מוכר פישינג לפוקר פייסבוק ככה זה יוצר אחרי שמעלים: 200 נק'
נערך לאחרונה על ידי .Mishel; 10-06-2011 בשעה 13:37.
בברכה,.Mishel - מנהל כסף ברשת.
זונות אני מכרתי את זה ומישהו עשה סירטון ביוטיוב לאף אחד לא היה את זה הרסתם לי מכירה גדולה
נערך לאחרונה על ידי toorbo; 10-06-2011 בשעה 14:57.
נכתב במקור על ידי toorbo זונות אני מכרתי את זה ומישהו עשה סירטון ביוטיוב לאף אחד לא היה את זה הרסתם לי מכירה גדולה אני לא הרסתי לך כלום אחשלי..
מאיפו יש לך את זה אה? סעמקקק ארס איתכם פירסמו את זה בפורום אסור לך לימכור..
נכתב במקור על ידי toorbo מאיפו יש לך את זה אה? סעמקקק ארס איתכם פירסמו את זה בפורום אסור לך לימכור.. לא ראיתי את זה בפורום מאיזה ילד..
יש את זה בחתימה של מישהו
נכתב במקור על ידי toorbo יש את זה בחתימה של מישהו אמת..
איפה האשכול של זה ו מה זה עושה?
נכתב במקור על ידי sahar1223 איפה האשכול של זה ו מה זה עושה? מה קשור אשכול? גם אין לך נקודות וגם אתה לא יודע מה זה עושה תקרא בגוגל על פישינג
אמין!
נכתב במקור על ידי ShRedDeR אמין! תהנה אחי
נכתב במקור על ידי toorbo זונות אני מכרתי את זה ומישהו עשה סירטון ביוטיוב לאף אחד לא היה את זה הרסתם לי מכירה גדולה צודק הוא מכר את זה לכולם!!!! תינעלו לו את האשכול ותנו לו קנס (לפותח האשכול) יש חוק כזה שאם מישהו מכר לך דבר אסור לך לימכור אותו!
נכתב במקור על ידי tommy123 צודק הוא מכר את זה לכולם!!!! תינעלו לו את האשכול ותנו לו קנס (לפותח האשכול) יש חוק כזה שאם מישהו מכר לך דבר אסור לך לימכור אותו! חחחח הוא לא מכר לי את זה ויותר נכון אתה הולך לקבל קנס כי אתה מוכר משהו שאני שלחתי לך
נכתב במקור על ידי mishel2586 חחחח הוא לא מכר לי את זה ויותר נכון אתה הולך לקבל קנס כי אתה מוכר משהו שאני שלחתי לך זה לא מה ששלחתה לי ימעפן...
נכתב במקור על ידי tommy123 זה לא מה ששלחתה לי ימעפן... נו אז תוכיח לי אחי שלח לי אם זה לא מה שאני מוכר או אלירן מוכרים אתה מקבל נקודות
חוקי הפורום