CM פאנק מושהה מי הWWE לזמן בלתי מוגבל עד 17 ליולי (התאריך בו יפוג החוזה שלו עם הWWE) על כך שהתנהג בצורה לא תקינה .
עכשיו לדיון
האם זה סטורלין מה שקרה?
(כולם חייבים לקרוא)
ועכשיו אני מצטט את דברי HBKWHC על החדשות שהוא אמר כי הוא תרגם יפה מאוד מה שפאנק אמר מילה במילה :
"אחרי הקרב מגיע הטוב ביותר
סי אמ פאנק יושב על הרמפה ומספר על הסיבות שהוא עוזב ונמאס לו מזה שסינה נחשב לטוב ביותר וזה רק בגלל שהוא מנשק כל הזמן את התחת של וינס בדיוק כמו שעשה האלק הוגאן ובדיוק כמו דוויין (דה רוק )עשה ומספר שפאנק היה הטוב ביותר עוד מהיום הראשון שהגיע שכולם שנאו אותו אבל רק פול היימן האמין בו בדיוק כמו שפול היימן האמין בברוק לסנר פעם ואיפה לסנר עכשיו? הוא בחוץ בדיוק כמו שפאנק יהיה בחוץ אבל ההבדל שהוא הולך לצאת עם האליפות וכבר כמעט 6 שנים הוא מוכיח שהוא הכי טוב שיש ולא משנה כמה פעמים הוא הוכיח את זה הוא לעולם לא היה ברמה הגדולה של להופיע בסרטים או סדרות מטומטמות כמו סינה והעובדה שדווין יהיה בקרב המרכזי של רסלמניה ולא פאנק מגעילה אותו והוא ייקח את האליפות שלו וייגן עליה אולי ביפן או אולי הוא אפילו יחזור לROH אבל גם לאחר שפאנק יעזוב הגלגל ימשיך להסתובב אפילו בלעדיו כי פאנק הוא רק בורג קטן במערכת ופאנק מודע לזה אבל וינס ימשיך לעשות כסף, וינס מליונר שאמור להיות מיליארדר אבל הוא לא כזה כי הוא מושך אליו סתם ילדים בגלל הPG ופאנק חושב שהחברה הזאת תהיה יותר טובה כשוינס מקמהן ימות כי אחרי הכל בטח הבת המטומטת שלו או החתן שלו יקחו את החברה או כל אחד אחר מהמשפחה האידיוטית שלו
פאנק מתכוון לספר סיפור אישי אבל מכבים לו את המיקרופון כי הוא כבר חצה את הגבול וככה נגמרת התוכנית"
וגם קישור לשדור חי http://rapidupdates.info/youtube.php?id=CD0OVhfAHuc

ציטוט ההודעה
ושוב

הכול מציאותי!! ואם לא יצאתי אדיוט ענק ואני מוריד את הכובע לוינס...ואני יאמין שיתחיל להיות שינוי ענק בWWE.