קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עוד קצת חדשות]NVIDIA השיקה את ה-9600GT
    על ידי החתיך. בפורום חומרה ומודינג
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 23-02-2008, 23:23
  2. עוד קצת חדשות.
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-01-2006, 18:44
  3. עוד קצת חדשות.
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-01-2006, 01:26
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 26-10-2005, 18:25
  5. קצת חדשות:
    על ידי -Alon- בפורום כדורסל
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 23:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

עוד קצת חדשות

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile עוד קצת חדשות

סי אם פאנק ממשיך לטעון שהוא עוזב את ה- WWE, כששלשום פירסם את ההודעה הבאה בטוויטר:
    "זה מפחיד לעשות משהו כל חייך ואז להסתכל על התאריך ולראות שנותרו לך עוד 23 (היום 21) ימים לעשות את זה."
    פאנק בנוסף עשה רי-טוויט לפוסט של צ'אבו גררו שהמשיך להגיב על שחרורו, מה שמוביל אותנו ל...

"אני לא מאמין לתגובה שקיבלתי. גם אם זה אם רע או טוב, אתה חייב לקחת לעצמך זמן ולדבר על זה בטוויטר. עדיין עוקבים אחריי, מה שאומר שכולם עוקבים אחריכם. לא יכולתי לעשות זאת בלעדיכם. מה שזה אומר שאני זה אתם, ואתם זה אני!
    זה לא רק הזמן להיות גררו שוב אלא זמן לייצג את ה-לה ראזה כמו שצריך! הם יכולים לנסות, אבל הם לעולם לא ישברו אותנו! ויוה לה ראזה!
    בין אם זה היה לגרום למיסטריו להגיד "אני נכנע", להפסיד ללפרקון, להיות 10 פעמים אלוף ולצבוע את שיערי ולהפוך לקרווין וויט, תמיד נתתי את כל כולי בזירה ותמיד אתן! אני אוהב כל עידוד וכל קריאת "צ'אבו מסריח". תודה לכולם. ההיאבקות היא אתם האוהדים."
    צ'אבו בהודעה שפירסם.

הטייטל שוט לאליפות העולם בו זכה כריסטיאן בסמקדאון האחרון ככל הנראה יהיה בתוכנית רגילה של סמקדאון ולא במאני אין דה בנק.

לאחר שפיינליסט טאף אנאף לוק רובינסון אמר עליו בראיון שהוא זכה בתחרות רק כי "השופטים ריחמו עליו כי יש לו ילדים קטנים לטפל בהם", אנדי ליוויין כתב לו בתגובה בטוויטר, "בוא נשים את כל החרא בצד. אתה רוצה לדבר מלוכלך? תזכור שאם תגיע לפה (WWE), אני כבר נמצא בחדר ההלבשה."

בהאוס שואו ביום שבת נערך קרב שולחנות בו קיין ניצח את מארק הנרי. זהו ניסיון לקרב אפשרי שיהיה באחד ה- PPV'S וככל הנראה הנרי והביג שואו יהיו חלק ממנו.
    באותו האוס שואו, טייסון קיד עבד כפייס כשניצח את הית' סלייטר, בקרוב יהיה פייס גם על המסך?

קלאודיו קסטניולי וכריס הירו קיבלו הצעות רשמיות לחוזים ב- WWE, אך עדיין לא חתמו עליהן. מאחורי הקלעים ב- ROH בטוחים שהשניים בסופו של דבר יעשו את המעבר.

התגובה של צאבו לשחרורו
    "כן, זה נכון, החדשות הגדולות שדיברתי עליהן הן השחרור שלי. אבל בואו נשים את הדברים במקומם, אני ביקשתי את השחרור. פשוט נמאס לי שלא השתמשו בי כראוי. רק בגלל שלא מצליחים לגרום לאנשים להיראות טוב, זה לא אומר שאתה צריך להפסיד להם. אותו הדבר קרה לאדי- לאחר שהוא היה אלוף, הוא היה רק במידקארד. מהיותנו גררוס, לימדו אותנו להוציא את המיטב מהאנשים ומהקרבות. זו הברכה שלנו, אבל באותו הזמן גם הקללה. הכל מסתכם בזה שאני רוצה להיות שמח. לא הייתי שמח ב- WWE יותר, אבל אתמול בערב היה לי חיוך על הפנים כשקיבלתי את השחרור שלי! עכשיו זה הזמן שלי שוב לכסח ולספר סיפורים בזירה כמו שהייתי עושה פעם. גם אני אפסיד וגם אם אנצח, אני לעולם לא אחזור למקום שה- WWE שמו אותי בו. לא אחזור להיות לא מנוצל ולראות מתאבקים גרועים מקבלים 'פושים' גדולים יותר ממני. תודה לכל אלה שתמכו בי וכל הזמן הזכירו לי שהייתי פעם הרבה יותר טוב. תתעדכנו... דברים גדולים עומדים להגיע! עכשיו אני באמת אוכל לבדר אתכם. תאהבו או תשנאו אותי, דבר אחד שתמיד ניסיתי לעשות זה לבדר אתכם ולתת לכם האוהדים הצדקה לכסף ששילמתם, אך ידיי היו קשורות רוב הזמן. אני אוהב את כולכם ולא יכול לחכות לעתיד. אני פשוט שמח."

בפרסומים להאוס שואו שיערך בפרזנו, קליפורניה ב- 6 לאוגוסט מופיעים הקרבות הבאים, שעשויים להסגיר פיודים עתידיים שיערכו בקיץ. שוב יש להזכיר שדברים יכולים להשתנות:
    ג'ון סינה - אלברטו דל ריו על אליפות ה- WWE
    ריי מיסטריו - דה מיז בקרב ללא חוקים/קרב רחוב (בחירת האוהדים)
    הביג שואו - אר טרות'
    קופי קינגסטון - דולף זיגלר - אוון בורן על אליפות ארה"ב

ג'ון מוריסון יעדר ככל הנראה חודשיים נוספים בעקבות הפציעה והניתוח בצוואר.

באטיסטה פתח טוויטר וכבר בהודעות הראשונות שלו קטל את ה- WWE:
    "אני אוהד ההיאבקות הכי גדול שיש... בגלל זה אני מחרים את חרא ה- PG זה. הם מוכרים סחורה עלובה, זה הורג אותי."
    באטיסטה בנוסף כתב שהוא לא מוכן ששונאיו יכתבו בטוויטר שלו, כשהוא מכנה אותם "מפסידנים ומפגרים" ואומר שהוא בקרוב יהפוך להיות לוחם גם אם הוא "יצטרך לגרור את התחת הזקן שלו לכלוב בעזרת מקל".

TLC שהיה אמור להיערך ב- 18 בדצמבר השנה בפילדלפיה, החליף מיקום לבולטימור.

לפניכם רשימת הקרבות שיהיו כלולים ב- DVD של רנדי אורטון, The Evolution of a Predator. הדיסק הראשון יהיו קטעים המסקרים חלקים מהקריירה שלו, ובשני הדיסקים הנוספים יהיו הקרבות:
    דיסק 2:
    נגד סליק רובי די, OVW כריסמס כאוס, 31 בינואר 01'
    נגד הארדקור הולי, סמקדאון, 25 באפריל 02'
    נגד שון מייקלס, אנפורגיבן 03'
    נגד RVD על התואר הבין יבשתי, ארמגדון 03'
    עם באטיסטה וריק פלייר נגד דה רוק ומיק פולי, רסלמניה 20
    נגד מיק פולי בקרב הצמדות בכל מקום על הבין יבשתי, בקלאש 04'
    נגד אדג' על התואר הבין יבשתי, ונגנ'ס 04'
    עם קאובוי בוב אורטון נגד אנדרטייקר, נו מרסי 05'
    דיסק 3:
    נגד קורט אנגל, ונג'נס 06'
    נגד האלק הוגן, סאמרסלאם 06'
    נגד דאסטי רודס בקרב טקסס בול רופ, גרייט אמריקן באש 07'
    נגד ג'ון סינה נגד טריפל אייץ' בקרב משולש על אליפות ה- WWE, רסלמניה 24
    נגד סינה בקרב "אני נכנע" על אליפות ה- WWE, ברייקינג פוינט 09'
    נגד שיימוס בקרב HIAC על אליפות ה- WWE, הל אין א סל 10'
    נגד סי אם פאנק, רסלמניה 27
    נגד כריסטיאן על אליפות העולם, סמקדאון, 6 במאי 11'

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

מבאס שפאנק עוזב!! לעזזל שיחתום שוב ינצח את סינה בMITB ויעשה פייסטרן עם הנקסוס החדשה.

צ'אבו גררו זה סיפור עצוב אבל הוכחה לעוד מתאבק מעולה שלא נוצל כמו שצריך.

בטיסטה אתה תותח!! זאת הגישה!! - מצחיק לראות כול מתאבק עוזב את הWWE ופותח הכול על החברה שלו.

תודה על החדשות
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 28-06-2011 בשעה 11:11.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,721 | הודעות: 8,173,308 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect