שלום,
בזמן האחרון שמתי לב שיש לי בעית לאגים קטנים עד בינוניים בקונטר סטרייק, אלה לא לאגים שאני הולך וזה ממש נתקע לי עד כדי כך שאני נתקע במקום ואז אחרי כמה שניות אני מגלה שאני כמה מטרים קדימה, אלא, אלה לאגים שלדוגמא אני רואה אותם כשאני עושה BUNNY HOP בDEATH RUN או בכל מפה שהיא (פשוט רוב הזמן אני במפות DEATH RUN אז אני רואה את הלאגים).
הלאגים האלה קורים בזמן שאני קופץ זה כאילו שהאדמה בולעת אותי לשניה ממש וככה לכל אורך הBUNNY HOP, לפעמים הלאג הוא יותר ארוך אבל לא עד כדי כך שאני רואה את עצמי שניה אחת פה ואז אחרי זה אני איזה כמה מטרים קדימה(כמו שאמרתי בהתחלה), אני רוצה לציין כי הפינג שלי ממש נמוך בין 16 ל25 ולמרות הפינג הנמוך יש לאגים.
אני יודע שלפעמים זה קשור לכרטיס מסך ולפעמים זה בעיות באינטרנט לכן אומר לכם כי כרטיס המסך שלי הוא Nvidia Geforce GTS 250 , שמעתי מהרבה אנשים כי כרטיס זה הוא טוב מאוד ואף מצויין למשחקים כבדים כמו CRYSIS וASSASSINS CREED, ומנסיון שלי(ניסיתי לשחק במשחקים האלה), הוא באמת אחלה ובאמת משחקים כמו CRYSIS וAC פועלים מצויין איתו, אז אני חושב, ואף בטוח כי משחק בעל גראפיקה די גרוע כמו COUNTER STRIKE 1.6 אמור לפעול ממש בלי בעיה עם כרטיס זה, אבל בכל זאת הבאתי לכם את שם הכרטיס מסך למקרה וכרטיס המסך היא הבעיה פה.
בנוגע לאינטרנט, יש לי מהירות אינטרנט 2.5 מגה, ספק אורנג', יכול להיות שהבעיה היא אצלהם, אבל לפי הפינג קשה לי לומר כי זאת בעיית אינטנט, משום שאילו זאת הייתה בעייתאינטרנט סביר להניח כי הפינג שלי היה אמור להיות בעננים, האם האינטרנט של אורנג' הוא אחלה למשחקים או שלא?
ולשאלה שבגללה פתחתי את האשכול, למה בעצם יש לי לאגים למרות שהכל תקין?
תודה לעוזרים =]

ציטוט ההודעה