שלשום אפל הציגו את מערכת ההפעלה החדשה שלהם ל- ITUCH, IPHONE ול- IPAD בכתבה זאת אני אכתוב מה החידושים ומה הבעיות ב- IOS 5.
אחד החידושים היותר מענינים הוא סנכרון המכשיר ללא חיבור למחשב ובנוסף הפעלת המכשיר בפעם הראשונה ללא מחשב, אך אפל עושה לפורצים חיים קשים כי ככל הנראה היא תחסום את המכשירים הפרוצים לסנכרון באמצעות WI FI אך הפורצים לא מודאגים מכיון שהם הודיעו שהם יאפשרו פריצה עם כבל כמו פעם וסנכרון עם כבל לאחר הפריצה
אפל הוסיפו ב- IOS 5 מערכת עדכונים חדשה שמעדכנת אותך בכל האפליקציות שלך, אימיילים חדשים שקיבלת הודעות חדשות בתוכנות מסרים שונות שאתה רשום אליהם וגם ל- iMessages (בהמשך) בצורה נוחה ובדרך שלא מפריעה לך "באמצע", דיי קשה להסביר אז קבלו תמונה:
ב- IOS 5 נוספה מערכת הודעות הנקראת iMessages שמאפשרת לדבר בחינם באמצעות אינטרנט עם בעלי מכשירי אפל אחרים:
אפל הוסיפו כמה פיצ'רים שימושיים למצלמה:
- צילום בעזרת מקשי הווליום
- הוספת טבלאה ליישור התמונה
- צילום מהיר ממסך הפתיחה
- זום בעזרת מולטי טאץ'
[IMG][/IMG]
בנוסף עכשיו ישנה אפליקציה לזכירת דברים אפילו לפי מיקום לדוגמא: אם אני צריך לקנות חלב אני אסמן את הכתובת של הסופרמרקט ב- TO DO LIST
https://img.skitch.com/20110606-xj84...dcc1jjpdup.jpg
IOS 5 מתאימה ל:
והיא תצא להורדה בסתיו הקרוב
הפורצים מזהירים בינתיים לא לעדכן לגרסאת הבטא כי עוד מעט יצא פריצה ל 4.3.3 ל- IPAD 2
ב- IOS 5 נוספו יותר מ- 200 תכונות חדשות הכוללות כרטיסיות בספארי ומצב קריאה שמבודד את הטקסט, עריכת תמונות ושיתוף בטוייטר
לעוד תכונות כנסו לאתר של אפל
לאירוע הצגת IOS 5 ועוד תוכנות אחרות :

ציטוט ההודעה