קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הודעה] אני המנהל החדש תברכו וקבלו חוקים
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 23:36
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

הודעה ששלחתי לXAN. יש לי אחתיטיס..

ברירת מחדל הודעה ששלחתי לXAN. יש לי אחתיטיס..

יש לי מישי שאני אובססיבי כלפיה בצורה מוגזמת.. ואני התאהבתי בה שוב.. והמקרה הכ עצוב שאני לא יכול להשיג אותה שוב פעם.. אתה מבין? היא הייתה החברה הקודמת שלי עוד לפני פסח נפרדנו ואני עוד לא התגברתי עליה.. לפני כמה ימים התנשקנו ורק עליה אני חושב XAN. אני בפייסבוק מחכה רק שהיא תשלח לי הודעה.. :\ אני אובססיבי וזה לא עושה לי טוב ואני לא יודע מה לעשות

אתם לא מבינים. כל פעם שאניחושב עליה אנימקבל פרפרים בבטן ואניחושב עליה הרבה ואני מתאהב בה שוב פעם ואני לא יכול כי היא רק פוגעת בי כל מה שאני רוצה זה רק טיפת תשומת לבבבב ממנה כדי שאני אפסיק להשתגעעעעעעעעעעעעע

2. קישורים ממומנים

קודם תפסיק לדבר במושגים שקראת בספר של סטייל
    כי המתרגם הוא איזה מוץ מסכן שלא יודע מהחיים שלו בפיקאפ וחשב שהתרגומים שהו מביא למושגים שכתובים שם הם מגניבים
    אני אישית הייתי קרוב להפסיק את הקריאה מרב שצרם לי לראות את התרגומים העלובים האלו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

גם אני הייתי כזה שיתאהבתי בילדה ועד עכשיו חושב עלייה, זה קשה אך שכח ממנה היא לא שווה את זה, תימצא אחת אחרת.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

1. תוריד מהפרופורציות מהר, אתה מאוהב בה? היא האחת שלך? פףףף מה שאתה הרגשת כל אחד הרגיש, מרגיש או ירגיש, אתה לא
    הראשון ולא האחרון בעולם שזה קורה לו אז אל תעשה מזה סוף העולם כי תתאהב בעוד הרבה בחורות אחריה, יש מבין?!

2. ומה שקורה לך זה מצב יפה," אל תשכח שהיא כבר יצאה איתך, כלומר היא כבר רצתה אותך! היא אמרה כן כשיכלה לומר לא, ככה שאתה לא צריך לגרום לה לחבב אותך, אלא פשוט לא לקלקל את העניין!!" (ציטוט מהסרט היצ' חחח מומלץ!)

אז מה לעשות? לנסות עליה רוטינה...? לעזוב אותה לנפשה?? לרדוף אחריה?????? :\\\\\\

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    על תרדוף אחרייה אחרי זה אתה תיסתבך יותר אתה תימצא אחת האחרת ותאמין לי תכניס לראש שלך שהיא כבר לא תהיה שלך והיא לא רוצה אותך

היא שונאת אותך, רד ממנה אחר כך היא תסבך אותך יותר ואני מדבר איתך מתוך נסיון אני עברתי את זה ועד עכשיו ככה אתה תגיע למקומות לא

נכונים בגללה ותבכה על הרגע וכבר היה מאוחר, עזוב אותך היא לעולם לא תהיה שלך, תמשיך האלה כמה שזה קשה לך לפסיכולוג שידבר איתך

תישפך הכול אל תסתכל תמונות שלה יותר לא כלום תזרוק אותה מהחיים שלך, אני עברתי את זה ואני יודע מה אני אומר ועברתי יותר גרוע מימך

בהצלחה

הכל ביחד

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אחי, גם לי היה ככה וזה עוד לפני שהייתי בתחום, עצה שלי, אל תראה אותה - תנסה לפתוח כמה שיותר קשרים עם בנות אחרות.

אני הייתי באמת ברגשות כלפי מישהי ולקח לזה שנה לעבור.

שנה לא דיברתי איתה, עד שכששוב "הכרנו" - אני כבר לא הייתי בקטע שלה, היא לא עניינה אותי.

ואני יודע מה אתה חושב, "אני לא אצליח לשכוח אותה" "היא, זה משהו מיוחד, עם אחרות זה לא ככה".

אני לא אתחיל לשכנע אותך עכשיו כי אין טעם, אני רק אומר - אתה תבין שהיא סתם עוד מסטיק בנעל, והיית דפוק שנתת לה לשלוט לך ככה ברגש.

תתחיל תחיים שלך בלעדיה, תכניס בנות אחרות, רצוי שפנפנות כוסיות אם אתה יכל - אם לא, אז יש לך תעסוקה בזמן הקרוב, תשפר את היכולות שלך.

אתה תשכח אותה אחוי'ה.

אם אתה לא מה שאני מקווה שאתה, אתה תמיד יכול לרדוף אחריה, לקבל את המציאות הקשה בפנים, ולנסות "להשתקם" - אין לך ברירה, תצטרך להמשיך בלי הקרציה הזאת .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

חחחחחחחחחחחחחחחח
    אתם חיים בסרט שפיקפ אפ זה מורטל קומבאט , שאתם מץקיפים אותה במהלכים

עזוב תזיוני שכל האלה יא מושפע.
    אין לי ספק שאתה גולש ב***
    השבוע חפשתי משהו בגוגל ונתקלתי בקישור שהוביל אותי לפורום הפיתוי שם ופשוט גיחכתי למראה פוסטים עלובים של ילדים מושפלים.

צא מהסרט מותק
    כיום, כשכל ילד פלוץ חושב שהוא "מנצח" את חברתו לשיחה באמצעות שילובים של למעלה-למעלה-ריבוע-למטה ומפעיל נגדה "רוטינה"
    כל מה שצריך זה להיות בנאדם, וככה לפחחות לא להבריח אותה.

אתם מייאשים אותי..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

לפני כמה ימים התנשקתם?אז למה אתה לא יכול להשיג אותה?

לא הבנתי כל כך.

אבל אם הקטע הוא שהיא לא רוצה אותך וכל השיט אז..

אין שום סיכוי להשיג אותה כשאתה אובססיבי.

שים אותה באיגנור או תשאר ידיד שלה על שלט רחוק ו..יאלה. לך להתאמן

תעבור את RULES OF THE GAME של סטייל, את הDC, תכיר אנשים חדשים, תהפוך למגניב, תתחיל עם בנות.

כשתעבור תהליך, תחזור אליה כאדם חדש, שיש לו עוד מספיק אופציות, אז כבר אתה תבחר אם לרצות אותה או לא.

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

חפש באינטרנט להורדה אבל לפי מה שאני יודע יש רק באנגלית
    חחחחחחח הרגתה אותי איזה 5 דקות צחקתי אחתיטיס חחח יואוווו איזה קטעים איתך באנגלית זה נשמע נורמלי בעיברית זה נשמע מחלה קשה חחחח אחתיטיס אני עוד שנייה משתין מרוב צחוק
    אם אתם עונים לי או כותבים משהו שקשור למה שאמרתי תעשו טובה תצטטו אותי שאני ידע

תגיד, למה אתה מפרסם מאנונימי?

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחח

צא מהסרט מותק
    כיום, כשכל ילד פלוץ חושב שהוא "מנצח" את חברתו לשיחה באמצעות שילובים של למעלה-למעלה-ריבוע-למטה ומפעיל נגדה "רוטינה"

אתם מייאשים אותי..
    אהבתי

"לרדוף אחריה", הרבה אנשים אומרים פה דברים שהם לא מבינים בעצמם מה עושים עם זה

אפשר לסכם פיק אפ ב 2 מהלכים
    ליזום ליזום ליזום כשאפשר
    כשהיא אומרת לא, אז זה לא ולהמשיך הלאה

לקפץ סביב הבחורה ולפרפר בבטן כשאתה חושב עליה לא עוזר לא לך ולא לבחורה

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחח

עזוב תזיוני שכל האלה יא מושפע.
    אין לי ספק שאתה גולש ב***
    השבוע חפשתי משהו בגוגל ונתקלתי בקישור שהוביל אותי לפורום הפיתוי שם ופשוט גיחכתי למראה פוסטים עלובים של ילדים מושפלים.

צא מהסרט מותק

אתם מייאשים אותי..
    חחחחחחחחחח עלק לא עמוק !
    וכן אני עוקב אחרייך .
    נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 14-06-2011 בשעה 08:56.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,793 | הודעות: 8,173,380 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect