קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מכיל ספוילרים]ראו 7.11
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-11-2005, 18:15
  2. סמאקדאון-5.11 [מכיל ספוילרים של תוצאות]
    על ידי AND בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-11-2005, 20:27
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 21:36
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

ספוילרים

!Spear Spear Spear האוואטר של -Edge-
    שם פרטי
    אדג'
    לייקים
    136
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    I am FAird

Smile ספוילרים

בכיר ב- WWE חשף שסי אם פאנק ציין בפרומו שלו מ- RAW האחרון את קולט קאבנה, פול היימן וברוק לסנר היא בגלל העובדה שהשלושה עשויים בקרוב מאוד להיות חלק מה- WWE:
    אחד התנאים של פאנק לחתימה על חוזה חדש הוא להחתים מחדש את קאבנה ולשלוח אותו ישירות לרוסטר הראשי. עד אתמול, ממאחורי הקלעים נמסר שפאנק עדיין עוזב אחרי MITB, כשבמקביל על שולחנו עדיין יש הצעה לחוזה חדש.
    היימן ולסנר ככל הנראה כבר חתמו או נמצאים לפחות במו"מ רציני מאוד עם ה- WWE לקשר עסקי בין הצדדים. לגבי לסנר, הוא לא יתאבק ולא יהיה דמות על המסך, והוא אך ורק יעשה עסקים עם ה- WWE. היימן שוב יתחיל לעבוד בארגון בתנאים הזהים לאלה של לסנר.
    שדרן הרדיו, ג'ים רום, שידר בתוכניתו את הפרומו של פאנק והציע לו 45 דקות בתוכנית שלו לבוא ולסיים את מה שהתחיל להגיד לפני שהמיקרופון שלו נותק.

קצב החלמתו של ג'ון מוריסון לא מהיר כפי שחשבו שיהיה. הוא ככל הנראה יחזור לפעילות רק בספטמבר או באוקטובר, מה שגורם לתסכול גדול מאחורי הקלעים עקב זה שמוריסון יפסיד את ה- MITB שם הוא בד"כ מככב.

טריפל אייץ' אמר לסין קארה שאם יש לו בעיות כלשהן, שיבוא אליו ובנוסף, אם יש מישהו שהוא רוצה לעבוד איתו, שיבוא אליו גם עם זה. קארה קיבל הוראה מטריפל אייץ' לא לקבל שום עצה מלבד ממנו בכל מה שקשור להיאבקות אמריקאית.
    מס' מתאבקים מאוד לא אוהבים לעבוד עם סין קארה בגלל שהראות שלהם נהיית לקויה בעקבות האפקטים הכחולים של האור שיש בקרבות של קארה.

הפציעה של מייסון ריאן, אותה ספג בהאוס שואו לפני כמה ימים היא קרע ברצועות הברך. אם ריאן יזדקק לניתוח, הוא יהיה בחוץ לחצי שנה, במידה ויוכל להחלים מבלי צורך בניתוח, תלוי בחומרת הפציעה, יקח לו שישה שבועות עד שלושה חודשים לחזור.

מס' שמות גדולים התייחסו בטוויטר לדבריו של פאנק מ- RAW האחרון:
    ג'ון סינה: "אני מרגיש שאין לי צורך להגיב על מה שקרה ב- RAW. אני חושב שמה שקרה לא זקוק להסבר."
    דה רוק: "סי אם פאנק, ככה זה עסקים. דה רוק במיין איבנט של רסלמניה יגרום לה להיות DRAW גדול יותר בלילה אחד ממה שאתה תהיה בכל החיים שלך."
    ברט הארט: "כשסי אם פאנק יעזוב את ה- WWE אני ארגיש כמו שסטיב קארל עזב את 'המשרד'."
    מגזין ה- WWE בטוויטר כתב שהאווירה מאחורי הקלעים מתוחה ופאנק סידר לעצמו "פגישות" עם הרבה אנשים מאחורי הקלעים שהוא דיבר עליהם.
    ג'ים רוס כתב בלוג שלם על הפרומו של פאנק באתר הרשמי שלו:
    "הפרומו המסיים של התוכנית עם סי אם פאנק הוא הנושא הכי חם כיום בהיאבקות. זה היה הפרומו הכי טוב ששמעתי מזה שנים. אני לא יכול להגיד שהוא היה 'הטוב ביותר בכל הזמנים' אבל הוא מדורג גבוה בין אלה שאני זוכר. סטיב אוסטין, שנתן בזמנו כמה פרומואים בלתי נשכחים, התרשם מאוד מעבודתו של פאנק וכמוהו כמה מאנשי הפרומו הגדולים ביותר כמו JBL ומיק פולי.
    בד"כ, כשמתאבק מאוד אמוציונלי לגבי נושא או סוגיה מסוימת והוא מדבר מליבו ולא מדף תסריט, לפרומו יש סיכוי טוב לגנוב את ההצגה.
    הדבר הראשון שהכי חשוב עבורו פרומו על מנת שיהיה טוב זה שהוא צריך לבוא בטבעיות ובנוסף מי שנותן אותו צריך להאמין במה שהוא אומר ולא סתם לזרוק מילים לאוויר. לכל פרומו צריכה להיות סיבה למה הוא מקבל זמן כמו שכל קרב גדול מקבל את רוב הזמן ב- PPV או במיין איבנט של תוכנית טלוויזיה.
    כשאתה מדבר בתוכנית היאבקות זה צריך להיות מיוחד, מילה במילה, ושתהיה להן משמעות יוצאת דופן ותכלית. כשאתה מדבר יותר מדי אתה מוציא את העניין, מאט את הקצב ואתה מאבד צופים.
    פאנק אמר שהוא עוזב אחרי MITB שיערך בעיר מגוריו, שיקגו והוסיף שהוא שעוזב עם אליפות ה- WWE. שני הדברים האלה ישפיעו על RAW. גם במידה אם פאנק ינצח או יפסיד לא הייתי רוצה ששם הוא יסיים את הריצה שלו והישארות של פאנק בכל צורה שהיא זה משהו שאני מייחל לו. לפאנק יתן את רוב המשקל בהחלטה שלו האם להישאר או לא, וכמו שראינו בוגאס, זה שלא הצלחנו לחזות מה הוא הולך לעשות גרם לעשיית כסף גדול.
    הפרומו של פאנק הזכיר מאוד את עידן האטיטוד אבל היה כולו PG. אפשר למתוח את הגבולות עם PG אבל אין צורך להגזים איתו יותר מדי על מנת שיהיה טוב."

טרבור מורדוק שלפני חודש ערך מס' ניסיונות להתקבל חזרה ל- WWE והודיע שקיבל תשובה חיובית פירסם את ההודעה הבאה בפייסבוק שלו אתמול:
    "קיבלתי טלפון מג'וני אייס שאמר שהם לא הולכים להחתים אותי על חוזה. הוא אמר לי שזה בעקבות "קיצוצים" או בולשיט אחר כלשהו. אני חושב שסיימתי עם היאבקות. מישהו מכיר משרות פנויות?"

בראיון לתחנת רדיו, רנדי אורטון דיבר על מס' נושאים:
    התמכרותו לסמים, שמקדישים לכך פרק ב- DVD החדש שלו:
    "התביישתי בזה במשך המון זמן, אבל עכשיו אני מדבר על זה בפתיחות ומוריד מעליי את העול הזה. כשאמי וחמותי יצפו בזה, הן הולכות לבכות. בשנת 2006, לקחתי מנת יתר, הפסקתי לנשום ואשתי קראה לאמבולנס שפינה אותי."
    זעזוע המוח אותו ספג בספרד:
    "למחרת ההאוס שואו, בהקלטות RAW הייתי מטושטש כמו שלא הייתי אף פעם ולא יכלתי להתרכז. זה היה הזעזוע השישי אותו ספגתי, וזה הדאיג אנשים מאחורי הקלעים. חלפו שלוש שנים מאז הזעזוע האחרון שלי וכבר ספגתי כמה 'רציניים' במהלך הקריירה שלי."
    אורטון גם שיתף סיפור על דה רוק שגרם לו להסתבך לפני רסלמניה 27. אורטון אמר שהוא נתן ראיון ל- ESPN בו אמר שהוא לא קנה את הניאום של רוקי בו הוא אמר שהוא חוזר ל- WWE ולעולם לא יעזוב שוב. רוקי הלך להנהלה ואמר שאורטון ליכלך עליו ועל טריפל אייץ' בראיון. אורטון הוסיף שלדעתו רוקי אמר את שמו של טריפל אייץ' על מנת למשוך את תשומת לב של ההנהלה למרות שבכלל לא הזכיר את טריפל אייץ' בראיון:
    "הסתבכתי ו-וינס מקמהן כעס עליי על מה שאמרתי. הראיון הזה יצא מפרופורציה. רוק היה צריך לבוא להתעמת איתי ולא ללכת להתלונן למקמהן ולהנהלה."
    על סינה:
    "הוא לא רואה אף אחד על המיקרופון ב- WWE, כולל רוק. אבל כשאני צופה בו, אני מרגיש שהוא סטיפי מדי, קשה לו לזוז ושהוא רובוטי. אבל זה לא פוגע בו. אני הרבה יותר טוב מסינה, אבל על המיקרופון, הוא רחוק מכולם שנות אור."
    על השחקניות שגילמו את אשתו בסגמנטים ב- RAW:
    "שתי הבחורות אלה לא היו אפילו שחקניות. הן היו דוגמניות בלי יכולות משחק. זה היה נוראי. זה ממש הרס את שני הסגמנטים בגלל שהן לא יכלו לשחק."
    על כריס ג'ריקו:
    "הוא חסר לי בתור מנהיג בחדר ההלבשה. ג'ריקו הוא מסוג האנשים שיכולים להיכנס לחדר של וינס מקמהן ולהגיד לו שהוא הולך לעשות משהו ופשוט ללכת ולעשות את זה. הרבה מתאבקים צעירים וחדשים מפחדים מוינס. מפחדים ללכת ולדפוק לו על הדלת. אני מתגעגע לנוכחות של ג'ריקו ולעובדה שהוא פשוט הולך ומספר לוינס מה קורה."
    אורטון נשאל גם לגבי השעשועון, Downfall אותו ג'ריקו מנחה ברשת ABC והוא חשף שג'ריקו התחיל לעבוד שם מבלי לקבל אפילו אישור מה- WWE.
    אורטון בנוסף העיר כמה הערות די מעליבות על קלי קלי, והוא והמנחה צחקו שהוא היה אחד מ- 10 מתאבקים שהיו לקלי רומן על המסך איתם.
    קלי הגיבה לאחר מכן בטוויטר לאורטון:
    "הדבר הכי טוב לעשות עם טיפשות היא להתעלם ממנה."

JBL התחיל לעלות וידאו בלוג בפייסבוק שלו. בראשון, הוא מדבר בין היתר על אדי גררו והפרומו של פאנק מ- RAW.
    http://link-results.com/?lid=aHR0cHM...ZpZGVvL3ZpZGVv...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    50

צודקים האנשים שלא רוצים להתאבק עם קארה זה מרגיז האורות האלה עד מתי הוא יהיה כזה בלתי מנוצח??
    ולאורטון היה רומן עם קלי מתי?
    נערך לאחרונה על ידי HBKWHC; 30-06-2011 בשעה 22:33.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,083 | הודעות: 8,200,676 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect