170 שקל לחודש כולל מע"מ עבור חבילת 400 דק' לכל החברות
400 אס אמ אס
2 GIGA גלישה
שווה מה אתם אומרים?
תודה רבה
170 שקל לחודש כולל מע"מ עבור חבילת 400 דק' לכל החברות
400 אס אמ אס
2 GIGA גלישה
שווה מה אתם אומרים?
תודה רבה
|
|
הכל שווה חוץ מהאינטרנט/ 2 ג'יגה באייפון נגמר תוך שנייה הם סתם אומרים שזה מלא בחברה שלך.
לי יש גלקסי ואני משלם 170 שקל ומקבל SMS 400 ו400 דקות לכל החברות אינטרנט ללא הגבלה ושירותי GPS.
אם זה החודש הראשון שלך אתה יכול לנסות את האינטרנט ככה ב2 ג'יגה ואם אתה רואה שאתה חורג מזה וצריך לשלם יותר אז תגיד לחברה שלא ידעת שאסור לגלוש באתרים כאלה ולהוריד דברים כאלה...
בקיצור תחרטט אותם לכולם הם מורידים בחודש הראשון לי הם הורידו 1300 שקל אז אין סיבה שלך הם לא יורידו.
זה תלוי אם אתה צריך את כל זה כן שווה
אם אתה לא באמת תדבר ת400 דקות ות200 אסמסים אז ביזבוז כסף עצבני
אם יותר חשוב לך דקות וSMS אז תנסה להוסיף
אני קיבלתי חבילה על אייפון 4 בפלאפון,חבילה של 500 דקות,500 SMS ו-1 ג'יגה גלישה ב-170 ש"ח ואם אני עובר 200 דקות אז זיכוי של עוד 20 שקל...סופי 150 לחודש..
תתווכח איתם קצת...
My Anime List
PSN : Barak2xD - תוסיפו חופשי
תאוריה - 1 (טעות 1) - 23.5.12 / שיעורי נהיגה - 33 (ידני) / טסט פנימי - 1 / טסט חיצוני -
My Camera : Fuji Finepix HS20 EXR
תלוי בדרישות שלך,400 SMS?קצת מוגזם.
לי יש 1300 ואני משתמש במאה בחודש,נסה לקצץ את הSMS ולהוסיף דקות במקום.
בסה"כ דיי שווה.
אני משלם על הגלאקסי שלי 169 ש"ח על:
1300 דקות
1300 SMS
1 ג'יגה גלישה
תגיד מאיפה אתה מביא את השטויות האלה,יש לי חבילת ג'יגה גלישה ואני כל הזמן שומע מוזיקה רק דרך יוטיוב,וכל הפלאפון מתעדכן באינטרנט+ ואני צופה בערוצים ובסרטים בפלאפון+הגלישה הרגילה(חדשות,פייסבוק ו one )
ואני לא גומר את זה..
2 ג'יג'ה לא משנה מה הוא יעשה הוא כמעט ולא יסיים בחיים.
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 23-06-2011 בשעה 02:17.
תודה על העצות... הייתי בטוח שזה הצעהממש זולה מיסתבר שלא להיט...
יש חבילה של קצת דקות שיחה ואסמסים והרבה גלישה נגיד : 150 דקות , 150 אסמסים ו 6 ג'יגה גלישה ב - 170 שקל ?
סרטון שמדגים עד כמה חתולים הם טיפשים :
http://www.youtube.com/watch?v=3uDvxLrOeh8
נראה לי דפוק החבילה שלי די טובה 1100 דקות לכול היעדים 3500 ליעדים ברשת אורנ'ג 1100 אסמסים 2 ג'יגה גלישה ב250 ואין מצב שאתה עוקף את החבילה הזאת דרך אגב יש לי גלאקסי
--------------------------------------------------------------------------------------------
זה עיסקי?יענו כמה מהמישפחה?
חבר וכל המשפחה לשו (4) כל חדוש אלף דקות וSMS ו2G רק 120 אייפון 4
שווהה אחי איזה חברה זו?! אחותי קיבלה ב 200 אבל יותר דקות ואסמסנס
אחי הכל תלוי כמה אתה מדבר אם תחרוג מהדקות זה לא משתלם.