קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 14:49
  2. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-04-2008, 16:03
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:48
  4. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 23:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

גם אתם חושבים ככה?

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ברירת מחדל גם אתם חושבים ככה?

למה כולם כאן משגעים אנשים שיפסיקו לעשן ? נגיד ומישהו בא ושואל איזה סיגריה הכי טובה להתחלה או משהו בסגנון
    אפשר להסביר לו פעם אחת ולא לחרפן אותו זאת החלטה שלו אני בטוח שהוא מודע לכול הסכנות
    ולדעתי זה ספאם לכול דבר זה לא קשור לשום נושא וגם לדעתי צריך להוריד תסטיגמה שיש על הפורום 18 + ילדים בני 13 באים ומשגעים תשכל על סיגריות נרגילות
    צריך להכניס לכאן כמה חוקים חדשים כמו שקטין מתחת לגיל 18 אסור לבקש עזרה בדברים שאינם חוקיים לקטינים כמו אלכוהול לדוגמא
    ולא לשגע משתמשים שבאים לקבל עזרה בהצפות שלא לגעת בסיגריות ולא להיתקרב לזה חלאס הרסתם תפורום באים לבקש עזרה ואוכלים חרא ועצבים סליחה על הביטוי
    זאת העצה שלי אליכם מנהלי הפורום .

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    84
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    "לאחר כל לילה חשוך, יש יום בהיר."

"מציל נפש אחת, מציל עולם ומלאו"

כן לאלכוהול, וכן לסמים.

.When I die, fuck it I wanna go to hell, cause I'm piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
    ".It don't make sense, goin' to heaven wit' the goodie-goodies

.The Notorious B.I.G

משתמש מכור
    שם פרטי
    אלון
    לייקים
    20
    נקודות
    141

ציטוט נכתב במקור על ידי קליט צפיה בהודעה
    למה כולם כאן משגעים אנשים שיפסיקו לעשן ? נגיד ומישהו בא ושואל איזה סיגריה הכי טובה להתחלה או משהו בסגנון
    אפשר להסביר לו פעם אחת ולא לחרפן אותו זאת החלטה שלו אני בטוח שהוא מודע לכול הסכנות
    ולדעתי זה ספאם לכול דבר זה לא קשור לשום נושא וגם לדעתי צריך להוריד תסטיגמה שיש על הפורום 18 + ילדים בני 13 באים ומשגעים תשכל על סיגריות נרגילות
    צריך להכניס לכאן כמה חוקים חדשים כמו שקטין מתחת לגיל 18 אסור לבקש עזרה בדברים שאינם חוקיים לקטינים כמו אלכוהול לדוגמא
    ולא לשגע משתמשים שבאים לקבל עזרה בהצפות שלא לגעת בסיגריות ולא להיתקרב לזה חלאס הרסתם תפורום באים לבקש עזרה ואוכלים חרא ועצבים סליחה על הביטוי
    זאת העצה שלי אליכם מנהלי הפורום .
    תודה רבה על העצה, אבל לא כולם באמת חושפים את הגיל האמיתי שלהם ולכן אי אפשר בוודעות לדעת איזה משתמש קטין ואיזה משתמש לא קטין ואם זה היה משמעותי כמו איסור על סחר בסמים בפורום אז ההנהלה הגבוה היו מוחקים ישירות או אומרים לנו זאת והיו מסבירים את זה, אבל לגבי מישהוא שמבקש סוג מסויים של סיגריה להמליץ עליו לא משנה באיזה גיל הוא אז כן יש צורך בכך שיסבירו לו את החומרה כי אולי הוא לא מספיק מודע לבעיה ואולי הוא מסתיר זאת מהוריו או סתם חושב שזה לא כל כך מזיק? בכל מקרה זה כן מותר להסביר לו גם את החומרה וכן מותר למשתמשים קטנים לשאול שאלות על נרגילות סיגריות וכו'.
    נערך לאחרונה על ידי Like2Play; 15-06-2011 בשעה 22:33.

מנהל פורומים: 18+, תמונות סקס, ישראליות בעירום, Wolfteam לשעבר!
    אוהב אותכם פורום אטרף!

מורחקים
    לייקים
    164
    נקודות
    68

ציטוט נכתב במקור על ידי Like2Play צפיה בהודעה
    תודה רבה על העצה, אבל לא כולם באמת חושפים את הגיל האמיתי שלהם ולכן אי אפשר בוודעות לדעת איזה משתמש קטין ואיזה משתמש לא קטין ואם זה היה משמעותי כמו איסור על סחר בסמים בפורום אז ההנהלה הגבוה היו מוחקים ישירות או אומרים לנו זאת והיו מסבירים את זה, אבל לגבי מישהוא שמבקש סוג מסויים של סיגריה להמליץ עליו לא משנה באיזה גיל הוא אז כן יש צורך בכך שיסבירו לו את החומרה כי אולי הוא לא מספיק מודע לבעיה ואולי הוא מסתיר זאת מהוריו או סתם חושב שזה לא כל כך מזיק? בכל מקרה זה כן מותר להסביר לו גם את החומרה וכן מותר למשתמשים קטנים לשאול שאלות על נרגילות סיגריות וכו'.
    מותר לשאול מותר הכול אתה צודק אבל אם תיהיה כאן אכיפה די טובה אני בטוח שאף ילד מתחת לגיל 16 לא יוכל לבקש עזרה אפשר לדעת לפי הכתב שלו
    ותאמין לי היום עם כול הקמפיינים שקיימים היום כול ילד יודע את הנזק אפילו מבן אדם בן 40
    כולם יודעים ועדיין מעשנים לפי דעתי צריך להפסיק את התמיכה בילדים כאן בפורום זה נהפך לפורום גרוע שכול הזמן מזיינים תשכל על נרגילה אלכוהול וסיגריות אין כאן דיונים אמיתים כמו שאמור להיות בפורום שמיועד לגיל שמונה עשרה ומעלה מה בפועל רוב הגולשים כאן קטינים .
    ולא לשגע כול אחד שבא לבקש איזה המלצה על סיגריות שזה לא בריא וכו' צריך לפתוח אשכול (נדמה לי שקיים) ולנעוץ אותו וזהו לא יותר לא לחרפן אנשים כאן קיצר אני ממליץ לכם תעשו עם ההמלצות שלי מה בראש שלכם עם צריכים עזרה במשהו לגבי זה אני תמיד מוכן לעזור.

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

כמה שאתה צודק !

כל הנושאים בפורום נהיו נושאים של ילדים בני 14 שמתלהבים משטויות

"חברה עישנתי היום קאמל ! מה אתם מעשנים ?"
    "חברים בא לי להתחיל לעשן, מה אתם ממליצים ?"
    "קניתי נרגילה חדשה !"

חאלססססססס שיגעתם תשכל !
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,187 | הודעות: 8,199,780 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect