לדעת לפי HB) ולהיות נחמד לחברים שלה, להראות ערך גבוה ולהכניס אותם לפריים שלך.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

זה בדיוק מה שהחבר בטלפון אמר לי אחרי שקמתי משם..שהייתי צריך להגיד להן שאני רוצה להכיר אותן רק כידידות וכל זה..ולא להתחיל איתן..
    אשמח לתגובות נוספות אם יש ?

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אל תכתוב באנונימי.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

חח כן אל תכתוב באנונימי הם גזעניים בקטע הם עשו הסכם לא לענות לאנונימי
    אם אתם עונים לי או כותבים משהו שקשור למה שאמרתי תעשו טובה תצטטו אותי שאני ידע

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

טוב אני לא אנונימי..אשמח לתגובות..

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

סוף סוף לא אנונימי !
    עכשיו אני יענה.
    בכל אופן, BIGD סיכם יפה.
    עכשיו אני יגיד לך עוד משהו, לא כל אחת שאתה פוגש אתה צריך לזיין, תבין גישה מסויימת, ככל שיהיו יותר בנות סביבך (ידידות) ככה יהיה לך יותר קל להרחיב את המעגל שלך מבחינת בנות, לא תצטרך להתאמץ להכיר בנות.
    אם לדוגמה היית ממשיך את השיחה ומתעלם מעניין החבר, היית זוכה בידידה אחת במקרה הרע, ובמקרה הטוב ב-3.
    עכשיו הידידות האלה, יש להן חברות בטח, אז למה שלא תצא גם עם חברות שלהן פעם הבאה, ואז הכרת עוד בנות בתוך מעגל חברתי (מה שנותן לך סוג של יתרון על פתיחה קרה)
    בכל אופן, כמה שיותר בנות סביבך יותר טוב, לא צריך להשכיב בחורה כדי להשאר איתה בקשר.

בהצלחה !

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

יש לי כמה שאלות :
    1) אתה עדין בתול\בתול שפתיים ?
    2) למה אתה מחשב כל דבר שאתה עושה ?
    3) מה אתה לא מתייחס אליהם אחרי שהם אומרות לך שיש להם חבר ?
    4) למה אתה מפרסם מאנונימי לעזאזל ! !?
    5) למה לא הקשבת לחבר שלך בטלפון ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    100

תודה!
    פיס אתה צודק אחי בכל מילה.
    מר טים טם :
    1.כן כן לצערי
    2.כל הקטע בפיקאפ זה לבוא מוכן ולדעת מה לעשות ואיך..אם אני לא יחשוב מה לעשות הכל יתחרבש..
    3.כמו שכתבתי חיכיתי דקה וחצי ואז קמתי..כמובן שאמרתי שאני הולך "למלאות את הבירה.."
    4.לא ידעתי שיש עם זה בעיה..בעבר הרחוק פירסמתי באנונימי בפורום מתבגרים ומתבגרים ולא הייתה עם זה בעיה..
    5.נלחצתי...סט ראשון שלי אני חושב...

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

לגבי לחשוב מה לעשות. לא ממש נכון.
    כשאתה מתכנן תוכנית, התוכנית אף פעם לא הולכת לך כמו שצריך.
    קרה לך פעם שישבת עם חברים ונהנת ? אני מאמין שכן.
    תיכננת משהו לפני זה ? איך תגיד להם שלום, איזה בדיחה תספר, איפה תשב, איך תפנה אליהם ? אני מאמין שלא.
    אז איך זה שבכל זאת הצלחת להנות ולהעביר ערב למרות שלא תיכננת כלום ? מוזר..

ככה זה גם עם בחורות, ונוסחא סודית, אל תגלה לאף אחד, הנאה = הצלחה.
    אם אתה תהנה ביציאות שלך, תהיה משוחרר, תזרום, תעשה מה שעולה לך בראש, אתה תצליח, זה לא אומר 100 אחוזי הצלחה וזה גם לא אומר שתסגור כל לילה, אבל תאמין לי שאתה תראה שיפור במשחק שלך ובהרגשה שלך באופן כללי.
    תהנה, זה יותר חשוב מכוס עם שדיים.

אנחנו לא פורום מתגברים ומתגברים. שמה זה איזור הפריקה, אנחנו זה האיזור המעשי, פה אתה כבר יודע מה אתה רוצה מעצמך, אתה יודע מי אתה, אתה מוכן לעבור שינוי.
    ואף אנונימי לא יעבור שינוי, כי זה אומר כל כך הרבה עליך (אם אתה מפחד להראות את הניק שלך בפורום מסכן, מה זה אומר עליך במציאות ?)

ושוב בהצלחה, אני בטוח שתעבור תהליך !

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

היה נחמד וסבבה זה שדיברת עם בנות שאתה לא מכיר אבל
    כולה דיברתם קצת... לפי מה שנראה שיחה לא כל כך מרגשת, וכבר אתה מתרגש ו"לך לנשק אותה בצד" וחושב על לסגור
    בקושי פתחת ואתה כבר חושב על לסגור???

לא הקשבת למילה ממה שהבחורה אמרה, לה התענינת בה בשיט
    אתה כותב רק על מה שאתה אמרת ולשנייה לא ניסית להקשיב לה

ה"בדיחה" עם ה"לא חבל על הבריאות" לא רק שלא חדשה, היא גם לא מצחיקה וגם חזרת עליה כמה פעמים, ולמה אתה שופט בכלל

לא הגבת בכלל על ה"יש לנו חברים" אתה יודע למה הן אמרו את זה?
    כי נדבקתם עליהם, היה ברור שהדבר היחיד שעובר לכם בראש הוא שאתם חייבים לסגור משהו, מעבר לזה שאתם חייבים לסגור יותר חשבו לכם מזה שאתם רוצים את הבחורות (שלא התענינתם בהן בכלל)
    חוץ מזה שבכלל לא הגבת והלכתם ישר, זאת אומרת ש...שוב הבנות לא ענינו אותך בכלל, רק חשבת על "לסגור נשיקה" אם באמת היה לך כיף עם הבנות אז לא באמת היה אכפת לך אם תסגור או לא, והיית מקרין את זה לבנות ואולי הן היו נהנות איתך

אבל סבבה... נחמד שאתה פותח ומנסה וזה טוב, בהמשך יהיה יותר סבבה
    בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 06-06-2011 בשעה 11:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If you don't practice - you don't deserve to dream

שמע אחינו, לכל אחד יש סגנון משלו. אני אישית, לא הייתי מתמקם עם עוד 2 חבר'ה ליד הבחורות. מה שעשית זה יצרת מצב מחייב ופגעת להן בספייס שלהן. כאילו יצרת מתח שלילי מהשנייה הראשונה. תבוא מחויך ובראש של קרנבל אחי, אתה בא להנות.

כשאתה ניגש, תיצור ספונטניות וקלילות - בחיים אל תהיה עוד אחד מהבחורים בבר.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,336 | הודעות: 8,198,929 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect