שלום,לפני מספר שבועות, מיקרוסופט תפסה שהווינדוס שלי לא מקורי,ככל הנראה בגלל הסיבה של העדכון.
תוכלו להביא לי, קראק ל- Windows 7 Ultimate 64Bit ?
תודה מראש לכולם![]()
שלום,לפני מספר שבועות, מיקרוסופט תפסה שהווינדוס שלי לא מקורי,ככל הנראה בגלל הסיבה של העדכון.
תוכלו להביא לי, קראק ל- Windows 7 Ultimate 64Bit ?
תודה מראש לכולם![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
חשבת על לקרוא נעוצים /=
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=574332
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חדש כאן על תשכח לא ראיתי.
לפי המדריך הבנתי צריך דיסק,איזה דיסק בדיוק? O_O
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה זה משנה חדש או ישן לקרוא נעוצים זה לא משהו שלומדים עם הזמן /=
בכל מקרה מדובר על דיסק של ווינדוס..
אגב אתה לא חייב אותו תפעיל את המחשב מחדש ותלחץ על F8 עד שיופיע חלון בחירה בחר שם Repair Your Computer ותמשיך משם
(אם לא עובד F8 תלחץ F5 ואם זה לא עובד אז F5 ואז F8)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אחי,זה לא פירמוט או משהו?
זה לא יפרמט את המחשב שלי ?
מ א ו ש ר
מה הקשר פירמוט /=
למה שיפרמט לך?
למה שאני אציע לך לפרמט?!
אחי לחצתי F8 יש שם להפעיל Safe mood אין שם Repair Your Computer ואז ניסיתי F5 וגם אין שם! מה לעשות ?
מ א ו ש ר
נסית F5 ואז F8?
בכל מקרה כבה את המחשב בצורה לא סדורה (כיבוי מהכפותר) שתדליק אותו הוא יבקש ממך לבחור מערכת הפעלה תבחר אותה (לא אנטר אלא פשוט לעמוד עליה) ואז תלחץ F8
![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-06-2011 בשעה 16:41.
או-קיי עשיתי הכל לפי המדריך,הכל עבד חוץ מ-אני נכנס לאתר של מייקרוסופט והם בכל זאת אומרים שזה לא חוקי אחרי על מה שעשיתי מהמדריך.
(אורי רשמתי לך את זה בפרטי)
מ א ו ש ר
וכמו שהשבתי לך אין שום מצב שבעולם שאם סיימת את המדריך עד הסוף ועשית את כל השלבים כפי שמתואר בו הווינדוס שלך עדין לא חוקי /=
הסרת את כל הקראקים הקודמים שהיו מותקנים במערכת?
תראה את מדריך הוידאו מההתחלה ועד הסוף ותפעל לפי המדריך שוב
מ א ו ש ר
בעיה נפתרה במסן