קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-11-2010, 15:57
  2. אביב גפן- לבכות לך
    על ידי Gangsa בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-05-2006, 16:08
  3. אביב גפן - ועם הזמן
    על ידי Perfection בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-04-2006, 11:50
  4. האלבום החדש של אביב גפן
    על ידי void main(void) בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-03-2006, 17:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

אביב גפן נגד עופר לוי :

משתמש משקיע האוואטר של avior011
    שם פרטי
    אביאור
    לייקים
    76
    נקודות
    136
    משפט מחץ
    1+1=11 ^*^

Post אביב גפן נגד עופר לוי :

אביב גפן: "עופר לוי הוא אפס, הוא בעצמו בהמה"

בהופעתו שהתקיימה אמש בהאנגר 11 בנמל תל אביב תקף אביב גפן מעל הבמה את הזמר עופר לוי על התבטאויותיו נגד חברי הקהילה הומו-לסבית

אביב גפן הופיע הלילה בהאנגר 11 שבנמל תל אביב ולפני ביצוע השיר "בוקר טוב, איראן" בהופעתו, בחר לתקוף את הזמר עופר לוי. "לא מזמן התראיין הזמר עופר לוי ואמר דברים מאוד קשים על אנשי הקהילה ההומו-לסבית", אמר גפן, בהתייחסו לראיון שנתן עופר לוי לאתר mako.

"אז אני רוצה להגיד לכם שעופר לוי הוא חתיכת אפס, ושאם הוא קורא להומואים וללסביות בהמות על שתי רגליים - הוא בעצמו בהמה על שתי רגליים", אמר גפן לקהל.
    "נגד כל השחורים שמדכאים לנו את המדינה"

"הומואים ולסביות - שימו זין על כולם". אביב גפן
    צילום׃ דרור נחום

"ואם יש פה מביניכם הומואים או לסביות, אז אחים ואחיות שלי, אני רוצה להגיד לכם שתעשו מה שאתם רוצים ואל תתנו לאף אחד לפגוע בכם, תהיו חופשיים ושימו זין על כולם!"

"ואת השיר הבא אני רוצה להקדיש נגד כל השחורים שמדכאים לנו את המדינה", אמר גפן, וכאמור ביצע את השיר "בוקר טוב, איראן", שמדבר על ההתדרדרות של ישראל, מבחינתו, לכיוון של מדינה שמדכאת את חופש המחשבה.
    אחרי סיום השיר, ממש במקרה, העלה גפן לבמה את אורנה בנאי, שתבצע איתו את שירו "השיר שלנו". אורחים נוספים של גפן על הבמה הלילה בהאנגר היו נינט טייב, שלום חנוך וחברי להקת משינה, שהגיעו לחלוק כבוד לגפן, אשר ציין 20 שנה לצאת אלבומו הראשון "זה רק אור הירח".

המקור:
    http://www.mako.co.il/music-news/loc...&pId=786102762

דיעה אישית : וואלה אביב גפן הזה אדם קיצוני , מופרע שכלית וגם הוא אומר את זה על עצמו.
    לגבי הטענות שלו האם הן מוצדקות זה עניין של אידאולוגיה אני לדוג' עם כל הכבוד נגד כל הנושא
    של הומאים ולסביות ולכן בעניין הזה אני עם עופר לוי... אבל גם לי כל העניין הזה ... הנושא שבאמת
    בוער הוא לא "הומאים" זה רק היה סיפור כיסוי כדי לתקוף את המוזיקה המזרחית וע"י כך שלקח
    זמר קיצוני בזמר הים תיכוני כדוג' עופר לוי שידוע בדיעותיו הנוקבות והלא מתפשרות... בקיצור הוא
    מנסה למשוך אש לעבר המוזיקה המזרחית הכול כמובן מתוך קנאה ושנאה ... אז לפני שהוא תוקף
    ומבקר אחרים אני ממליץ לו לבדוק תחילה את עצמו כמו שהוא טוען "מדינה שמדכאת את חופש המחשבה"
    ע"פ דבריו נראה שהוא לא ממש עומד מאחורי הסיסמה הזו שמתנשאת כביכול בשמו ... לסיכום
    נמאס כבר מהקנאה להצלחה של המוזיקה המזרחית... כמו שאמרתי בעבר יש המון מה לשפר בה
    אבל אי אפשר לשלול ולא להתחייס לדברים הטובים שהיא עושה לנו וכמו שאייל הקדיש את השיר ליהורם
    גאון אני מקדיש גם לאביב גפן :

מה איתכם ? עם מי אתם ? מה אתם חושבים על אביב גפן?
    נערך לאחרונה על ידי avior011; 26-06-2011 בשעה 15:25.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא משהו בכלל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:13.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,486 | הודעות: 8,173,073 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect