היי , בתור מעשן דיי מתחיל הייתי רוצה לדעת , סתם , תוך כמה זמן / סיגריות התמכרתם ממש ?
מכמה התחלתם ביום וכמה אתם עכשיו?
עם מה התמכרתם...
שיהיה דיון מהנה!
היי , בתור מעשן דיי מתחיל הייתי רוצה לדעת , סתם , תוך כמה זמן / סיגריות התמכרתם ממש ?
מכמה התחלתם ביום וכמה אתם עכשיו?
עם מה התמכרתם...
שיהיה דיון מהנה!
|
|
אלם אדום חצי שנה טובה..אני מעשן כעת 3 שנים ואני בתהליכי הפסקה
קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
ספוילר:
חחח מה חצי שנה..
זה תלוי בך ובכמות שאת המעשן ..
תבין (ככה הסבירו לי )
אתה נולד עם כמות ניקוטין בסיסית ..
עכשיו ברגע שאתה מעשן הניקוטין עולה ועולה ועולה ועלה עד שהוא מגיע ל נקודה מסוימת ..
ברגע שאתה נגיד לא מעשן ככה כמה שעות הגוף דורש את הניקוטין שהגעת אליו קודם .. ולכן כאשר שאתה מעשן הניקוטין חוזר למצב הקודמי שלו .. וזה גם בעצם מה שגורם לך לרצות לעשן עוד ועוד עוד (אני מקווה שהבנת)
עכשיו איך שאני חוזר לפני שהפסקתי לעשן סיגריות .. זה היה בהתחלה ממש חרא .. ואחרי זה כול סגריה הייתה ממש טוב..
לקח לי להתמכר בערך שבועיים משו כזה ..
אני מעשן 3 שנים ולא התמכרתי. יש מצבים ששלושה ימים אני לא מעשן, כי לא יצא לי לקנות סיגריות. ואני מעשן די הרבה כשיש לי סיגריות.
אני פשוט נהנה לעשן. לא מכור ולא..
אני כשהתחלתי ברבע שעה עישנתי 3 סיגריות רצוף כי לא התחלתי בשביל פוזה למה הסתכלתי על אבא שלי שמעשן 3 קופסאות ביום ורציתי לראות איך זה מרגיש כשאתה מכור חחחחח אז כמו דפוק חשבתי ש3 סיגריות רצוף עושות משו וחוץ מסטלה עצבנית לא קיבלתי כלום [:
אבל לקח לי בערך שבוע עד שהרגשתי שאני צריך חחחח ואני מעשן כבר 4 וחצי שנים ובשנה הראשונה הייתי מעשן מלאא איזה קופסה וחצי ואז ירדתי לאיזה חצי קופסה ביום
וואי וואי איזה חפירות חחחח
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אממ אישית...קצת יותר מחצי שנה..
כשהתחילו לי מין בחילות מגעילות ורק שעישנתי הם נגמרו..אגב הם עד היום אם אני לא מעשן בוקר ><..