קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בעיה|יש לי בעעיה לא יודע למה היא קשורה
    על ידי e_L_i בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-08-2007, 10:54
  2. עזרה| למה היא מתחמקת ממני ?? | בן 15
    על ידי BYmyself250 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 27-07-2007, 22:17
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 03-05-2007, 17:50
  4. טעות באי מייל... למה היא גורמת
    על ידי -=sPlItE=- בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 24-09-2006, 01:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

למה היא עשתה לי את זה...?(18) והיא בת 16

ברירת מחדל למה היא עשתה לי את זה...?(18) והיא בת 16

בקיצור ידידה טובה שלי הכירה לי דרך הפייסבוק חבר שלה וההיא התחילה לדבר איתי, היא שלחה כל יום הודעות, אבל אני לא ממש הייתי בקטע, היא קטנה ממני בשנה והיא די התחילה איתי, אבל לא שיתפתי ממש פעולה, היא התחילה לשלוח אינבוקסים, סמסים, לבסוף אפילו שיחות טלפון, ואני הייתי די יבש איתה. אחרי שבוע שבועיים התחלנו ממש לדבר על הכל, ופתיתחי כבר רגשות, התחלנו לדבר בטלפון שעות כל יום, היא הייתה אומרת לי שהיא מתגעגעת לקול שלי, היא קינאה כדבירתי על בנות אחרות( בכוונה) היא שאלה בלי סוף אם אני אוהב אותה, ולחצה מאד שנפגש. בסופו של דבר הסכמתי להפגש איתה ולקחתי מונית לבית שלה, תכננו לטייל בשכונה שלה. אחרי כמה דקות שהלכנו נכנסו לבית שלה, שיחקנו כדורסל ואחרי זה ישבנו על הספה במרפסת שלה והיא נשענה עלי, ליטפנו אחד את השני, זה היה גן עדן, ככה שעתיים עד שהיא אמרה בוא לחדר שלי, ואז נכנסו למיטה שלה, התנשקנו והתכרבלנו עד 3 וחצי בבוקר ואז הלכתי הביתה מאושר, ביום שלמחרת עוד הכל היה בסדר, היא אפילו כתבה לי אוהבת במסנג'ר אבל ביום הבא היא התהפכה, היא ענתה לי קר במסנג'ר ושאלתי אותה מה המצב שלנו, לאן ממשיכים. אמרתי לה שאני רוצה להמשיך להפגש ושיש לי רגשות כלפיה, חשבתי שזה מובן מאליו שאחרי לילה כזה אנחנו ניהיה ביחד, הכל היה כל כך מושלם, היא שידרה לי מהרגע הראשון שהיא רוצה, אבל להפתעתי היא אמרה לי שהיא מבולבלת וצריכה זמן.
    נתתי לה שבוע עד שביקשתי את התשובה ה הסופית. והיא פשוט אמרה לי שהיו התנהגויות בלילה שהיא לא אהבה,ואמרה שהיא לא מסוגלת להמשיך עם זה המציאה שאמרתי לה שתפסיק לנשק אותי ואמרה שאמרתי שאני מצליח עם בנות, אלו דברים שאני כמעט בטוח שלא עשיתי, ובטענה שעשיתי עוד " המון דברים שהיא לא אהבה" ביקשתי ממנה עוד צ'אנס אחד, אמרתי לה שיש לי רגשות כלפיה, שאנחנו הורסים משהו מדהים, לא האמנתי שהיא רוצה שנזרוק לפח את מה שהיה בינינו, אבל התשובה שלה הייתה סופית, היא רוצה לחתוך. ועכשיו אני נשארתי עם הכעס העצום הזה, האכזבה, התסכול היא עבדה כל כך קשה להשיג אותי, גרמה לי לפתח רגשות, ואחרי הלילה המדהים שלנו היא פשוט גמרה הכל, בעזרת תירוצים מזדיינים שאני פשוט לא מבין. כל המאמצים שלי שנפגש עוד פעם אחת אחרונה נכשלו, זה נגמר
    ועכשיו אני פשוט מבואס על החיים, מתגעגע לשיחות שלנו, לכינויים, לסמסים, חושב כל הזמן על אותו הלילה שעשינו ביחד.. ופשוט לא מבין, איך היא רוצה לזרוק לפח
    את כל מה שהיה בינינו.. שואל את עצמי אם אין לה רגשות כלפיי? אם הכל היה הצגה? ואם כן יש לה, איך גומרים על שטויות כאלה דבר מדהים שכזה? את הכל היא יזמה.. השיחות, הפגישה, רק את הנשיקה הראשונה אולי אני.. זה פשוט לא הגיוני מה שהולך פה
    למה היא עשתה לי את זה..?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

הקטעים האלה קוראים להמון חבר'ה... אני יתן לך משל, ונראה אם אתה מבין מה אני אומר...
    אתה נכנס לרכב בפעם הראשונה, רכב ידני כמובן, הכל טוב ויפה ואתה כבר מת להגיע ל400 קמ"ש, חלום ילדות לראות את המד על 400...
    אז אתה לא יכול להתאפק ישר מעביר להילוך חמישי ומתחיל ללחוץ על הגז, כמובן שכחת להרים את הנדברייקס , להכניס את הגיר עם הקלאצ', אחרי 30 שניות של גז המנוע מתחרבן, והכל נדפק, הרכב מת...
    טעות נפוצה אחי, אתה רואה מערכת יחסים ואתה כבר רוצה את הטופ, אז אתה מדלג על השלבים של ההיכרות, הפגישות הראשונות, הבסיס!

היא כנראה נבהלה, או משו, אין לי מושג, אין לאפחד מושג אחי, זה מוח של בנות... רק בנות יבינו, אתה מבין?
    תנסה להגיד לה שאתה מתחרט על זה שהתחלתם ככה, ושאתה רוצה דף חדש, ולעשות את זה כמו שצריך, וככה לבנות את המערכת בינייכם ולהיות מאושר!

קח לדוגמה אותי, אני לא נישקתי, וכמובן לא יותר, חצי שנה ראשונה עם חברה שלי, עכשיו, יש לי הכול, לה יש הכול, אני לא רואה סוף למערכת יחסים ביניינו, יש לנו בסיס חזק מספיק בשביל להחזיק אותנו בייחד, עברנו את הקטע שנפרדים אחרי מריבות, עברנו את הקטע שזה רק פיזי, תנסה להיות גם ככה, "לבשל" אותה על אש נמוכה ככה היא לעולם לא תישרף! (אבל לא על אש נמוכה מידי)

בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 21-06-2011 בשעה 19:43. סיבה: תודה לEnblack שעזר לי לתקן שגיעות כתיב מביכות
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

ציטוט נכתב במקור על ידי -Heaven- צפיה בהודעה
    הקטעים האלה קוראים להמון חבר'ה... אני יתן לך משל, ונראה אם אתה מבין מה אני אומר...
    אתה נכנס לרכב בפעם הראשונה, רכב ידני כמובן, הכל טוב ויפה ואתה כבר מת להגיע ל400 קמ"ש, חלום ילדות לראות את המד על 400...
    אז אתה לא יכול להתאפק ישר מעביר להילוך חמישי ומתחיל ללחוץ על הגז, כמובן שכחת להרים את האנברקס (ככה כותבים את זה נכון?) , להכניס את הגיר עם הקלאצ', אחרי 30 שניות של גז המנוע מתחרבן, והכל נדפק, הרכב מת...
    טעות נפוצה אחי, אתה רואה מערכת יחסים ואתה כבר רוצה את הטופ, אז אתה מדלג על השלבים של ההיקרות, הפגישות הראשונות, הבסיס!

היא כנראה נבהלה, או משו, אין לי מושג, אין לאפחד מושג אחי, זה מוח של בנות... רק בנות יבינו, אתה מבין?
    תנסה להגיד לה שאתה מתחרט על זה שהתחלתם ככה, ושאתה רוצה דף חדש, ולעשות את זה כמו שצריך, וככה לבנות את המערכת בינייכם ולהיות מאושר!

קח לדוגמה אותי, אני לא נישקתי, וכמובן לא יותר, חצי שנה ראשונה עם חברה שלי, עכשיו, יש לי הכול, לה יש הכול, אני לא רואה סוף למערכת יחסים ביניינו, יש לנו בסיס חזק מספיק בשביל להחזיק אותנו בייחד, עברנו את הקטע שנפרדים אחרי מריבות, עברנו את הקטע שזה רק פיזי, תנסה להיות גם ככה, "לבשל" אותה על אש נמוכה ככה היא לעולם לא תישרף! (אבל לא על אש נמוכה מידי)

בהצלחה!
    אחי את הקטע של ההיכרות עשינו במשך שבועיים בערך בפייסבוק ובטלפון, דיברנו כל היום על כל, כמו זוג נשוי דיברנו, ידעתי עליה דברים שאף אחד לא ידע, ונראה לי שבגלל זה הפגישה הראשונה שלנו הלכה רחוק כל כך, ניסיתי לבקש צ'אנס אחד לתקן, עוד פגישה אחת וזהו, ביקשתי שלא נזרוק הכל לפח ואמרתי לה שאני מצטער אם היא נפגעה ממשו, אבל היא פשוט אמרה שהיא לא מסוגלת להמשיך... מה אני אמור לעשות? לוותר? או להמשיך לנסות כמו איזה אהבל נואש ולהשפיל את עצמי בגלל שאני רוצה אותה כל כך..?

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

בוא אני אענה לך תשובה קצרה וקולעת ונבקש מאנשים כאן לא לנסות לקטול אותי כי בנושא הזה אני נורא בקיא ועדיין חם, היא פאקינג בת 16 !!!!!!! היא ילדה בכל המובנים, ההורמונים משתוללים שום דבר לא סגור אצלהן, פזיזות ומבולבלות, אל תתרגש חבר היה לי קטע דומה רק שאני בן 20 והיא הייתה בת 16 והיא חתכה לי אחרי חודש וחצי בלי שום הסברים בלי שום כלום, ודיברתי עם מספיק בנות בגיל הזה(עבודה שלי בין היתר) וכוחן העידו שהן לא סגורות על עצמן ולא בוגרות ומוכנות לקשר. 
    The Pod

שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

אחויה, אל תשווה בין לדבר בטלפון ופייסבוק לבין שיחה פנים מול פנים בטיול למעיין טוב, או סתם טיול בעיר...
    זה לא אותו דבר!

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

אחויה, אל תשווה בין לדבר בטלפון ופייסבוק לבין שיחה פנים מול פנים בטיול למעיין טוב, או סתם טיול בעיר...
    זה לא אותו דבר!
    בסדר, אבל אם היא לא הייתה אוהבת את מה שהיא ראתה כשנפגשנו במציאות הדייט הראשון לא היה נגמר במיטה שלה לא? זה מה שמעצבן אותי, אם היא לא ידעה מה היא מרגישה למה היא לא חשבה על זה לפני שהיא התנשקה איתי כל הלילה, ועוד ביום שלמחרת כתבה לי אוהבת, בקיצור שיחקה בי

שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

יותר כמו שיחקה בעצמה... איך היא מרגישה לפי דעתך?

יותר כמו שיחקה בעצמה... איך היא מרגישה לפי דעתך?
    כמה הייתי נותן כדי לדעת.. אבל היא לא התחילה שיחה כבר כל כך הרבה זמן, אחרי שפעם היא הייתה מתחילה 3 כל יום, זה גורם לי לחשוב שלא היה לה רגשות מעולם, שהיא שכחה אותי ושהיא כבר המשיכה הלאה.. למרות שאני רוצה לחשוב שקשה לה והיא תחזור על ארבע בקרוב
    נערך לאחרונה על ידי soya; 22-06-2011 בשעה 20:56.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ואולי מצאת חן בעיניה רק דרך המחשב ובמציאות לא? דברים כאלה קרו מעולם וחבל שתתקע על זה.
    פשוט תמשיך הלאה,לא חסר בנות בעולם.

ציטוט נכתב במקור על ידי Michael. צפיה בהודעה
    ואולי מצאת חן בעיניה רק דרך המחשב ובמציאות לא? דברים כאלה קרו מעולם וחבל שתתקע על זה.
    פשוט תמשיך הלאה,לא חסר בנות בעולם.
    כל הזמן הזה שדיברנו פחדתי שבמציאות אני לא אמצא חן בעיניה, שהפגישה תיהיה נוראית, אבל כמו שכבר אמרתי הייתה פגישה מהחלומות! אם לא הייתי מוצא חן בעיניה היא הייתה מתנשקת איתי 8 פעם?! אני פשוט לא מביןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

ציטוט נכתב במקור על ידי soya צפיה בהודעה
    כל הזמן הזה שדיברנו פחדתי שבמציאות אני לא אמצא חן בעיניה, שהפגישה תיהיה נוראית, אבל כמו שכבר אמרתי הייתה פגישה מהחלומות! אם לא הייתי מוצא חן בעיניה היא הייתה מתנשקת איתי 8 פעם?! אני פשוט לא מביןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    וואלה אני לא יודע מה להגיד לך,יש בנות ויש בנות.כנראה שהיא הבינה אח"כ אחרי שכבר הלכת שזה לא מתאים לה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,506 | הודעות: 8,173,093 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect