טוב ככה
יש ילדה בכיתה, יש לה חבר, אני לא רוצה אותה, גרמתי לה בטעות לרצות אותי, יצרתי יותר מידי משיכה ועכשיו היא נתנה לי את המספר שלה(אני לא ביקשתי XD) והיא אמרה שנצא.. היא בכיתה אז אני לא רוצה להרוס לעצמי את התדמית אז איך אני נפטר ממנה בצורה יפה?
טוב ככה
יש ילדה בכיתה, יש לה חבר, אני לא רוצה אותה, גרמתי לה בטעות לרצות אותי, יצרתי יותר מידי משיכה ועכשיו היא נתנה לי את המספר שלה(אני לא ביקשתי XD) והיא אמרה שנצא.. היא בכיתה אז אני לא רוצה להרוס לעצמי את התדמית אז איך אני נפטר ממנה בצורה יפה?
נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 19-06-2011 בשעה 17:41.
|
|
סבבה, תתחדש על הידידה. בסופו של דבר לא מזיק שהיא באזור, ואם אתה לא רוצה, אל תתן לזה "להתקדם שלב".
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
לא מבין תאנשים האלה...
תגיד לי זה נראה לך בסדר "לפתות סתם לכיף" בחורה?
אם אתה מתחיל עם מישהי, אל תגרום לה להרגיש אליך דברים ואז תחתוך, זה מטומטם מבחינתך ופוגע בבחורה.
לאלאלאלא
לא פיתיתי אותה בכללל
תקשיב, ילדה מהכיתה, הגיוני שאני אדבר איתה, נסעתי איתה באוטובוס היא רצתה לשבת לידי רצתה לצאת איתי לבירה הכניסה לי בכוח את המספר שלה, אני לא נגעתי בה ולא עשיתי כלום, פשוט דיברתי הכי רגיל שיש(בצורה טובה), אני לא אתנהג כמו הומו בכוונה...
ואני לא רוצה גם לצאת איתה, לא יודע איך להגיד לה יפה...
אני עם דניאל. בנות עושות את זה כל הזמן. זה טבע האדם.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
טבע האדם דפוק. אני אפילו לא ינסה להצדיק את זה.
אבל לשם הוכחה: גבר יכול להשקיע בבחורה במטרה לקבל יחס של מאהב, והיא לא שמה עליו. לי זה נראה דפוק. אבל ככה זה.
ולא, אף אחד לא מגיע לבית חולים בגלל זה, ולהרגיש בצורה מסויימת זה טבעי לגמרי. אי אפשר פשוט לגשת אליה ולהגיד לה.
את נמשכת אלי, תפסיקי, ולצפות שזה יעבור לה באותו הרגע.
איזה תדמית תגיד לי??
חאלס עם השטויות מה זה נראלך סרט? איזה תדמית?
אתה לא רוצה אותה תדאג שהיא תבין את זה.
תקשיב ל מה שאמר - inverte . צודר לגמראי