היי חברים ,
עוד מאמר מבית פיקאפהום, הפעם בנושא נשים רוצות גברים, ולא גורילות.
אחד המאמרים שאני הכי גאה בהם!
תוכלו ללמוד ממנו המון.
וכמובן, לאחר שקראתם, אשמח לשמוע עוד טיפים, דעות ועצות בנושא !
באהבה,
Xan -
היי חברים ,
עוד מאמר מבית פיקאפהום, הפעם בנושא נשים רוצות גברים, ולא גורילות.
אחד המאמרים שאני הכי גאה בהם!
תוכלו ללמוד ממנו המון.
וכמובן, לאחר שקראתם, אשמח לשמוע עוד טיפים, דעות ועצות בנושא !
באהבה,
Xan -
|
|
כותרת מצחיקה אני בכלל חשבתי שתדבר על זה ששרירים לא משפיעים
מאמר יפה מאוד
היי ,
שרירים לא משפיעים. מראה לא משפיע. הלבוש שלכם - לא משפיע, הכסף שלכם - לא משפיע.
העניין הוא שזה לא משפיע - על נשים !
אבל זה כן משפיע עליכם ! זה גורם לכם לחשוב שחסר לכם משהו שנשים רוצות (למרות שהבעיה בעצם - היא אתם ! )
לכן אני תמיד אומר שכל זה תופס רק לרמות הגבוהות מאד, של חברה עם INNER GAME מטורף , ולרמות המתחילות יותר, עדיף כן להראות טוב כדי שתרגישו טוב עם עצמכם...נושא עמוק מקווה שהצלחתי להעביר את המסר ב2 המשפטים האלו![]()
תודה על הפרגון, שמח להשקיע כשיש פידבק חזרה.
XAN
מאמר מצויין תודה, אשמח אם תתן מאמר יותר מפורט לinner game עם ממש רשימת תרגילים יומיים שאפשר לעשות כדי לשפר אותו..
למשל קראתי בפוסטים שלך שאתה הרבה פעמים ניגש כשאין לך מושג מה אתה הולך לאמר, במקרה שלי אם אני ייגש ואני ידע מה ה3 משפטים הראשונים שאני יאמר אז השיחה תזרום לי, אבל הרבה פעמים לוקח לי הרבה זמן לחשוב על כמה משפטים כאלו שמתאימים למצב ואני מאבד את הסט...
כל הכבוד!
פעם ראשונה שאני רואה את הבלוג שלך.. חומר לעיניין! חומר טוב
מאמר נחמד.. מבחינתי הוא כבר ידוע לחלוטין.
אגב.. יש לך פרטית עם כמה הערות..
מאמר טוב אחי אבל אני חייב להגיד משהו מעבר:
שמע אני יחסית חדש בתחום הפיקאפ(כמה חודשים) ושמעתי הרבה על אינר גיים וקיבלתי גם הסברים קצרים שמתקצרים את הנושא אבל אני באמת מבקש ממש להסביר לי קצת יותר לעומק מה זה האינר גיים(בהנחה שזה כל כך חשוב כמו שאתה אומר אתה מוזמן אפילו לכתוב על זה מאמר)
תודה מראש.
עריכה: ואת זה כתבתי לפני שראיתי שכבר הגיבו לך על אינר גיים אז אתה רואה כמו זה באמת חשוב לאנשים פה
נערך לאחרונה על ידי Avi5414; 20-06-2011 בשעה 17:56.