שאלה פה לבנות הפורום .
איזה אופי אתן אוהבות אצל בנים? אל תגידו איזה משהו מושלם כזה או משהו שאתן מקוות שיהיה לכן תגידו לאיזה אופי אתן יותר מתחברות ועם איזה בחור עם אופי מסויים בחיים לא הייתן יוצאות ?
********* טוב אתם יודעים מה בואו נהפוך את הדיון הזה ליותר מעניין - שכל אחד יגיד איזה אופי הוא מעדיף אצל המין השני.
אני רוצה שבהחורה שאני אהיה איתה תהיה עדינה אבל עם זאת אחת כזאת שיודעת מה היא רוצה ויודעת לשים גבולות בחור כמוני צריך את זה חחחח ושלא תהיה כזאת מסכנה כזאת שתעמוד על שלה , שתדע להעריך אותי, שתבין אותי . שתהיה חכמה אבל לא יותר ממני . שתדע לסלוח ולהבליג אבל לא על הכל . שלא תהיה אישה קשה . שתהיה קולית , שתזרום אבל לא יותר מדי שלא יגיע לשלב שיוריד מהערך שלה. שתהיה קצת ספונטנית , לא אגרסיבית . שתהיה אשת עבודה אבל לא אחת כזאת שיהיה לה יותר איכפת מהעבודה שלה מאשר המשפחה שלה . שתדע להתחבר לכולם , ושתפנק אותי כשאני אצתרך את זה . אחת כזאת שאני ארגיש שאני לא יכל בלעדייה אבל שגם היא לא יכולה בלעדיי - אבל לא יותר מדי דביקי כזה - האמת בכלל לא דביקי , שונא פוצי מוצי . אבל כן צריך איזו מילה טובה פה ושם .
אה והכי חשוב!! שגם אחרי הנישואים שלא תשתנה או משהו ושהסקסיות עדיין תישאר אצלה ושתישאר כמו שהכרתי אותה
לפי דעתי זאת האישה המושלמת בשבילי

ציטוט ההודעה