בקיצור ידידה טובה שלי הכירה לי דרך הפייסבוק חבר שלה וההיא התחילה לדבר איתי, היא שלחה כל יום הודעות, אבל אני לא ממש הייתי בקטע, היא קטנה ממני בשנה והיא די התחילה איתי, אבל לא שיתפתי ממש פעולה, היא התחילה לשלוח אינבוקסים, סמסים, לבסוף אפילו שיחות טלפון, ואני הייתי די יבש איתה. אחרי שבוע שבועיים התחלנו ממש לדבר על הכל, ופתיתחי כבר רגשות, התחלנו לדבר בטלפון שעות כל יום, היא הייתה אומרת לי שהיא מתגעגעת לקול שלי, היא קינאה כדבירתי על בנות אחרות( בכוונה) היא שאלה בלי סוף אם אני אוהב אותה, ולחצה מאד שנפגש. בסופו של דבר הסכמתי להפגש איתה ולקחתי מונית לבית שלה, תכננו לטייל בשכונה שלה. אחרי כמה דקות שהלכנו נכנסו לבית שלה, שיחקנו כדורסל ואחרי זה ישבנו על הספה במרפסת שלה והיא נשענה עלי, ליטפנו אחד את השני, זה היה גן עדן, ככה שעתיים עד שהיא אמרה בוא לחדר שלי, ואז נכנסו למיטה שלה, התנשקנו והתכרבלנו עד 3 וחצי בבוקר ואז הלכתי הביתה מאושר, ביום שלמחרת עוד הכל היה בסדר, היא אפילו כתבה לי אוהבת במסנג'ר אבל ביום הבא היא התהפכה, היא ענתה לי קר במסנג'ר ושאלתי אותה מה המצב שלנו, לאן ממשיכים. אמרתי לה שאני רוצה להמשיך להפגש ושיש לי רגשות כלפיה, חשבתי שזה מובן מאליו שאחרי לילה כזה אנחנו ניהיה ביחד, הכל היה כל כך מושלם, היא שידרה לי מהרגע הראשון שהיא רוצה, אבל להפתעתי היא אמרה לי שהיא מבולבלת וצריכה זמן.
נתתי לה שבוע עד שביקשתי את התשובה ה הסופית. והיא פשוט אמרה לי שהיו התנהגויות בלילה שהיא לא אהבה,ואמרה שהיא לא מסוגלת להמשיך עם זה המציאה שאמרתי לה שתפסיק לנשק אותי ואמרה שאמרתי שאני מצליח עם בנות, אלו דברים שאני כמעט בטוח שלא עשיתי, ובטענה שעשיתי עוד " המון דברים שהיא לא אהבה" ביקשתי ממנה עוד צ'אנס אחד, אמרתי לה שיש לי רגשות כלפיה, שאנחנו הורסים משהו מדהים, לא האמנתי שהיא רוצה שנזרוק לפח את מה שהיה בינינו, אבל התשובה שלה הייתה סופית, היא רוצה לחתוך. ועכשיו אני נשארתי עם הכעס העצום הזה, האכזבה, התסכול היא עבדה כל כך קשה להשיג אותי, גרמה לי לפתח רגשות, ואחרי הלילה המדהים שלנו היא פשוט גמרה הכל, בעזרת תירוצים מזדיינים שאני פשוט לא מבין. כל המאמצים שלי שנפגש עוד פעם אחת אחרונה נכשלו, זה נגמר
ועכשיו אני פשוט מבואס על החיים, מתגעגע לשיחות שלנו, לכינויים, לסמסים, חושב כל הזמן על אותו הלילה שעשינו ביחד.. ופשוט לא מבין, איך היא רוצה לזרוק לפח
את כל מה שהיה בינינו.. שואל את עצמי אם אין לה רגשות כלפיי? אם הכל היה הצגה? ואם כן יש לה, איך גומרים על שטויות כאלה דבר מדהים שכזה? את הכל היא יזמה.. השיחות, הפגישה, רק את הנשיקה הראשונה אולי אני.. זה פשוט לא הגיוני מה שהולך פה
למה היא עשתה לי את זה..?

ציטוט ההודעה