היי לכולם.
אני אומר לכם את האמת. נלחמתי באגו שלי והוא ניצח - לכן אני מפרסם את הדיווח הזה.
בדרך כלל אני כותב דברים שאני יודע שתוכלו ללמוד מהם, אבל היום, פשוט לא מצאתי משהו שאני יכול להטעים במידה מספקת בשבילכם שתלמדו ותיקחו להבא. לכן, החכמים מבינכם יוכלו לקלוט כמה דברים ואלו שלא, לא נורא - עדיין תזכו לראות מישהו מצליח, אז מה הבעיה עם זה? זה יילמד אתכם לשמוח לשמחתו של האחר ובכך להפוך אתכם למושכים יותר.
רובכם בוודאי כבר יודעים שאני רוקד סלסה. אני נהנה מאד מהריקוד והמטרה שלי כשאני מגיע למועדון היא בראש ובראשונה להנות מהריקוד ולרקוד עם כמה שיותר בחורות שיודעות לרקוד בצורה ממש טובה - לפעמים אני אפילו רוקד עם גברים, תלוי במצב הרוח באותו היום.
מה שרובכם בוודאי לא יודעים זה שסלסה זה לא סתם מוסיקה לטינית, שמתחלקת להמון סוגים בינהם יש את הסלסה שלכשעצמה מתחלקת לשישה או שמונה סגנונות, מהם אני יודע לרקוד רק 2.
יש סגנון ריקוד אחר שאני מאד אוהב שנקרא בצ'טה - או בעברית "ריקוד החרמנים" - זה סגנון ריקוד מאד מאד חושני שבו הרגל של הגבר בדרך כלל נמצאת בין הרגליים של הבחורה והיא דיי נמרחת עליו בכל הריקוד ומלטפת אותו והוא אותה. בקיצור - ריקוד עם המון מתח מיני שמובנה בתוכו.
למה אני מביא את כל ההקדמה הזו?
אתמול יצאתי למועדון בת"א שבו מלמדים בצ'טה. זה מועדון שיש בו גם סלסה אז אני יכול להנות בכל מקרה, גם מבלי לדעת יותר מידי בצ'טה. למזלי אני מכיר את המדריכים כי הם מגיעים לאותו המועדון שאני הולך בצורה קבועה.
המדריכה היא מישהי שרקדתי איתה כמה פעמים ולא ממש דיברתי איתה הרבה. לפני שבועיים ביקרתי באותו המקום והיא שמחה לראות אותי והזמינה אותי לרקוד. במהלך הריקוד שמתי לב שהיא קצת יותר חושנית מהנורמה שצריכה להיות בסלסה - אז הסקתי מכאן שהיא מעוניינת בי.
לצערי לא היה עליי מסטיק זמין ולא ממש יכלתי לסגור איתה נשיקה אבל מה שעשיתי באותו היום היה פשוט לשבת איתה על הבר - שבזה אני לא מבין כלום - דבר שמביא אותי להתקדם בעיניין הזה. דיברתי איתה, היא אמרה לי שהיא ממש ממש אוהבת את התלתלים שלי ולא הפסיקה לגעת בהם - אם זה לא סימן התעניינות אז אתם יכולים לומר שאני סוטה.
אתם יכולים לקחת מכאן כמה דברים דיי חשובים - הראשון מבינהם זה להיות מודעים לבחורה ולמה שהיא עושה. האם זה סימן התעניינות או לא. יש הבדל בין זה שהיא עושה לכם לייק בפייסבוק לבין זה שהיא באה ומתיישבת עליכם סתם ככה - אתם צריכים לפתח את החוש השישי הזה לראות איפה היא בעצם עושה מאמץ כדי להשיג את תשומת הלב שלכם ואיפה היא סתם נחמדה או מדברת בכנות.
אז חוזרים ליום האתמול.
לפני שהגענו למקום עצרנו בתחנת דלק, קניתי לי עוגיות שוקו צ'יפס טעימות וכמובן שגם לקחתי איתי מסטיק הפעם.
בהגיענו למקום, כולם למדו את הצעדים וראיתי את המדריכה הזו מלדמת, אז התיישבתי לי בצד ושיחקתי קצת בנייד שלי עד שהשיעור הסתיים. הייתי מעט עייף אז לא הראיתי יותר מידי נוכחות, רק ישבתי לי בשקט. אחרי כ2 שירים שמו שיר של סלסה, אז החלטתי להתחמם. לקחתי את אישתי ורקדנו קצת. (אישתי זו הבחורה שאני כביכול נשוי לה בפייסבוק).
בזמן הריקוד המדריכה ההיא הייתה לידי וכשהיא ראתה אותי אני יכול להשבע שהיה לה ניצוץ בעיניים.
מיד אחרי השיר היא הזמינה אותי לרקוד. שימו לב - היא הייתה זו שהזמינה אותי לרקוד. חייכתי אליה וכמובן שרקדתי איתה. אחרי הריקוד שבו היא נגעה המון המון בתלתלים שלי וליטפה אותי יותר ממה שהובלתי אותה (כן, יש בסלסה תנועות שגורמות לבחורה ללטף אותי, זה ממש כיף) - אחרי זה היו המון חיבוקים מצידה ושמו שיר בצ'טה. אז למה לא לרקוד את ריקוד החרמנים עם מישהי שמעוניינת בי כדי לבדוק עד כמה היא רוצה ללכת?
רקדנו קצת בצ'טה, היה ממש ממש טוב - בתור מדריכה היא יודעת להזיז את הגוף וזה פשוט נהדר לראות מישהי שעושה את זה.
אחרי הריקוד הלכתי ממנה - לא כדי לעשות רחוק, אלא סתם כי הרגשתי שהחברים שלי מרגישים נטושים אז הלכתי אליהם. זה היה מקום קטן אז לא היה הרבה מה לעשות. לקחתי מבעל המועדון חפיסת קלפים והתיישבתי בצד לעשות כמה קסמים לבחור שבא איתי - חבר מאד טוב שלי.
בזמן שהראיתי לו כמה קסמים עוד מישהו בא, ואז עוד מישהו, ואז אני קולט שהמדריכה ההיא באה, מתייבשת לידי ופשוט מחבקת לי את הרגל.
פישלתי בקסם שרציתי להראות, אבל זה לא היה ממש משנה כי זה היה באווירה טובה - אם תרצו אתם אפילו קוראים לדברים כאלו DLV - כי לא הצלחתי להרשים אף אחד, אבל תכלס, אני לא ניסיתי - סתם רציתי להתאמן על הקסמים המאגניבים שלמתי לפני כן.
עבר זמן מה, החלטנו שצריך ללכת. הלכתי לבר וראיתי שהיא יושבת שם, אז פשוט התיישבתי לידה וראיתי שהיא שוב נמרחת עליי.
פה מגיע הקטע הטוב. תכלס, זה דבר שהראה לי כמה דברים שאתם תוכלו לקחת לעצמכם. כשיש לכם ווינגמן טוב, אתם תוכלו לעשות הכל - אבל כשתוכלו להפוך את המועדון כולו לווינגמן שלכם אתם תהיו אלים.
בהתחלה ניגש אליי החבר ההוא - הוא אמר לי בקול "תפסיק להתחיל איתה!" ולהפתעתי היא ענתה לו "סליחה! אולי אני מתחילה איתו!" וזה התפתח ליופי של דיון שבו רציתי לסגור נשיקה, נשענתי קדימה, היא הזיזה את הראש - לא נורא, חייכתי והמשכתי בדיון. שמתי לב למשהו והתחלנו לדבר על זה כשהגיע בעל המועדון והמדריכה שאלה אותו אם הוא ידע שאני רוסי. זאת כיוון שקראתי משהו שהיה כתוב ברוסית. ואז הוא אמר ככה:
"הוא בחור כזה, שיש לו בחורה אחת לכל יום בשבוע, וביום שישי יש לו 2 בחורות!" - אז כמובן שאמרתי לו שזה לא נכון ובשבימי שישי אני נח - כי אם לאלוהים מגיע אז גם לי מגיע!
"תראי, אם זה היה כתוב באמהרית הוא היה קורא את זה גם, תלוי בבחורה, אם היית מרוקאית הוא היה מקריא לך את הדברים במרוקאית"
הדברים שהוא אמר החמיאו לי והראו לבחורה שתכלס אני בחור שרגיל להיות מוקף בבחורות מבלי שאני אצתרך לומר מילה אחת על זה.
אני לא זוכר מה קרה אחר כך, אבל בעיקרון היא פשוט סגרה אותי, והיא זו שהביאה לי נשיקה. זה היה קצת הזוי מבחינתי כי לא הייתי סגור על למה היא עשתה את זה, אז זו הייתה נשיקה קצרה שלאחריה המשכנו להצתלם וכאלו. לצערי לא לקחנו את זה מעבר לכך כי היא פשוט ראתה את אישתי ואמרה "נראה לי אני גורמת למישהי לקנא"
כמה דברים שהייתי שמח שלא תיקחו למקום הלא נכון:
דבר ראשון להבין זה שאני לא אמרתי לאף אחד לומר את הדברים האלו, כולם אמרו אותם מיוזמתם האישית כי הם מכירים אותי ואוהבים אותי, אז הם גם שמחים לסייע לי כשאני עם מישהי. לומר למישהו לומר את הדברים האלו בשבילך זה הדבר האחרון שאתם צריכים לעשות - אם אתם יוצאים עם חבר, אתם לא צריכים לומר לו מה לומר עליכם, אם הוא באמת מעריך אתכם, הוא יידע מה לומר.
דבר שני זה לראות שיש גם בחורות שיוזמות דברים מעצמן - אין טעם להבהל מזה, זה כיף זה מהנה וזה המשחק הכי טוב שיש.
אם יש לכם שאלות, אתם מוזמנים לשאול. כל הערב אתמול אני זוכר במעורפל אז אם יש משהו לא ברור אני אשמח לענות.

ציטוט ההודעה