אוי ווי זמיר. אין לי אפילו חשק להתחיל להסביר מה לא בסדר במשחק הגרוע הזה. מתחיל מהגראפיקה הנוראית ועד הבעיתיות כמעט בכל פרמטר במשחק. האמת שיחקתי רק לפני שנה ב DUNGEON SIEGE הראשון והמשחק היה בסדר - לא יותר מידי טוב אבל לא יותר מידי גרוע. צריך לזכור שהמשחק יצא ב 2002 (כן הייתה שנה כזאת) ולכן הבעיות של גראפיקה ועוד כמה פרטים לא עלו על הפרק. ולמרות זאת המשחק היה יותר טוב מהאחרון. עברו גם 10 שנים וצפוי היה שמשהו ישתנה. ומה שנראה שהחברה ניסו להעביר את אותה תחושה גם למשחק האחרון. וכמובן נחשלו לגמרי. אי אפשר לקחת משחק בן 10 שנה ולעשות אותו דומה. הרבה דברים השתנו ואפילו דברים פשוטים כמו תפריטים של קנייה מכירה ואפילו תפריט הלבוש שלך נראים כבדים ואיטיים ואתה מתגעגע לפשטות שהיתה לפני עשר שנים.
אין אפשרות לרדת מהשביל המרכזי (כמו במשחק הראשון) ולגלות למשל מערה שלא נמצאת על המפה. תפריטי השיחה אם אנשים פשוט לעוסים ועבר זמנם מהעולם. וכמובן גראפיקה עלובה שלא היתה מביישת חבורה של ילדים בני 4 שעובדים על פרויקט שנתי לבית הספר.
הייתי ממשיך וכותב על כל המשחק אבל המשחק ממש גרוע - הכל כבד ולעוס - ופשוט חבל על הזמן. ציון 2 . אפילו אל תנסו.
(כשתצא הביקורת של GAMESPOT אני אפרסם אותה)

ציטוט ההודעה