קודם כל אני חייב להגיד שזה פתרון שאני "המצאתי" לעצמי, אולי זה לא רלוונטי לכולכם, אבל זה עדיין שווה קריאה, אני בטוח שזה לא יהרוג אותכם, מה יש להפסיד?
דיכאונות בתכלס, זה דבר ממש מעיק, ומי אני שיגיד לכם, הקוראים, כמה זה באמת מעיק... הקטע שבגיל הזה הדיכאונות יכולים לצוץ משום מקום, בלי קשר לחיים, בגלל דברים שטותיים, או אפילו בלי שום סיבה, אבל זה לא יעצור את אותם דיכאונות, מלדכא אותכם, מי לא מכיר את ההרגשה?
כשזה קורה לי, אני בכוח (פשוטו כמשמעו, בכוח) מחייך, צוחק, מנסה לעשות הכל כדי לשחק אותה שמח, לאט לאט זה נכנס פנימה, וזה באמת משפיע, זה עוזר!
עוד אלמנט לדיכאונות, הבוקר, אם תתחילו את היום בצורה גרועה, יש יותר סיכוי שתרגישו רע באותו יום, מאשר לקום בהרגשה טובה (הגיוני למדי, לא?)
כשאתם קמים בבוקר, תבחרו להרגיש טוב, להיות אופטימים, אני קם בבוקר עם מוזיקה טובה וקפה חזק וזה עוזר להתחיל את היום באחלה הרגשה, זה מתקן את הנפש, מרגישים את הטוב הזה בפנים, לפחות אצלי.
עוד דרך להתמודד עם דכאונות היא להשתמש במילה שנראה לי הומצאה עקב דאכונות שלא במקום, קוראים לה "פרופורציה", כן כן... החיים שלנו הם תכלס טובים, תחשבו שניה פנימה ותבינו שהחיים שלנו הם פשוט טובים! אם עכשיו יכנס לדיכאון כי חברה שלי בחרה ללכת לראות מהיר ועצבני 9 עם חברות שלה במקום איתי, זה לא רק אומר שאני קנאי, אלה גם כן שאין לי פרופורציות, תשמרו את הדיכאונות שלכם לדברים הרעים באמת, ואני לא מדבר על להיכשל במבחנים!
כל פעם שתוקף אותי כזה דיכאון, אלה הם הדברים שעולים לי לראש ישר, ולרוב אני יוצא מהדיכאון תוך שעה-שעתיים, חבר'ה, Life Goes On, אסור לנו להתקע בדיכאונות, יש לנו רכבת לתפוס, קוראים לה "החיים", אתם באים?

ציטוט ההודעה