שווה בכלל לחזור ? או שעדיין יש את אותו העבודות וזה ?
שווה בכלל לחזור ? או שעדיין יש את אותו העבודות וזה ?
כן כן ז השחקן שלי במייפל סטורי
|
|
אושר
אתה יכול להתעדכן כאן בכל הדברים החדשים.
ברוך שובך![]()
נערך לאחרונה על ידי stClass; 03-06-2011 בשעה 20:50.
מפקח קטגוריית משחקי תפקידים לשעבר.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=683197 , ברוך שובך.
Lia Sinchevici
אני מכיר את המייפל יותר מ 4 שנים חחח פשוט אני אמרתי שאני פרשתי ורציתי לדעת אם עשו עוד עבודות חדשות או ששיפרו משהו במייפל ?
השתנה בטירוף אחי אני שיחקתי לפני 3 שנים וחזרתי לפני חודש ואני אומר לך ממש שווה לחזור..
מעצב חתימות לוגואים ואתרים..------------------------------------------לכניסה לגלריה שלי לחצו כאן------------------------------------------משחק בקונטר ובסאמפ עם השם IdaNw0wZz
אני פרשתי לפחות לפני חצי שנה ומשהו ישתפר מאז ? עבודות חדשות משהו ? אני יודע שיש תמכאניק וכל העבודות האלה והקשת המשופר וכל הדברים האלה אבל יש עוד עבודות חדשות מי אז שפרשתי עד עכשיו (לפני חצי שנה פרשתי)
הכל השתנה,
המשחק כייפי - ברוך שובך.
מנהל פורום סקרים לשעבר,פרשתי!
------------------------------------------------------
מה השתנה אבל ?
שחר, אני זוכר שלפני מקסימום 3 חודשים עוד הייתי עוזר לך במייפל, איזה שנה?
חח לפני פחות מחודשיים פתחת WH
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...ht=Shahar12345
כלום לא השתנה, עבר חודש מפעם אחורה שנכנסת....
אז לא יודע מתי פרשתי מה לא הישתנה כלום ?
נערך לאחרונה על ידי shahar12345; 04-06-2011 בשעה 12:39.
יש עבודה חדשה שנקראת Ultimate Advencher שהיא ממש סוסה זה כאילו שילוב של הCygnus Knights ושל ה-Advenchers וזה עד רמה 200.. אתה מתחיל שם מרמה 50 ואתה מקבל מלא חפצים חייתים אז כל מה שאתה צריך זה כסף לשיקויים אבל בשיביל לעשות את העבודה הזאת אתה צריך שיהיה לך Cygnus Knight רמה 120..
מעצב חתימות לוגואים ואתרים..------------------------------------------לכניסה לגלריה שלי לחצו כאן------------------------------------------משחק בקונטר ובסאמפ עם השם IdaNw0wZz
אני בקושי מצליח לעלות לרמה 100 איך אתה רוצה ?! יקח לי שנה