XXXX
XXXX
נערך לאחרונה על ידי asafxx123; 24-09-2011 בשעה 14:46.
|
|
"אולי בעתיד כשהיא תרצה..."
"אולי מגעגועים היא תרצה..."
"היא לא רוצה מחוייבות עכשיו..."
גבר, כשיתחיל לצלצל לך בראש יותר מה אתה רוצה ופחות מה אולי היא תרצה, אז אולי היא תיפגש איתך.
ושחרר מנושא המחוייבות, מה אתה לחוץ להתחתן איתה שמחוייבות עכשיו זה מה שיפריע לך? תגיד לה עזבי מחוייבות,
מי דיבר על מחוייבות, מה אנחנו בקטעים כבדים, אני מכיר אותך בקושי, את מכירה אותי בקושי, יש עוד הרבה לגרד מפני השטח
עד שנגיע למשהו שיכול להזכיר מחוייבות. בואי כרגע סתם נהנה, כשיתחיל להיות כבד או מעיק נראה איפה אנחנו עומדים.
בתכלס אנחנו לא נוגעים בזה בנושא של פיקאפ, אבל זה חלק בלתי נפרד - אתה לא יכול להיות לחוץ עליה. אתה לא יכול שהיא תהיה העולם שלך, זה מלחיץ מידי. הרבה יותר מידי "כבד" להיות חברה של מישהו שגר פיזדיולוך מאשר להיפגש איתו פעם בחודש לשכב וללכת לים. צא מהסרט של מחוייבות, אתה לא דורש מחוייבות, אין לך מה לדרוש מחוייבות ממישהי שלא גרה במרחק של גג 20 דק' ממך. בטח ובטח כשאתם עוד סתם בקטע.
יותר מידי סטיגמת "נייס גיא" עליך, בחיי, עוד שניה אתה מוציא לה טבעת וסוגר פינה....
האמת מעבר לשני השורות האלו אין יותר מדי לאיפה להמשיך
את ממש יותר מדי נייס גיא ובגלל זה היא חופרת
מעבר לזה שהיא ממציאה לעצמה תרוצים למה היא לא יכולה להיות בקשר עכשיו למרות שיבוא הבחור הנחממד והשרמנטי הבא והיא תהיה איתו בפרשת אוהבים מטורפת שאולי תהפול לזוגיות
כנַל אתה.... אתה כבד מדי, אתה יצרת קשר רציני בראש שלך מבלי לייצר אותו באמת, וזה מפחיד אותה
מחוייבות זה מפחיד
אל תבטיח מחוייבות, זוגיות וקשר זה לא משהו שנוצר משיחה אחת
זה משהו שמתפתח עם הזמן ולומדים לשמור על זה או שנפרדים כידידים
בגלל זה לא יוצרים שיחה רצינית עם ידידה (או אפילו משהו שיוצאים איתה) שאומרת ש"אתה אוהב אותה"
זה בומבסטי, זה גדול מדי לעכל, זה יותר מדי מוקדם, זה מלחיץ
למרות שבצורה הטבעית אולי זה היה מתפתח לאנשהו, אם לא היית לוחץ מדי, ככה אין ממה לפחד, אפשר רק להנות מהעולם אחד של השנייה ולתת לזוגיות להתפתח (או, שוב, לדהות)
השלב של "אני אוהב אותך" בא מאוחר יותר, כשאתם די בטוחים בזה שניכם גם ככה וזה כבר ברור שאתם בסוג של זוגיות
לא לפני
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 07-06-2011 בשעה 01:12.
אחי לא הבננתי את השורה הראשונה שכתבת.. (מהגבר..)
ולגבי המחוייבות סבבה, אני אגיד את זה למרות שאיך שזה נראה הקשר שלנו די גמור
לגבי הקטע של הלחוץ עליה.. למה אתה מתכוון בדיוק? יש לך דוגמא או משהו .. כי אני רוצה ללמוד לקשר הבא לא לחזור על זה
ממש אבל חשוב לי הקטע הזה - אני לא מצליח להבין פשוט וזה בטוח מה שדפק אותי
ודווקא אין לי בעיה עם חברה במרחק של שעה.. (היא פחות משעה)
תודה
את האמת זה יותר מורכב .
זה התחיל בזה שהיא התחמקה מלצאת , ממש התחמקה. התרחקתי ממנה, חזרנו לדבר מיוזתמה,הראתה עניין
וכו'- - וכל זה קרה פעמיים (התחמקות > התרחקות וכו')
אני נכנסתי לבלבולים. וזו לא הייתה הפעם הראשונה שהיא עשתה את זה. החלטתי לדבר איתה דוגרי כי נשבר לי מהבלבולים שלה
ואז שדיברנו דוגרי ראיתי שזהו שהיא רוצה לצאת ולא יכולה. זה הגיע למצב שאמרתי שיאללה, אין לי מה להפסיד. לספר מה אני מרגיש לא יכול להזיק למצב - אין לאן לרדת.. בגלל זה סיפרתי. לא אמרתי לה שאני אוהב אותה.. אבל בעקיפין אפשר להבין את זה מן הסתם
וכמו ששאלתי את זה שהגיב מעליך
יש לך נקודות לקטעים שלחצתי והפחדתי אותה?
אאייין אם עכשיו יהיה לי קשר חדש- אני מרגיש שלא הפנמתי את הטעויות כי אני לא יודע בדיוק איפה הם!
תודה רבה רבה.
אגב שכחתם מהקטע שהיא בהפסקה מחבר שלה.. ולא נפרדה ממנו..
וחשוב לי לשאול את כולם למעשה -
אחרי שיצאנו והתנשקנו והכל סבבה. איך הייתי מפה אמור להמשיך את הקשר בצורה נכונה?
בצורה נכונה = בלי ללחוץ , להפחיד אותה...... כי אני בטוח שעד היציאה הכל היה סבבה. משמה דברים נהרסו.
תודההה רבה
נערך לאחרונה על ידי asafxx123; 07-06-2011 בשעה 01:31.
פשוט לזרום עם הקשר
לא לנסות להוציא אותה בכוח, לצאת איתה, אם היא לא רוצה אז לא נורא, לא צריך להלחם על כל אחת
אתה צריך לרדוף אחריה מבלי שהיא צרדוף קצת אחריך
ואל תיצור "קשר" מכל אינטרקציה שלך עם בחורה, תלמד להנות קצת בחברת בחורות מבלי לרצות מהן שום דבר
ואגב בקשר ללחץ שיצרת
אתה לא באמת נתת דוגמאות אבל "בשיחה רצינית שהייתה לנו גם סיפרתי לה מה אני מרגיש" די אומר הכל
מעבר לזה שאתה מנתח את זה בצורה מאד קיצונית ו"מה לעשות" וכל האופציות שלך דרמטיות לחלותין
בגדול הטיפ היחיד הוא chill man תרגע, זה לא כל כך נורא אם לא מצליח לך עם בחורה
יש מספיק
אה עוד טיפ grow a pair
תלמד ליזום אינטרקציות ואל תתביש להיות מיני
גם זה מונע סיטואציות לא נחמדות של "ידידים"
ועוד אחת (אחרי עריכה שנייה)
אל תקח יותר מדי ברצינות שיחות שמתחילות ב"אני רוצה להיפגש איתך, אבל לא יכולה :"
נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 07-06-2011 בשעה 01:49.
לא פירטתי הרבה.. בעקרון היא נשיקה ראשונה לי ו"דייט" ראשון בחיים [ב3 שנים האחרונות חזרתי בשאלה ועברתי שינוי גדול]
היו לי קשרים לפני אבל בעיקר מהאינטרנט. יצא לי גם להתחיל עם בחורות אבל אף פעם לא הגעתי למצב של יציאה עם מישהי אחד על אחת
לגבי זה שאמרתי לה מה אני מרגיש.. זה היה ממש ביום חמישי האחרון.. וזה היה אחרי כל הבלבלות שהיא גרמה לי - היא מביעה עניין , יוזמת שיחות ומתחמקת מיציאות. זה בלבל אותי ממש ודי דיברתי איתה דוגרי כי לא היה לי כוח למרוח את זה איתה..
אבל אני כן יכול להצביע על טעות אחת איומה שכנראה גרמה להכל והייתה יום אחרי ה"דייט".. אחרי שיצאנו, לא ממש הבנתי בזה וחשבתי נשיקה וזהו נחשבים לחבר-חברה בערך.. שאלתי אותה על ה"ביחד".. לא משנה מה היה אבל למדתי לקח מאותה טעות..
כמה ימים אחרי אותה טעות (טעות איומה), ימים שעוד התחברנו בהם, הצעתי שניפגש. נתנה סיבה שהיא לא יכולה.. באמת לא יכלה. ואחרי שבוע וחצי שגם בו המשכנו להתחבר שוב הצעתי. הזמן בין ההצעות היה מוגזם ולוחץ? או שבקטע הזה הייתי סבבה? (אני מחפש איפה טעיתי בדיוק עוד..)
כן אני מנתח הרבה.. אני די אוהב לנתח (בכלל חח בלי קשר לבנות) אבל תודה אני אנסה להימנע מזה פחות בבנות.. אבל לא צריך בכל זאת לנתח מדי פעם קשר עם בחורה .. ?
חח לגבי העריכות.. יש לך דוגמא למיניות ? והרוצה ולא יכולה זה כנראה נכון אחי היא בהפסקה מחבר שלה הרי .. הם לא נפרדו..
תודה רבה רבה..
יש לך בעיה עם חברה במרחק של שעה, אתה פשוט עוד לא יודע את זה.
חכה לסרטים הבלגים ולהצגת חצות שיהיו ואז תגיד לי. תלמד מלמודי נסיון סחבי.
דניאל :"ענית בעצמך.
סגור תבאסטה. קיץ, אוטוטו חופש גדול ; צא להולל"
הלוואי שהיה כזה פשוט.. 3 שנים שאני מנסה קשרים עם בנות וזה הראשון שהצליח (בהתחלה)
מבין..
מה היית ממליץ לעשות מפה? המצב אבוד ? את הטעויות לעתיד למדתי, אבל אם אפשר לתקן את מה שהיה איתה .. אז הייתי רוצה לנסות, כי להפסיד לא נראה מה שיש לי
זה נכון.. אבל בתאכלס לא הייתה לי אף אחת רצינית בחיים ואם אני יתחיל לסנן לפי זה, יהיה לי הרבה יותר קשה
לא מפריע לי אפילו לנסות קשר של שעה ולהיפרד. אני מעדיף על הכלום.. חוץ מזה, אני מסיים יב' עכשיו ויש לי רכב פנוי כל שעות אחה"צ ערב..
תודה רבה לכולם
או שפשוט תפסיק לחפש חברות דרך האינטרנט ותתחיל עם בנות שבסביבה הקרובה אליך. מבטיח לך שאם מישהי יוצאת בחיפה, אין סיכוי שהיא גרה בבאר שבע.
אחי לא התחלתי איתה באינטרנט.. הכרתי אותה דרך משהו מהבית ספר.
פעם הייתי מתחיל דרך האינטרנט והפסקתי ממזמן כי הבנתי שזה דפוק..
אה וזה לא שעה.. זה 30-40 דקות אבל עדיין קצת הרבה כן![]()