קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. Crackdown 2,Singularity
    על ידי TY2 בפורום הורדות לקונסולות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-06-2010, 12:52
  2. [סרטון] Singularity
    על ידי Funy בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-05-2010, 13:20
  3. [סרטון] Singularity
    על ידי Funy בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-04-2010, 19:33
  4. [ידיעה] Singularity נדחה
    על ידי .Or. בפורום משחקים כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-09-2009, 22:32
  5. V.A. - Singularity (Mixed by DJ TV)
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 17:10
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

Singularity

  1. #1
    מורחקים
    תאריך הצטרפות
    08/2009
    הודעות
    4,571
    לייקים
    209
    נקודות
    50
    מין: נקבה

    ברירת מחדל Singularity






    يعي

    طبيعي

    الطبيعي

    الطبيعي

    الطبيعي

    الطبيعي

    الطبيعي

    ها الطبيعي

    الطبيعي


    Year: 2010
    Genre: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
    Developer: Raven Software
    Publisher: Activision
    Publication: Type: Repack
    Tablet: enclosing
    Language english



    SYSTEM REQUIREMENTS:

    System:
    Processor: Intel Pentium 4 @ 3.2 GHz / AMD Athlon 64 3500+
    Memory: 1 GB (Windows XP) /2 GB (Windows Vista)
    Video: NVIDIA GeForce 8800 GT (except for series 8400 and 9400) / ATI Radeon X1800 (except cards X1800 GTO, Radeon HD2400, Radeon HD2600, and Radeon HD3450) with 256 MB of video memory or better.
    Soundcard: DirectX Compatible Soundcard
    Hard disk: 12 GB for install


    הוא המשחק האחרון של Raven לפני שאקטיוויז’ן הפכה אותה לעוד מכונת Call of Duty משומנת (תוך כדי פיטורין של אחוז נכבד מהעובדים שם). סיום עצוב לתהליך ההדרדרות שחל בחברה בשנים האחרונות. אם בעבר כמעט כל FPS ש-Raven הוציאה זכה להצלחה, בדור החדש הם הוציאו בעיקר כותרים בינוניים שהמבקרים והקהל לא חיבבו במיוחד. נדמה שהם פשוט לא הצליחו לרכב על הגל החדש של משחקי פעולה ונשארו קצת תקועים בעבר. זה חבל: Jedi Knight 2 ו-Star Trek: Voyager – Elite Force היו משחקים מצוינים, ולעומתם Quake 4 ו-Wolfenstein היו פשוט חלשים מדי.
    מה שמביא אותנו ל-Singularity. אז האם הניסיון האחרון של Raven לפתח FPS מודרני צלח? במילה אחת: כן. ובשתי מילים: סוג של. בשורה התחתונה נהניתי מהמשחק, כי הוא עושה את כל הדברים הבסיסיים נכון. כלי הנשק כיפיים ומרגישים “נכון”. האווירה האפלה-אם-כי-הומוריסטית מצליחה להלחיץ לעיתים. האויבים לא מפגרים מדי. זהו shooter כמו ש-shooter צריך להיות, וכנראה ש-Raven עדיין יודעת לעשות כאלה.

    ובכל זאת, אי אפשר בימינו לעשות “סתם” FPS. אז Singularity מנסה להיות יותר מזה. הוא מנסה להיות BioShock. מאוד. כולל הקלטות אודיו שמפוזרות ברחבי השלב, מנגנון שדרוגים נרחב, וכמובן – כוחות על טבעיים שבהם אתם יכולים להשתמש כדי להרוג אויבים באופן משעשע יותר. הגימיק התורן הפעם הוא מניפולציה של זמן. יש לכם כפפה מיוחדת ואתם יכולים להשתמש בה כדי לעוות את הזמן – לחדש או ליישן גרם מדרגות, לגרום לאויבים להזדקן ולמות, ליצור “בועת זמן” שבה הזמן איטי יותר וכיוצא בזה.
    הבעיה עם אלמנטים כאלה היא שהם עובדים רק אם יוצרים עבורכם סיטואציות רבות שבהן אפשר להשתמש בהם – כפי ש-BioShock 2 עשה בצורה נהדרת. Singularity, לעומת זאת, נכשל בכך באופן מוחלט. כך, לדוגמא, כפפת הזמן תשמש אתכם בפאזלים שונים, אך למעשה מדובר תמיד באותו הפאזל בדיוק. נדמה שמעצבי המשחק ישבו וחשבו על הנושא “אילו חידות אפשר לעשות עם מניפולציה של זמן” והצליחו ליצור רשימה שמכילה בדיוק שני פריטים. בקרבות המצב דומה: קל יותר, וכיף יותר, פשוט לירות בכל האויבים. מאוד הייתי רוצה ליישן את הקרקע שעליה עומדים האויבים ולגרום להם ליפול אל מותם, אבל המשחק לא מרשה את זה. האובייקטים שעליהם הכפפה עובדת הם ספורים ומצומצמים.
    שלא כמו BioShock, המשחק הוא לינארי לחלוטין, ונוקט בשיטה הידועה של “המשך ישר כדי להתקדם בשלב, בדוק את ההתפצלות כדי להגיע לחדר עם כל התחמושת והבריאות”. חדרים סודיים עמוסי כל טוב? באמת? מה זה פה, Doom? זה לא מפריע לי באמת, אך רק מראה איך במובן מסויים, Raven תקועים בשנות ה-90. העיקר שהם אימצו את ההגבלה הפופולרית לאחרונה של שני כלי נשק בלבד בכל רגע נתון. אם רק הייתי יכול להשתמש בכפפה כדי לחזור בזמן ולחסל את מעצב המשחקים הראשון שחשב על הרעיון ה”מוצלח” הזה.
    בעיה נוספת היא רמת הקושי של המשחק. בדרך כלל משחקים שמאפשרים לכם לשדרג את עצמכם בנויים כך שהם הולכים ונהיים קשים יותר ככל שהמשחק מתקדם ואתם הופכים לחזקים יותר. Singularity לא עושה זאת, ולמעשה הופך קל יותר ככל שמתקדמים בו. לבד מכמה קטעים באמצע המשחק שבהם אתם מותקפים על ידי קבוצה ארורה של יצורים קטנים המכונים “Ticks”, האתגר כמעט ולא קיים בו (לפחות ברמת הקושי האמצעית, שבה שיחקתי). ציפיתי לאיזשהו קליימקס גדול בסוף המשחק, אך הוא פשוט לא מגיע.
    בצד החיובי יותר: נקודות השמירה קרובות אחת לשניה, בדרך כלל. ושוב בצד השלילי: הגרפיקה לא משהו, אין אפשרות לכתוביות, וכבר ציינתי שה-Ticks ממש מעצבנים?
    ולמרות הכל, אני ממליץ. אין כמו FPS מהנה ללילות הקיץ החמים, ו-Singularity נמצא בקטגוריה הזו. הוא בהחלט הרגיש מרענן יותר מכל משחקי Call of Duty האחרונים. חבל שזה כל מה שאנחנו הולכים לראות מ-Raven בעתיד הנראה לעין.


    features repack:

    Do not cut

    Bitrate not compressed either in video or in audio

    Exclusive installer from MITHTIX

    Automatic installation of additional software

    Install a virtual CD / DVD-ROM

    Starting with a desktop shortcut

    Install ~ 20 min


    installation

    1. Unpack the archive

    2. Mount an image in DAEMON Tools or Alcohol

    3. Install game

    4. Play




    NVIDIA Physics

    Agia Physics Updated





    Direct X10 SDK Updated

    Microsoft Virtual C





    Games For Windows

    Power Iso 4.4

    OpenAl

    Free Arc

    All DLL Files

    JSplit



    wupload

    http://www.wupload.com/file/32154515

    http://www.wupload.com/file/32152070

    http://www.wupload.com/file/32152740

    http://www.wupload.com/file/32166369

    http://www.wupload.com/file/32153967

    http://www.wupload.com/file/32154828


    filesonic

    http://www.filesonic.com/file/1296423541

    http://www.filesonic.com/file/1296448341

    http://www.filesonic.com/file/1296481534

    http://www.filesonic.com/file/1296465651

    http://www.filesonic.com/file/1296543384

    http://www.filesonic.com/file/1296479741
    נערך לאחרונה על ידי סיגלת; 28-06-2011 בשעה 16:26.

  2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,183 | הודעות: 8,198,776 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect