קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ספוילר] ספוילרים ליום ראשון :)
    על ידי -SeXy- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-02-2011, 20:27
  2. [ספוילר] אני יודע שחיכיתם לזה ספוילרים ליום ראשון!
    על ידי -Edge- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-01-2011, 21:23
  3. [ספוילר] ספוילרים ליום ראשון :)
    על ידי -Edge- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-01-2011, 20:51
  4. יאללה פלוסים ועוד כמה ליום ראשון , דוואי דוואי
    על ידי MeToRaF בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 21:19
  5. חייב עזרה יש לי עבודה לעשות ליום ראשון
    על ידי oFiRB בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 10:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

ספוילרים ליום ראשון :)

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile ספוילרים ליום ראשון :)

ברט הארט החל להופיע לאחרונה בהאוס שואוס של סמקדאון והוא עשוי להשתלב בקרוב בסטוריליין כלשהו באחת התוכניות.

מאחורי הקלעים הבינו שנכשלו עם טד דיביאסי בכל כיוון בוקינג שנתנו לו, ולכן החליטו להחזיר את השילוב בינו לבין קודי רודס, שכרגע יהיה בסגנון מיז-אלכס ריילי, בו דיביאסי עושה את כל "העבודה השחורה" עבור רודס, לפני שבסופו של דבר יהפוך לפייס ויכנס לפיוד איתו.

שווי המניות של משפחת מקמהן ב- WWE מוערכים נכון להיום ב- 163 מיליון דולר, בהשוואה ל- UFC, מניותיו של לורנצו פרטיטה מוערכות ב- 506 מיליון ושל דנה וויט ב- 113 מיליון.

ג'ין סניצקי היה מאחורי הקלעים בהקלטות סמקדאון האחרונות וכרגע יש דיבורים על חזרה אפשרית שלו.

רשת USA שוקלת להוסיף תוכנית WWE נוספת שתשודר לפני RAW, שתהיה תוכנית בסגנון "ספירה לאחור" כמו שעושים ה- NFL לפני משחקים.

שון מייקלס התראיין לאתר wrestlingnewslive.tk ודיבר על מס' נושאים:
    שסקוט הול נעדר מטקס היכל התהילה שלו בטענה ש"יהיו יותר מדי פיתויים עבורו שם":
    "אני זוכר שקווין (נאש) אמר לי וגם אני חשבתי ככה שזה דבר טוב שסקוט היה מודע לזה, ואני חייב לתת לו קרדיט על כך כי הוא היה צריך להתחיל איפשהו וזו הייתה התחלה טובה כי כולנו רוצים רק את הטוב עבורו. אני יודע שלכולם אכפת מסקוט וכולנו דואגים לו. באמת ששמחתי לשמוע אותו אומר את זה וכמו שאמרנו באותו ערב, יהיו לנו עוד רגעי היכל תהילה לחלק מהחבורה."
    מחשבותיו על השינויים במוצר:
    "אני לא רוצה להישמע כמו המיושנים האלה שכל הזמן מתלוננים אבל קשה היום לראות את החבר'ה הצעירים עושים משהו בגלל שאין להם גיוון היום בסגנונות של קרבות כמו שהיה לי בזמנו, שהתנסיתי בכולם ורק אז שלחו אותי קדימה. היום פשוט זורקים אותם למים."
    האם יחזור ל- WWE:
    אני אהיה כנה ואומר שאני לא צופה בתוכניות היום ואני עושה את זה בכוונה, בגלל שאם אני מתחיל לצפות, אני מתחיל לצפות אח"כ עוד קצת ואז אם אני רואה משהו שאני לא אוהב אני מפסיק לצפות בזה ולוקח לי הרבה זמן עד שאני יכול להסתכל על זה שוב באובייקטביות לפני שאני קוטל את זה שוב. אני חושב שמתישהו אני אשמח לחזור ולעזור מאחורי הקלעים אם יצטרכו. אני אצטרך להיות רענן מאוד ואובייקטיבי ושאני ארגיש שזה עובד טוב בשבילי. אני לא צופה בדברים שאני מרגיש שאני יותר מדי קרוב אליהם בשביל להיות אובייקטיבי."
    על ג'ון מוריסון:
    הרבה פעמים מעלים את השם שלו בפניי וכל פעם שזה קורה רבים אומרים לי 'אני אוהב אותו אבל..'
    הבנתי שעכשיו הוא פצוע וכמה שאנחנו שונאים לשמוע שמישהו נפצע וזה לא טוב, באותו הזמן זה גם חלק מ"ההפיכה ללוחם". אני זוכר כשג'ון סינה נפצע אמרתי לו, 'אחי הם צריכים שתחזור...', זה מה שעובר עכשיו על מוריסון והוא צריך לחטוף כמה מכות, כמה צלקות ושיכסחו אותו כי באמת שאני רואה פוטנציאל אצלו. יש לו את כל הנתונים הפיזיים שזקוקים להם. הוא בחור נחמד מאוד ולדעתי זה מה שפוגע בו, אני לא חושב שיש בו אפילו טיפה של רוע בגוף שלו."
    מדוע הוא בחר לא להיות הרבה פעמים אלוף עולם:
    "להחזיק בחגורה זו התחייבות מלאה והבחור שעושה את זה צריך להיות בכל ההופעות. העסקה איתי הייתה שאני מופיע אבל לא בכל ההופעות, אז ככה שתמיד פספסתי האוס שואוס ובאופן קבוע אחרי רסלמניה הייתי יוצא לחופשה. זה היה חשוב לי ואני אהיה כנה ואומר שככה אהבתי שהדברים עבדו. אני יודע שיהיו אנשים שיגידו 'היית אלוף מעט מאוד' אבל הבחור שעושה את זה צריך להיות סוס עבודה ולי זה לא התאים."

נכון לעכשיו אחד התפקידים שמייעדים למייקלס, שיערוך הופעת אורח ב- RAW הקרוב, הוא סיבוב של הרולטה כחלק מה- RAW Roulette.
    הנה לינק גם לטריילר של תוכנית הצייד החדשה של מייקלס שתעלה בעוד ארבעה ימים.

ג'ים רוס חשף בטוויטר שבעתיד יצא DVD שהוא מתאר כ"פורץ דרך" שיסקר את היריבות בין ברט הארט לשון מייקלס לאורך השנים. במקביל לסיקור הרב שיהיה לדפיקה ממונטריאול, ידברו גם על הצטלבות הדרכים של מייקלס וההיטמן גם לאורך הקריירה הצעירה שלהם. ג'יי אר סיפר שהוא ראיין את השניים במשך מס' שעות אתמול במשרדי ה- WWE בקונטיקט כחלק מה- DVD.

בראיון שערך לאתר InYourHeadOnline.com שם גם ענה לשאלות האוהדים, לוק רובינסון, פיינליסט טאף אנאף התייחס לזכייתו של אנדי בתחרות:
    "היה מאוד כיף באחוזה, אבל את אנדי אף אחד לא ראה כי הוא כל הזמן ישב בחדר שלו והלך לישון בשמונה. הסיבה היחידה שהוא זכה בתחרות היא שריחמו עליו כי יש לו ילדים קטנים ושזו לא אשמתו שאנדי לא יודע להשתמש בקונדום. אני לא רואה סיבה אחרת למה".

לאחר ההכרזה של המנצח ב- RAW, ג'ון לורינטיס נזף בחומרה באנדי על כך שלא מכר טוב את הסטירה של וינס מקמהן והסטאנר של סטון קולד ואמר לו שאין לו שום כבוד למה שהשניים עשו עבור הביזנס ושהוא חתיכת חרא שלא ישיג שום דבר בביזנס. לורינטיס כעס על כך שאנדי לא נשאר עוד זמן לשכב בזירה לאחר שספג את המכות.

מרקוס סטיבנסון, אחד מהאנשים שאחראי על פיתוח משחקים של ה- WWE כתב בטוויטר שהוא לא מבטיח שקארמה תהיה במשחק WWE 12 ובנוסף רנדי אורטון יהיה עם הזקן שלו ולמרות שמועות מוקדמות, לא יהיה קרב הדחות של 3 מול 3 דיוות.

צ'אבו גוררו רשם היום בטוויטר הודעה מוזרה, כשהוא מבטיח "שחדשות גדולות" עומדות להגיע.
    הנה ההודעה:
    "משפחת גוררו תמיד הייתה מורדת, אז הגיע הזמן שלי להיות גוררו. חדשות גדולות מגיעות "

נראה כי יש איזה משהו באוויר, כי גם איב טורס פרסמה בטוויטר שלה שהיא הולכת להודיע הודעה גדולה.
    קפצו לחדשות TNA, גם שם יש כמה כאלה, שמבטיחים משהו גדול.

חדשות TNA

TNA פרסמו כמה קרבות באופן רשמי לאירוע "Destination X", האירוע שמוקדש למחלקת ה-X.
    בשונה ממה שכולם חשבו (וקיוו) בסופו של דבר TNA החליטו שהמיין איבנט יהיה אייג'יי סטיילס נגד כריסטפור דניאלס, בלי סמואה ג'ו.
    לא ברור עדיין מדוע TNA החליטו שלא לעשות קרב חוזר לאייג'יי-דניאלס-ג'ו, אבל בהתחשב בעובדה שנותרו עוד 3 שבועות עד האירוע, אפשר לקוות שTNA יחליטו לשנות את ההחלטה, וכן ללכת על הקרב המשולש.
    בכל מקרה, סמואה ג'ו כרגע צפוי להתאבק בקרב 1 על 1 נגד קאזריאן (שאם לומר את האמת, לא ראינו יותר מדי קרבות של השניים).
    עוד קרב גדול באירוע, הוא קרב בין RVD וג'רי לין.
    בקרב אליפות ה-X, נראה את אביס מגן על אליפות ה-X נגד בריאן קנדריק. גם זו החלטה קצת הזויה מצד TNA.
    בנוסף האירוע יכלול את קרב האולטימט X, למרות שכרגע לא ברור מי יהיו המתאבקים שיתאבקו בקרב. אבל נראה כי הקרב יכלול את כל המתאבקים ש"זכו" בחוזה ב-TNA בקרבות שהיו באימפקט רסלינג, ככה שאולי נראה את אוסטין אייריס ועוד כמה מתאבקי אינדי בקרב האולטימט X.
    TNA פרסמו את Before The Bell, פרומו בן 30 דקות שמכין אותנו לאירוע.

סטינג דיבר על הכיוון החדש שהדמות שלו לקחה ב-TNA.
    סטינג הודה שדמות הקומיקס "הג'וקר" היוותה השראה גדולה עבורו, ומאז שראה את הסרט "האביר האפל", הוא רצה לעשות משהו בסגנון, וסוף סוף TNA נתנו לו לעשות את זה.
    הנה הפרומו של סטינג בתוכנית האימפקט רסלינג האחרונה:

בכל מקרה הנה 3 סצינות מ"האביר האפל" של הג'וקר, כדי שתוכלו להשוות בין סטינג החדש והג'וקר:

מאט הארדי שוב פעם עושה סרטונים הזויים ביוטיוב. אמש הארדי העלה סרטון כשהוא אומר שאנחנו נגלה מי הוא מאט הארדי האמיתי:

TNA פרסמו כי תוכנית האימפקט רסלינג הבאה תהיה תוכנית שתהיה נטולת פרסמות.

תוכנית האימפקט רסלינג האחרונה עשתה רייטינג של 1.2 עם 1,693,000 צופים.

TNA פרסמו עוד Why Wrestling Matters , והפעם הרננדז:

TNA פרסמו גם סרטון שכולל ראיונות של כמה מהמתאבקים שמתמודדים ב-BFGS, כשהם מדברים על התחרות עד עכשיו, מה שיפה פה זה ש-TNA מציגים קטעים מהאוס שואוס שלהם, שזה משהו די חדש, כי בדרך כלל אנחנו לא זוכים לראות קטעים מהאוס שואוס, לא ב-TNA ולא ב-WWE.

עוד חדשות

הנה קישור למסיבת העיתונאים של ROH, בו ROH מדברים על הכיוון החדש של הארגון, ומציגים גם את הלוגו החדש:

והנה קישור לתמונות של הלוגו:
    http://www.wzronline.com/wrestling-n...-revealed.html
    אני מתכוון להשקיע ככה כל יום אבל אני רוצה לעלות לניהול
    נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 27-06-2011 בשעה 13:47.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

תווווווווודה לאל סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן מישהו קם ומביא שום חדשות תודה רבה ואחלה חדשות הבאת
    ובואנה הלוק הזה ממש חצוף הסיבה שאנדי ניצח כי הוא אחראי הוא לא שתה עם החבר'ה הוא הולך לישון בזמן כדי למחורת יהיה טוב והוא מתאבק מצויין וכן יש לו ילדים אז מה שלא נדבר על זה שהוא ביגמן ומקמהן אוהב ביגמנים
    נערך לאחרונה על ידי HBKWHC; 27-06-2011 בשעה 12:56.

משתמש מתחיל האוואטר של becool220
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החיים קשוחים... אבל אני קשוח יותר!

וואי תודה מנהלים שימו אותו מנהל הוא אחלה בן אדם הוא מביא חדשות שאני לא חשבתי אליהן ושאני לא מסתכל TNA אבל קצת קרבות ביוטיוב אז סטינג וג'וקר?
    לא שמתי לב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,102 | הודעות: 8,200,695 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect