קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [בדיחות] כמה בדיחות נחמדות..
    על ידי coh12 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 22-11-2006, 09:59
  2. 20[בדיחות]נחמדות על עדות
    על ידי JahNuN בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 04-03-2006, 13:03
  3. [בדיחות] -> נחמדות =)
    על ידי FireSide בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 15:19
  4. [בדיחות] כמה בדיחות נחמדות
    על ידי BigBear בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 14:38
  5. בדיחות נחמדות ...
    על ידי Bomber בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 19:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

בדיחות נחמדות ! #3

  1. #1
    משתמש ותיק האוואטר של EliAv
    שם פרטי
    Eliav
    תאריך הצטרפות
    07/2010
    הודעות
    9,572
    לייקים
    575
    נקודות
    30
    מין: זכר

    ברירת מחדל בדיחות נחמדות ! #3

    בדיחות נחמדות ! #3:
    1. נשוי בן 30 שומע דפיקות בדלת, הוא ניגש, פותח את הדלת ורואה חבר שהיה לו בצבא ולא נפגשו כבר 10 שנים ואיתו כלב, שניהם ישבו וצחקו וסיפרו אחד לשני כל מה שעבר עליהם ובינתיים, הכלב הרס את כל הבית, קרע את הכורסאות, לכלך את הוילונות, שבר את המחשב, כשהחבר עמד ליד הדלת לפני שהלך, אמר לו, אני ממש שמח שבאת, אבל אם תוכל בפעם הבאה לא להביא איתך את הכלב שלך, אז ענה לו החבר : זה לא כלב שלי בכלל, הוא שכב פה בכניסה כשהגעתי, חשבתי שהוא שלך.
    2. איזה עכבר אחד שנלכד במלכודת ביער התחיל לצעוק הצילו, העבר פיל במקום והחליט לעזור לו, הוא ניגש אליו, הכניס את הזין שלו בפנים, העכבר תפס את הזין שלו, יצא מהמלכודת והודה לפיל. יום למחרת הפיל צעק הצילו בצעקות חזקות, הגיע העכבר וראה שהפיל נפל עם שתי רגליו האחוריות אל מעבר לצוק, הוא אמר לפיל שיתפוס לו את הזין והוא ימשוך אותו החוצה, הפיל ענה : עכבר, אין זמן למשחקים, עוד מעט אני נופל ומת ! העכבר מהר רץ משם הביא את המרצדס שלו, הפיל תפס במרצדס העכבר שם גז וביחד הם הצליחו לצאת, מה המסקנה ? לא צריך זין גדול אם יש לך מרצדס !
    3. קרתה תאונה גדולה כשאיזה שיכור נכנס בתוך עץ, באים לשיכור ושואלים אותו, איך זה קרה לך ? אז הוא אומר שהייתה פרה על הכביש, אז אומרים לו, נו אז למה לא דרסת אותה וזהו ? השיכור הסתכל עליהם ואמר, תאמינו לי שניסיתי אבל היא ברחה לתוך היער.
    4. באמצע הלילה פתאום נשברה הדממה ביער עבות באפריקה על ידי ארנב שהתחיל לבכות בכי תמרוקים, כל החיות ביער שלא הצליחו לישון באו אליו והתכנסו מסביבו ושאלו אותו למה הוא בוכה, אז הוא אמר שאשתו שהייתה פילה מתה, אז התחילו כולם לצחוק, אז הוא אמר : מה אתם צוחקים מישהו מתנדב לעזור לי לחפור את הבור ?!
    5. שני חברות נפגשות ומדברות בניהן, אחת מספרת לשנייה שאתמול בלילה בא אליה בעלה ואמר לה שעוד פעם אחת שהיא תעיז להתעסק איתו הוא יוציא את החיה ממנו, אבל בחייך רותי, מי בכלל מפחד משפנים ?
    6. יום אחד השועל הלך ביער וראה את הארנב רץ כולו מלא בדם, תפס אותו השועל ושאל אותו למה אתה בורח ? הארנב נאבק בכל כוחו בשועל ואמר לו : תן לי ללכת, תן לי לרוץ אני אסביר לך אחרי זה וברח משם כל עוד רוחו בנשפו, השועל המשיך ללכת ופתאום דובה גדולה תפסה אותו הרימה אותו באוויר ושאלה אותו : ראית במקרה את הטמפון שלי ?
    7. איש מוזר אחד הגיע לפסיכולוג ואמר לו שאין לו חברים, שהמשפחה שלו לא רוצה קשר איתו ושאין לו אף אחד בחיים, הפסיכולוג אמר לו שיקנה לעצמו תוכי ואז הוא יוכל לדבר איתו, האיש קנה תוכי וחזר כעבור שבוע ואמר לפסיכולוג, בהתחלה יומיים הוא דיבר איתי וכבר אמר כמה מילים אבל מאז הוא שתק והוא לא מדבר איתי יותר, הפסיכולוג אמר לו שיכניס לתוכי לתוך הכלוב מראה ואז התוכי יחשוב שיש איתו שם עוד תוכי והוא ידבר, ניסה האיש חזר ואמר לרופא שהתוכי שלו הסתכל במראה אמר מילה אחת ומת, אז הפסיכולוג שאל : נו, ומה המילה שהוא אמר ? אז האיש ענה : אוכל !
    8. שלושת הדובים נכנסים לבית, אבא דוב אומר : מישהו אכל את הדייסה שלי ! אמא דובה אומרת : מישהו אכל גם את הדייסה שלי ! בן דוב אומר : תעזבו אתכם מהדייסה, מישהו לקח לנו את הוידיאו !
    9. איש אחד יושב במרכז העיר מעמיד קופסת נעלים ומשחק עם הכלב שלו עליה דמקה, הרבה אנשים מתכנסים מסביב לראות את הדבר המדהים הזה, אחד האנשים פונה לאותו האיש ואומר לו, וואו איזה כלב חכם יש לך, עונה לו האיש מה חכם ? זה כבר 3:2 לי !
    -----------
    קרדיט לאתר אחר
    -----------
    תהנו

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    06/2011
    הודעות
    29
    לייקים
    3
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ראול הוא ריאל וריאל היא ראול
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אהבתי את 7

  4. #3
    מורחקים
    שם פרטי
    שחר
    תאריך הצטרפות
    08/2010
    הודעות
    1,364
    לייקים
    4
    נקודות
    -1
    משפט מחץ
    רק מי שנשם אבק דרכים יזכה לשאוף אוויר פסגות
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    תודה אחשלי

  5. #4
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    04/2011
    הודעות
    24
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    אהבתי

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,474 | הודעות: 8,199,067 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect