יום טוב
יום טוב
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-05-2013 בשעה 20:10.
|
|
אנשים משתמשים במושג הזה כשמדברים על לקבל את עצמך
אז אני מניח שזה קשור ללקבל את העובדה שאתה זה מי שאתה כמו שאתה וזהו..
בדרך כלל זה נאמר לשמנים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
יום טוב
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-05-2013 בשעה 20:11.
אני מניח שאם נאמר לי שאני חרא של בנאדם
אז אני צריך לטרוח להקשיב לנאמר
להשלים עם עצמי ולקבל את העובדה שאני חרא של בנאדם
ואחרי שהבנתי שאני חרא של בנאדם, והבנתי שלהיות חרא של בנאדם זה לא מה שאני רוצה להיות
אני משנה את דרכי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
יום טוב
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-05-2013 בשעה 20:12.
יום טוב
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-05-2013 בשעה 20:12.
השלמה עצמית היא בעצם להשלים עם המצב שבו אתה נמצא, מצב שבו אתה מודע לעצמך, וכנראה מבין שגם אנשים מודעים למצב שלך.
אם אנשים מודעים למצבך ואין להם בעיה עם מצבך כי הוא לטובה, אז סבבה.
אם הוא לא טוב/רע, חפש דרכים לשפר את עצמך.
אתה לא משנה את עצמך בשביל הנורמה החברתית או בשביל אנשים אחרים, אלא בעיקר בשבילך, כל אלה באים אחר כך.
בעצם בכך שאתה מודע למצבך האפשרות שלך לשיפור עצמי גדולה יותר ומודעת יותר.
מצפה לתגובה![]()
אוףף .. אני לא יכול שלא להגיב פה
אז אנחנו מדברים על כמה משתנים . בהנחה שהבן אדם באמת חרא , והחברה אומרת לו את האמת שהוא חרא , אז יש פה דיון אם להתאים את עצמך לחברה או להשאר נאמן לעצמך , ה"אני האמיתי" שלך כאילו ..
אני אישית בהנחת מטריקס כרגע , החברה משקרת אותי , ולכן אני מאמין רק לעצמי , גם אם המציאות ה"סופית" היא כמו שהחברה מתארת לי אותה , אני בוחר להציב לי מראה שמשקפת אותי ולא נותן לאף אחד לחדור לי למראה , זו ההשלמה העצמית שלי .
שאלה , הדעה שלי מהוות תפיסה אנרכיסטית או שיש לזה שם אחר ?
או שאני בכלל יחיד במיני שחושב כך?
ועוד נקודה שעלתה לי הרגע .. כדי להשלים עם עצמי אני צריך לדעת מהו ה"עצמי" לא ?
ואם עדיין לא הגעתי לנקודה שאני יודע מיהו "עצמי" , אז אני לא יכול להגיע להשלמה עצמית וחיי יהיו גרועים משהיו יכולים להיות אם הייתי יודע מה זה ה"אני עצמי" הזה ?
נערך לאחרונה על ידי player1; 20-06-2011 בשעה 08:35.
אפילו בלי להגיע להשלמה עצמית אתה יכול לחיות טוב, או אולי אפילו יותר טוב, השלמה עצמית היא בחירה של האדם בדרך כלל
מה שמצחיק אותי ואפילו די מגניב זה שהחברה יכולה לגרום לך להשלמה עצמית עם דבר שהוא לא באמת אתה, אדם משתנה כל החיים שלו, לטובה או לרעה, החברה יכולה לשכנע אותך שאתה אדם אחר ממה שאתה חושב וכשאתה תשלים עם המצב בעצם ההשלמה העצמית שלך לא תהיה מלאה? לא אמיתית ? או שבכלל האדם שאליו נהפכת זה בגלל החברה ?
יום טוב
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-05-2013 בשעה 20:13.
אז שוב עולה השאלה על ה"אמת הגדולה" , האני העצמי שלא מושפע לחלוטין מכל סוכן חיברות כלשהוא .
נוצר פה אפקט מטריקס מטורף ..
השאלה אם ליפול לתוכו ולתת לחברה להגדיר אותנו , או להילחם במשהו שאתה לא יודע אפילו נגד מי אתה נלחם , כדי למצוא את "האני העצמי האמיתי שלי" וכל אדם שינסה להגיד לך מיהו ה"אני האמיתי " שלך הוא בכלל סוכן חיברות שרוצה לעצב אותך (הסוכנים ממטריקס - מוכר ?) .
אז אין לי דרך בכלל מעכשיו ועד עולם לגלות אם יש לי בכלל "אני אמיתי" ואני לא נטו תוצר של מה שהחברה הגדירה אותי ...?
אני מרגיש תחושת ריקנות אחושרמוטה .. אני הולך לשתות כוס שוקו קר =-O
תראה מה הפוסטים שלך עושים לי XsonicX ........ תודה![]()
כרגע אתה יכול לשאול את עצמך שאלות על עצמך, מי אתה, מה אתה, מה אתה רוצה להיות, אתה יכול לגלות על עצמך דברים חדשים, איפה אתה רוצה להיות עוד 10 שנים, איך השתנת מאז שאתה זוכר את עצמך עד עכשיו, השאלה האמיתית היא למה בעצם אתה מנסה למצוא את ה"אני" שלך, אני די בטוח שאתה מרוצה מעצמך ואתה נשמע כמו אדם חכם שסגור על עצמו.
למה בעצם אתה מחפש את ה"אני" האמיתי שלך עכשיו ? מה זה בעצם ייתן לך ? שלווה ? סגירת מעגל ?
לפי דעתי לחפש את ה"אני" האמיתי שלך זה יכולה להיות משימה בלתי אפשרית, כי כמו שאמרתי ו"player1" אמר ה"אני" שלך מושפע מהחברה ואין אדם שלא הושפע מהחברה בדרך אחת או מיליון אחרות, אז האם ה"אני" שלך הוא באמת שלך ? של החברה? התוצר של החברה ?
כרגע אתה אולי יכול למצוא את ה"אני" שלך ברגעים אלו, אבל כנראה שאת ה"אני" האמיתי שלך והמקורי שלך לא תמצא אף פעם.
וואו.![]()
למה אתה ברוגז עם עצמך?
השלמה עצמית הכוונה להשלמה/קבלה של ההחלטות שאותן לקחת ברגע נתון ועשו אותך שמח/מאושר/שלו