אני אוהב בעיקר ללמוד מהרצאות, ראיתי כבר את ההרצאה של ה-5 שעות של מיסטרי וגם הרצאה 8 שעות של טיילר, למישהו יש אולי הרצאה מעניינת להורדה של אומן פיתוי אחר?
אני אוהב בעיקר ללמוד מהרצאות, ראיתי כבר את ההרצאה של ה-5 שעות של מיסטרי וגם הרצאה 8 שעות של טיילר, למישהו יש אולי הרצאה מעניינת להורדה של אומן פיתוי אחר?
|
|
יש לרוס ג'פריס הרצאה שהועלתה לאינטרנט, תחפש ב thepiratebay.org
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
יש הרצאות שלא ממש קשורות לפיקאפ אבל מדברות על החיים בכללי ויש שם אנשים ממש חכמים שמדברים ולפחות לי זה נותן להבין הרבה דברים בחיים ונותן מוטיבציה
חפש בגוגל Ted talks יש שם מלא הרצאות וכולם עם תרגום..
אפשר לשאול איזו הרצאה של מיסטטרי? ואיפה אפשר לראות אותה?
ההרצאה של מיסטרי.. אי אפשר להוריד אותה.. הכל שם עם סיסמא.. יש לך אולי מקור אחר?
אין לי מקור אחר אחי, זה אמור להיפתח להורדה כל כמה זמן, לי היה כמה דולרים מיותרים בפייפאל אז פשוט שילמתי 4 שקל והורדתי אותה..
בכ"מ
בסוף הגעתי ל2 הרצאות של David deangelo
Approaching Women - זאת ההרצאה שאני רואה עכשיו, הרצאה של 10 שעות שמתרכזת בלפתוח ואיך להתגבר על פחד הגישה, חוץ מדיאנג'לו בהרצאה הזאת משתתפים מיסטרי, טיילר ועוד כמה אומנים מהגדולים שיש שבאו במיוחד בשביל ההרצאה, מדברים שם על איך לפתוח בכל סיטואציה איך לאלתר משפטי פתיחה, איך לעבור את 10 המחסומים שגבר נתקל בהם כשהוא רוצה לגשת לאישה ועוד..
ההרצאה השניה שהורדתי היא Become mr.right גם של דיוויד דיאנג'לו עוד לא התחלתי לראות אותה, היא ארוכה מאוד, אולי יש פה מישהו שראה אותה ויכול להגיד לי בקצרה על מה היא?
נערך לאחרונה על ידי R0Y; 08-07-2011 בשעה 19:46.
ultimate natural game של גמבלר ועוד כמה מהחברה של PUATRAINING
Stealth Attraction מדברים עלליו הנ"לל אך הוא יותר מעמיק
תודה, שכל אחד יפרסם פה את ההרצאות המעניינות שהוא מכיר זה יכול להיות אחלה דיון