יש לי ווינדוס 7 אני משתמש בדפדפן גוגל כרום וכל פעם שאני מנסה להוריד משהוא אחרי שזה מסיים את ההורדה של גוגל זה פותח לי את הכתבן של גוגל ושם זה מנסה להוריד את המשחק אבל בכל זאת לא יכול
יש לי במחשב בעיה שצריך לתקן או שזה תוכנה שצריך להתקין?
תודה.
יש לי ווינדוס 7 אני משתמש בדפדפן גוגל כרום וכל פעם שאני מנסה להוריד משהוא אחרי שזה מסיים את ההורדה של גוגל זה פותח לי את הכתבן של גוגל ושם זה מנסה להוריד את המשחק אבל בכל זאת לא יכול
יש לי במחשב בעיה שצריך לתקן או שזה תוכנה שצריך להתקין?
תודה.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תנסה להסיר את הגוגל כרום,
לא כ"כ הבנתי מה הבעיה עם הכתבן, כשאתה בא לפתוח את קובץ שהורדת הוא נפתח עם הכתבן?
תנסה להשתמש באינטרנט אקספלורר.
יש לי במחשב בעיה שבגללה אני יכול לעבוד רק בגוגל כרום אבל פשוט אחרי שזה מסיים להוריד זה מפעיל סוג של "התקנה" של המשחק דרך הכתבן ולוקח לזה שעות לעשות את זה וברגע שאני עושה את הדבר הכי קטן הכתבן נתקע ולא מתקין כלום
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה הבעיה שאתה יכול לעבוד רק עם גוגל כרום?
כן אבל אני לא בטוח אם זה קשור אז תענו לי על השאלה הראשונה יש תוכנה מסוימת שאיתה אפשר להוריד משחקים למחשב?
מ א ו ש ר
רק כשאתה מוריד משחקים זה פותח לך את ההתקנה בכתבן?
מה לגבי שירים/מסמכים?
מ א ו ש ר
שניה אני מבולבל מה זאת אומרת כתבן?
תוכל להביא תיעוד (צילום מסך או משהו)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כן זה רק בנוגע למשחקים ובקשר לתמונה עם מישהו יוכל להסביר לי איך לצלם את המסך אני יוכל להביא תמונה (שמעתי שצריך ללחוץ על print screen sysrq אבל זה לא עובד לי)
מ א ו ש ר
אתה לוחץ על Prtscn או איך שזה רשום אצלך והולך ל"צייר" (או לחילופין, התחל ורושם mspaint)
ועושה הדבק (או Ctrl+V), שומר את הקובץ בתור JPEG ומעלה לאינטרנט.
לגבי הבעיה שלך תוריד winrar ודרכו תפעיל משחקים
במידה ויש לך כבר
תעשה מקש ימני על הקובץ פתח באמצעות winrar ותסמן V על פתח תמיד עם קובץ זה
מ א ו ש ר
ננעל.