אוי כמה חיכיתי למשחק הזה ואוי כמה חבל איזה פיספוס. לפעמים אני רואה משחקים שיוצאים ואני שואל את עצמי אם המפתחים שיחקו במשחק אי פעם לפני שהם הוציאו את המשחק החוצה למכירה. אני חובב RPG גדול אבל הבעיות במשחק הזה קצת יותר מידי גדולות כדי שאפשר יהיה לפסוח עליהם.
1.המחשק מתנהל על ידי שתי דמויות אחד לוחם והשנייה אלפית עם קשת - והשאלה הראשונה המתבקשת למה אי אפשר להחליף בין שתי הדמויות כל הזמן מתי שמתחשק ורק במקומות מסויימים במשחק. לא רק שלא ברור גם די מעצבן כאשר ההחלפות האלה הם לא כלכך קרובות אחת לשנייה.
2. הגראפיקה פחות או יותר בסדר למרות שאפשר היה לצפות לקצת יותר נקייה וטובה. משום מה המפה די שיטחית אי אפשר לרדת מהדרך שהולכים בה (זה RPG לא???) ומשום מה בערך כל כמה רגעים המפה יורדת - זאת אומרת שהדמיות יורדות נמוך מהשביל הקודם - ולכן אי אפשר לחזור אחורה ולתקן או לבדוק דברים שעשית - ככה אתה יכול להפסיד כלי נשק ועוד דברים ואפשר להגיד שזה אחד הדברים היותר מעצבנים המשחק.
3.רוב המשחק נמצא ב DUNGEON מתחת לאדמה ולמרות זאת אני שואל - למה המשחק כל כך חשוך - בלאט - מה לא יכולים לתת לפיד או תאורה יותר טובה. הדבר היחיד זה שהקשתית מדליקה את החץ שלה וזה ממש כמעט לא משנה.
אני משחק כבר כרבע משחק וסכום החלקים ממש לא גדול מהשלם. בנוסף העלילה לא ממש חזקה למרות שיש לפמעמים איזה שהיא הברקה אבל כלל המשחק ממש לא מתעלה על עצמו ואני חייב לתת לו את הציון 5.0 .ואני עוד אוהב RPG .חבל .
תוספת: טוב מצאתי לפיד (למה זה נראה כמו כלי נשק - לא יודע) וזה בא גם במקום כלי נשק.
הייתי מוסיף גם שאת העלילה אפשר לפתור בתור כל דמות לבד ללא צורך להחליף דמויות...אז למה יש שתי דמויות פה???
אולי המשחק קצת יותר טוב במצב קואופ - לא יודע - אבל גם אז המפה ממש ממש מצומצמת ואין ממש הרבה שטח לחקור.
תוספת 2: באופן מפתיע גם GAMESPOT נתן 5.0 למשחק (ובכלל לא תזמנתי איתם).חשבתי שיתנו קצת יותר כי הציונים שלהם לפעמים רחמניים מידי אבל ככה יצא. המשחק פשוט משעמם. הלחימה די עלובה ואין כמעט מה לעשות אלה ללכת במרחב צר מאוד קדימה.
הוספתי את סקירת הוידאו שלהם:
http://www.youtube.com/watch?v=iwK30UvIo8E

ציטוט ההודעה