אפשר לקבל בבקשה קצת מידה על הגלקסי 2?תמונות..
אפשר לראות תמונות שלו?
מחיר שלו שיהיה בארץ?אולי אתם יודעים בכמה הוא יהיה לחודש בפלאפון סלקום או אורנג?
אה והכי חשוב מה ההבדל בינו לבין הגלקסי S ?
אפשר לקבל בבקשה קצת מידה על הגלקסי 2?תמונות..
אפשר לראות תמונות שלו?
מחיר שלו שיהיה בארץ?אולי אתם יודעים בכמה הוא יהיה לחודש בפלאפון סלקום או אורנג?
אה והכי חשוב מה ההבדל בינו לבין הגלקסי S ?
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 09-06-2011 בשעה 14:26.
|
|
מיזגתי לך את ההודעות,להבא אתה יכול להשתמש בכפתור העריכה ולהוסיף להודעה את כל מה ששכחת,אל תכתוב הודעה אחרי הודעה.
אני יכול לספר לך שהגלאקסי 2 יהיה עם מצלמה של 8 MP,הגודל של המסך שלו יהיה 4.3 או 4.5 (בשונה מהגלאקסי הראשון שהוא 4 אינץ')
מערכת האנדרואיד שלו תהיה יותר מעודכנת,המעבד והזיכרון יהיו יותר טובים ומהירים.
לגבי ההגעה שלו לחברות הסללולר,כרגע מנסים לגמור את המלאי של הגלאקסי שיש רגע,ברגע שהוא יהיה קרוב לייגמר יביאו את הגלאקסי 2.
סביר להניח שהפרשי הימים של הגעת המכשיר בשלל החברות בארץ יהיה הבדל של ימים ספורים.
ההבדלים?עניתי לך לגבי הדברים החדשים שיהיו בו.
שלום לך,
תראה לי יש את galaxy s 2 וזה פלאפון מדהים אני פשוט נהנה ממנו. בארץ הוא עולה הכי זול בערך 3700 שקל אני קניתי במחיר הזה ב-vmobile. ביינתים אין אותו בחברות ולא נראה לי שבזמן הקרוב יהיה. ההבדלים שלו בין הגלאקסי הראשון זה שיש לו מעבד של 1.2GHZ ולקודם היה 1GHZ, יש לו מעבד עם ליבה כפולה (שזה מדהים לפלאפון), יש לו את המערכת הכי חדשה של אנדרואיד, יש לו מסך מגע חדש מהכי מתקדמים בעולם, יש לו מצלמה 8MP עם איכות HD, יש לו GPS מובנה, והכי חשוב הוא פלאפון נוח ומדהים עם איכות מדהימה אני אישית כמו שהזכרתי קודם נהנה ממנו, והכי חשוב הוא יותר מה-IPHONE 4 מבחינת כל הנתונים. אז אני מקווה שעזרתי לך.